A 43 Amg

  1. Mer om
A 43 Amg

A 43 Amg GodkjentMercedes c 43 amg Mercedes C43 AMG Stasjonsvogn har fått en facelift og er dermed enda litt tøffere enn før. Foto: André Jaskiewicz | Erik Mercedes-AMG C 43 er én de artigste Mercedes-ene du kan velge, men noe av ekstrautstyret bør du styre unna Mercedes-Benz GLE 43 AMG 4M Cp Pano Navi Memory 360 Luft Ahk. 70.900 km, 08/2018, 287 kW (390 Hp Mercedes sin nye AMG-light byr på mye moro. Les testen av C 43 AMG her Mercedes-AMG A 35 4MATIC er den absolutt ideelle inngangsbilletten til AMG Driving Performance

V6-motoren går veldig fredelig, men gir fra seg et stilig snerr når man gir på, og minner så definitivt sjåføren på at dette ikke er en dieselmotor.

https://odertal.info/6993.php

Skyvet er også ganske langt unna E-klassen man satt i på vei fra byen forrige helg. Null til hundre på 4,7 sekunder, med et veigrep som sikres av trekk på all fire hjul, er det mange sportsbiler som skal slite med å matche.

skadebil auto Mercedes GLC

Standard med nettingvegg mellom bagasjerom og baksete, fint når man har med ekstra mye. Kroker til handleposer i bagasjerom, knapp til å felle ned baksete i bagasjerommet etc.

Forsikring i overkant av 9. Bilens 3-liters V6 biturbo er en nytelse, og i kombinasjon med et eksosanlegg som bare AMG kan lage, sitter du igjen med en mild brumling som er lett gjenkjennelig, men som ikke blir slitsom når du ikke har det så travelt.

Verdens minste hjortedyr

Gassresponsen er sylskarp, selv i komfortmodus, noe som gjør at du må lære deg å kjøre bilen pent - men når alt sitter, så er dette en like enkel bil å kjøre som en hvilken som helst annen Mercedes C-klasse. Tilpasningsdyktig Vår testbil er utstyrt med vanlige justerbare dempere, som gir deg muligheten til å velge mellom medium, stram og veldig stram dempekomfort.

Gravid uke 34

På vinterdager som dette med til dels utfordrende føre kunne vi godt tenke oss en litt mykere komfortmodus - og vi er overbevist om at luftfjæring er det rette valget på denne bilen, selv om det vil ta bort litt av skarpheten når du drar på. Test: Mercedes C-klasse C300 kabriolet facelift Det er dermed på ingen måte sagt at bilen er superstiv, for det er den virkelig ikke - men uten luftfjæring mister man noe av luftpute-følelsen over dårlig vei.

CLA 45 AMG (C) vs C 43 AMG Coupé (C) : Battle

Bilen fremstår ellers velbalansert, villig og morsom. Du får akkurat tilstrekkelig med tilbakemelding gjennom rattet til å ha det moro, men den er på ingen måte nervøs. I dette moduset blir sportseksos automatisk koblet inn, noe som gir et fantastisk lydbilde for oss som elsker bil.

Vi blir aldri lei av putring og smell fra eksosanlegget i en bil med de tre bokstavene.

https://odertal.info/5588.php

Artikkelen fortsetter under bildet Dette er leketøy for voksne. Men glatt, kuldegrader og myke vinterdekk er ikke den beste kombinasjonen hvis man vil leke seg i svingene.

Her leverer Mercedes et fyrverkeri av en bil

Ved noenlunde normal kjøring føles C43 svært forutsigbar og er vanskelig å vippe av pinnen. C43 er en diskret sportsbil, ikke minst dersom de velger samme farge som testbilen; «pensjonist-sølvgrå».

Dersom du liker at det spraker og smeller fra eksosanlegget, kan vi love deg mye moro med C43 AMG. Herlig førermiljø med godt og tykt AMG-ratt med girskifthendler. Den har en fin balanse og motiverer til kjøring på svingete veier.

A 43 AMG Relaterte emner

Kvalitetsfølelse på topp, gode kjøreegenskaper og fortsatt meget god komfort. Med firehjulsdrift får man også brukt kreftene på norsk vinterføre. Lyden er helt rå og kan ikke sammenlignes med den direkte konkurrenten Audi S4, særlig med performance eksos. Det smeller og knatrer. Samtidig kan man dempe lyden med et knappetrykk og i Comfort-modus er den omtrent som en vanlig V6'er. Direkte og presis styring dog med elektrisk servo sine ulemper, et fantastisk understell hentet fra C63, men mykere satt opp.

A 43 AMG Kommentarer:
Forfatter om A 43 amg
Straume fra Sørum
jeg elsker studere dokumenter søvnig. Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Grand Prix Motorradrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net