Yr No Konnerud

  1. Mer om
Yr No Konnerud

Yr No Konnerud InformasjonYr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen; Ansvarlig redaktør Trykk for å vise informasjon om denne staden Trykk for å vise informasjon om dette stedet Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen Trykk for å vise informasjon om denne

Pcbb

Søndag svingte lastebil på lastebil inn i skianlegget på Konnerud. De var lastet med snø.

Samarbeids

Det ble levert 4000 kubikk-meter med snø. Den kom fra ski-anlegget på Kongsberg. De to første konkurransene, er på torsdag. Og ekstra kudos til Carlos' kompis som kom helt fra Florida for å sykle Strømsåsen på gammel stiv singlespeed, og det gikk unna som bare det!

Drammen golfklubb. Spill golf i Drammen!

Snakk for deg selv Jeg var nede å smakte på lyngen flere ganger. Første stitur på over en måned gjorde at teknikken var litt rusten, og bergene i Drammen var veldig glatte. Det var forresten den lave trebrua gjennom myra også.

https://odertal.info/behyruz.php

Takk for en kjempefin tur. Mye finfin sti og godt selskap. Kalksteinen svetter slim og blir såpeglatt. Det ble litt bambi-modus på kjøringen idag.

NRK Oslo og Viken Lokale nyheter, TV og radio

Og plankebrua rundt Austadtjern tror jeg er impregnert med grønnsåpe.. De nærmeste dagene nå blir brukt til restitusjon, med gradvis opptrapping til normal trening igjen.

I relasjon: Yr konnerud

Ellers er det alltid fint på Vestskauen, Mjøndalsskauen og i Finnemarka, der jeg er spesielt glad i Tverråsrunden, sier Tiril. Hennes neste oppgave i konkurransesporet er Norgescup om rundt ti dager. Enkelte setre tar imot gjester og serverer stølskost.

Halvard hanevold død

Ønsker du å gå fotturer eller sykle en tur i skog og fjell har vi mange fine ruter med eget turkart. Terrenget er variert og du vil finne små idylliske tjern, fosser, jettegryter, stier eller fjeltopper.

Tomter til salgs FINN Eiendom

Det betyr at en kraftig byge kan gi masse nedbør i en del av byen, mens en annen del ikke får noe nedbør i det hele tatt, sier Granan. Et godt eksempel på dette er fra mandag. Da falt det over 47 millimeter nedbør på Berskog i Drammen, mens det på Konnerud kun kom 23,1 millimeter.

YR NO KONNERUD Relaterte emner

Nå forklarer meteorologene hvorfor de bommer på været. Meldte ikke regn i Mandal, men sjokk, hva har vi Regnvær som bare det», skriver en sint og frustrert bruker på Yrs Facebook-side. Han er en av mange som opplever at værmeldingene på yr. Folk flest kikker nemlig kun raskt på værsymbolene og temperaturene, og går utifra at det stemmer.

YR NO KONNERUD Kommentarer:
Redaktør på Yr no konnerud
Fossum fra Molde
Jeg nyter utforske norske bøker umiddelbart. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som eine Fremdsprache lernen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net