Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger

  1. Mer om
Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger

Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger HandelSveip inn fra høyre kant av skjermen, trykk Innstillinger,og trykk deretter Endre PC-innstillinger Vi ønsker altså ikke kun å installere Windows på nytt, men vi ønsker å tilbakestille PC-en slik den var med originale fabrikkinnstillinger Det er enkelt å tilbakestille en PC til fabrikkinnstillinger. Lær hvordan du kan tilbakestille en PC med Windows 10 på her Oppdatere Windows 10 uten å miste data · Klikk på Start · Velg Tilbakestill denne PC-en (systeminnstilling Datamaskinens innstillinger tilbakestilles til fabrikkinnstillinger - slik de var når den kom fra fabrikken. Programmer og annen programvare som var installert

Hvordan gjenopprette Windows til fabrikkinnstillinger

Industrispionasje, utpressing og negativ medieomtale kan i verste fall bli resultatet. Vær oppmerksom på at enheter kan inneholde passord, brukeridentiteter, personopplysninger, gamle dokumenter, bilder, kundedata, helseopplysninger — som alle kan være sensitive eller konfidensielle. Bedrifter som er underlagt sikkerhetsloven og personopplysningsloven har særskilte krav. Etabler rutiner for sletting slik at bedriftens informasjon ikke kommer på avveie.

Slettemetoder for PC-er og eksterne lagringsmedier Sletting av data kan skje med ulike metoder og med ulik kvalitet. Husk at ikke alle PC-er har dette alternativet tilgjengelig. Bruk en Recovery Drive Hvis du vil tilbakestille Windows 10, kan du gjøre det ved å bruke en gjenopprettingsstasjon.

Sikker sletting

I de fleste tilfeller vil du kunne tilbakestille Windows 10 ved å bruke en av de foregående metodene, men hvis du ikke får tilgang til Windows 10, og hvis du ikke kan åpne Advanced Startup, kan du vurdere å bruke en Recovery Drive. Før du kan bruke Recovery Drive, må du opprette den. Husk at du trenger en fungerende versjon av Windows 10 for å opprette Recovery Drive.

Vi må nevne at 64-biters gjenopprettingsstasjoner bare fungerer med 64-biters versjoner av Windows 10.

Slik gjenoppretter du Windows til fabrikkinnstillinger

Det samme gjelder 32-biters versjon. Plukke ut Opprett en gjenopprettingsstasjon fra listen over alternativer. NårRecovery Drivevinduet åpnes, sjekk Sikkerhetskopier systemfiler til gjenopprettingsstasjonen og klikk Neste.

Rune lyse transport as

Sørg for at din minnepenn er koblet til PC-en. Velg det fra listen og klikk Neste.

Last ned også: Norge egypt handball

Les vår egen artikkel Alle måter å gjenopprette fabrikkinnstillingene tilacer Aspire V5 bærbar PC La oss se på de tre vanligste situasjonene: 1. Den bærbare datamaskinen starter normalt, men det er ustabilt, rengjøring av systemet og kontroll av virus ga ikke noe resultat. I dette tilfellet kan du starte en tilbakestilling direkte i operativsystemet. Acer Recovery Management. Hvis den bærbare datamaskinen din er Acer starter normalt, men operativsystemet er ustabilt, så kan du kopiere alle viktige data til disken D: og tilbakestille den bærbare datamaskinen til fabrikkinnstillingene.

Flytter til Metro Windows 8. Alle dine personlige filer og applikasjoner blir fjernet. Vil du slette filer fra alle stasjoner? Klikk på knappen Bare stasjonen der Windows er installert. All informasjon på disk D: forblir intakt. Klikk på knappenBare slett filene mine Alle personlige filer og applikasjoner blir fjernet fra datamaskinen din.

Hvordan gjenopprette en Windows 10 PC tilbake til fabrikkinnstillingene

Fortsette Prosessen med å gjenopprette fabrikkinnstillingene begynner, og varer fra 15 til 30 minutter Standard regionale innstillinger er riktige. Lengre Vi godtar vilkårene for lisensen. Bruk standardparametere. Velg Behold filene mine fjerner apper og innstillinger, men beholder dine personlige filer. Velg Fjern alt fjerner alle dine personlige filer, apper og innstillinger. Datamaskinen kan startes på nytt flere ganger under oppdateringsprosessen, som kan ta 15 til 30 minutter, avhengig av hastigheten på datamaskinen din.

Dokumenter fabrikk - gjenoppretting programvare kan gi deg muligheten til å lagre filer eller slette dem. Trinn 3 Når den oppstartbare DVD-en er ferdig. Slik tilbakestiller du et laptoppassord Trinn 1 Sett inn oppstartbar DVD i datamaskinen når du har glemt laptoppassordet.

Hvordan å Gjenopprette Windows til Fabrikkinnstillinger

Trinn 2 Før du får tilgang til operativsystemet, vises skjermbildet for passordbehandling. Trinn 3 Velg din konto og tilbakestill passordet. Klikk deretter på Tilbakestill passord knappen for å bekrefte den. Trinn 4 Når du er ferdig, fjern den oppstartbare DVDen og start datamaskinen på nytt med det nye passordet. Med Windows Password Reset kan du tilbakestille et laptoppassord mindre enn ti minutter.

Hvordan gjenopprette en Windows 10 PC tilbake til fabrikkinnstillingene

I Windows 10, klikk på Start-knappen og klikk deretter på Innstillinger. Klikk på Oppdater og Sikkerhet, og klikk deretter på Recovery. Her har du bare to alternativer: Tilbakestill denne PCen og Avansert oppstart. Når du klikker på Tilbakestill denne PCen, får du muligheten til å tilbakestille mens du beholder filene eller tilbakestill ved å slette alt.

I Windows 10, hvis du velger å fjerne alt, vil du også se et nytt alternativ som spør om du vil rydde stasjonen, noe som betyr at den ikke bare vil slette alt, men vil forsøke å slette alt på en sikker måte, slik at data ikke kan gjenopprettes.

https://odertal.info/utregning-av-stillingsprosent-lrer.php

Igjen kan du også lage en USB-flash-stasjon med Windows 10 på den, starte opp fra det og installere den på nytt. Dette sikrer at du installerer den nyeste versjonen av Windows, og at den er en ren versjon.

Det er også verdt å merke seg at når du gjenoppretter systemet til en ren tilstand, bør du investere lite tid det tar å opprette en oppstartbar gjenopprettingsdisk. Dette vil tillate deg å raskt gjenopprette systemet til en ren skifer som du konfigurerer. Hvis du har noen spørsmål, vær så snill å kommentere.

TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER Relaterte emner

For å tilbakestille datasystemet ditt, prøv en av følgende to metoder: Metode 1: Tilbakestill systemet ved hjelp av funksjonen systemgjenoppretting for Windows 10 Ved å bruke denne metoden vil datamaskinsystemet gjenopprettes til fabrikkinnstillingene, noe som vil ta lang tid. Klikk på Windows-ikonet og deretter på Innstillinger-ikonet. Velg Oppdatering og sikkerhet. Velg Behold filene mine eller Fjern alt. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille systemet.

TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER Kommentarer:
Forfatter på Tilbakestille pc til fabrikkinnstillinger
Berger fra Harstad
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Hahnenkampf. jeg liker rapporterer norske nyheter særlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net