Tømmekalender Sarpsborg

  1. Mer om
Tømmekalender Sarpsborg

Tømmekalender Sarpsborg BedårendeHer får du oversikt over når restavfall, papp/papir, plast, hageavfall og glass- og metallemballasje tømmes Her finner du oversikt over hvordan du kildesorterer i Sarpsborg. Du får også se hvor mye vi sorterer og gjenvinner Har du ikke smarttelefon eller skriver, slik at du får skrevet ut tømmekalenderen i papir, kan du kontakte oss for å få den tilsendt i posten uke, tømmekalender blir delt ut til alle husstander i løpet av desember/januar. Du finner den også til høyre på denne siden. Husk at beholderen må settes frem Lurer du på når søppelet ditt blir hentet? I år sender vi ikke ut en tømmekalender i papir til alle husstander som tidligere. Du kan selv velge hvilken

De fleste har i dag servicegrad 2.

https://lndc.us/138.php

Det finnes ikke tømmekalender for hytter og fritidsboliger, da disse ikke er med i det ordinære ruteoppsettet. Returpunktene for hytter og fritidsboliger tømmes hver 14.

https://lndc.us/2486.php

Blanke sekker får du kjøpt på de samme butikkene som selger svarte sekker. Bakgrunnen er at det feilsorteres for mye i svarte sekker. Feilsortering blir lettere oppdaget med blanke sekker, og på den måten kan vi lettere sikre økt kvalitet på avfallet vi sender videre til gjenvinning.

Værnes bilutleie as

Feilsortering medfører både at gjenvinnbart avfall ikke blir gjenvunnet, øker faren for miljøutslipp, og ikke minst kan det bidra til unødvendig høy brannfare. De siste tre år har det vært over 100 større branner i norske avfallsanlegg, og feilsortering av eksempelvis batterier i restavfallet er en betydelig kilde til slike branner. Smart renovasjon Vi hjelper deg til å forenkle renovasjonsarbeidet og dialog mellom innbygger og kommune. Innbyggeren skal ha enkel tilgang til å se når avfall tømmes, på PC og mobil, og ha mulighet til å melde inn avvik.

På samme måte skal renovasjonsarbeidere både kunne hente ut og registrere nødvendig informasjon på mobil, mens de er på stedet.

Avfall, renovasjon og gjenvinning

Slik finner du frem i tømmekalenderen Finn din rute den dagen du ukentlig får tømt restavfall: Område A tettbebygd strøk s. Blått og rosa viser papirtømming, grønt viser tømming av restavfall.

Merk: Ved høytidsdager vil det være ny tømmedag og da vil dette synes i kalenderen. Område B spredt bebyggelse s Finn din rute den dagen du får tømt avfallet, finn deretter din gate.

søppel, Miljø Nå får enkelte nye hentedatoer for søppel

Alle abonnenter i dette området har fått et klistremerke på papirbeholderen; gult, blått, grønt eller hvitt. Samme farge er også på gaten din.

I kalenderen på side 15 vil du se ved hjelp av din farge hvilken uke du får tømt papiret. For både område A og B: Ved høytidsdager vil det være avvik i tømmeruten.

Enkelte ganger kan ny tømmedag gå over to dager. Om ikke beholderen blir tømt den 25. Unntak: Tømmedag Ny hentedag 1.

Tømmekalender for

Pettersens v F Chr. Karlsens vei F Ordf. Gundersens vei F J. Halvards plass F St. Nikolas gate F Stenholts vei F Stm. Kolstads vei F Stm. Papiret blir ikke blandet med restavfallet, men i hvert sitt kammer i renovasjonsbilen.

Megaflis tilbud

Alle abonnenter i dette området har fått påklistret et farget klistremerke på papirbeholderen; gult, blått, grønt eller hvitt. Husk at avfallsbeholdere skal stå tilgjengelige maksimalt tre meter fra kjørbar vei, og plasseres ut senest kl.

Slik får du varsling via appen: Etter nedlasting, klikk på «Legg til sted» og velg Sarpsborg i listen. Søk opp din gateadresse.

TØMMEKALENDER SARPSBORG Relaterte emner

Fant du det du lette etter? Takk for din tilbakemelding Hva forsøkte du å finne? Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart. Ikke skriv noe personsensitivt. Legg inn adresse med husnummer i søkefeltet under. Skriv inn din fullstendige adresse med gatenavn og husnummer før du søker.

Tømmekalender Sarpsborg
TØMMEKALENDER SARPSBORG Kommentarer:
Forfatter på Tømmekalender sarpsborg
Aasheim fra Skien
Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Kitesurfen. Jeg nyter lese romaner eventyrlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net