Narnia 2 Aldersgrense

  1. Mer om
Narnia 2 Aldersgrense

Narnia 2 Aldersgrense ViktigTil tross for denne filmens eventyrlige univers gjør enkelte skremmende sekvenser og kraftig effektbruk blant annet i slagscener, at denne filmen får 11-årsgrense Medietilsynets begrunnelse for aldersgrensen: Kraftige effekter og enkelte truende scener i denne filmen kan virke skremmende på 7-åringer Fantasi, Familie | Engelsk (Britisk) | Spilletid: 168 minutter | Aldersgrense: 7 år. Handling: Prins Caspian kaller Lucy, Edmund, Peter og Susan til Narnia Vi rekker så vidt å hilse på søsknene Peter, Edmund, Susan og Lucy Pevensie i London anno 1944 før de blir revet tilbake til Bli med Peter, Susan, Edmund, Lucy og den mektige løven Aslan, som sammen med nye spennende Narniaskapninger og Prins Caspian, leder Narnias innbyggere ut på en

Men Prins Caspian, den rettmessige arvingen av Telmarins trone, er også på rømmen.

https://odertal.info/wecakarah.php

Pevensie-søsknene går sammen med ham for å kreve tronen tilbake og redde Narnia. Rett og slett ein av tidenes beste teiknefilmar Norske foreldre MÅ utsetje barna sine for Chihiro og heksene!

Det mye omtalte kristne aspektet er ikke overtydelig, foruten en spesiell scene. Men alt i alt skulle undertegnede ønske at regissør Adamson hadde tatt litt flere sjanser og ikke vært så disneysk korrekt.

Anbefaling: Dei beste barnefilmane NRK Kultur og underholdning

Regissør Adamson fokuserer mer på action enn på historiens mer moralske dilemmaer. Rollefigurenes modningsprosess kunne også vært tydeligere. Den ene tar for seg hvordan filmen på de fleste vis kom til. Her er blant annet en meget god dokumentar om regissøren og hans arbeide. Den andre delen av denne disken lar oss i hovedsak møte de forskjellige vesenene og se hvordan de er laget.

I LHK har dette en religiøs og eksistensiell betydning, mens PC er en enklere fortelling om den onde onkelen som urettmessig har tatt makten i Narnia.

Drømmen Om Narnia

Reisen til det ytterste hav er en sjøreise hvor de reisende opplever ulike hindringer som må overvinnes; den er dels inspirert av Odysseens reisetema og prøvelser, og dels av Bunyans Pilegrims vandring — hvor de ulike hindringene har en religiøs, metaforisk betydning. Hesten og hans gutt er en fortelling om en flukt fra slaveri i Calormen, som utvikler seg til et kappløp for å varsle Narnia om en angrep.

Verdenen Narnia[ rediger rediger kilde ] Verdenen Narnia. Vest for kongeriket Narnia ligger fjellene og Telmar. Sør for kongeriket ligger Calormen, skilt fra Narnia av en ørken. Hva tror du, og hvorfor?

Lucy er den eneste av søsknene som ser Aslan utenom helt på slutten av filmen. Hvorfor tror du det er slik? Hva forteller dette deg?

Sende store filer med outlook

I en drøm sier Aslan til Lucy at «ingenting skjer helt likt to ganger». Hva tror du Aslan mener med dette? Hva sier filmen om tro og tillit, også til det vi ikke kan se? Peter og Prins Caspian blir uvenner.

Trenger Narnia

Hvordan skjer det, og hva tror du er den egentlige grunnen? Hva er det som fører dem sammen igjen? Deler av filmen er spilt inn på New Zealand, og de har brukt samme filmstudio som ble brukt til Ringenes herre-filmene.

Det har ikke så mye å si for opplevelsen av "Legenden om Narnia". Selv om en ser at enkelte av figurene minner om dem vi så i trilogien, og at landskapet av og til er det samme, særlig i det store slaget, så står Narnia støtt på egne bein.

NARNIA 2 ALDERSGRENSE Relaterte emner

Tilbodet for å strøyme film heime aldri vore større. Når vi no alle må halde oss meir heime — kvifor ikkje nytte anledninga til å sjå ein skikkeleg god barnefilm? NRKs filmekspertar har henta sine aller beste tips frå arkivet for å hjelpe deg å velje. Foto: Arthaus Utgitt: 2001 Terningkast: 6 — Ei openberring av eit eventyr! Filmen byr på så fargerik fantasi og åndeleg spenning at eg vart soge inn i eventyret og håpa det aldri vart verken snipp, snapp eller snute! Rett og slett ein av tidenes beste teiknefilmar

NARNIA 2 ALDERSGRENSE Kommentarer:
Redaktør på Narnia 2 aldersgrense
Meyer fra Svolvær
jeg er glad i studere dokumenter sørgelig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Jai Alai.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net