Norsken Dansken Og Svensken Vitser

  1. Mer om
Norsken Dansken Og Svensken Vitser

Norsken Dansken Og Svensken Vitser TilsvarendeSvensken bodde øverst, dansken bodde i midten og norsken bodde nederst. Svensken brukte å barbere seg, dansken brukte å tisse utenfor verandaen, og norsken Men de synes vitsene er morsomme likevel Kos dere med de barnevennlige svensken, dansken og normannen-vitsene under Husker du de kjente og kjære vitsene om svensken, nordmannen og dansken? Her har du gode, gamle vitser om naboene, i tillegg til noen nye Boken inneholder Svensken, dansken og nordmannen-vitser samt en del svenskevitser Stor samling av vitser om våre gode naboer. Nyeste, Eldste, Flest delinger Det var en gang at norsken, dansken og svensken var ute i skogen og gikk tur

De blir fuktige i blikket av svensk pop sunget på svensk av svenske damer. Svensk er et så vakkert språk. Får de bare nok å drikke, snakker de svensk de også. Med innbilt stockholmsaksent. De er veldig opptatt av å bli likt og sett av svensker, med iveren til en irriterende lillebror. Men mest av alt er de opptatt av svenske tilstander. Disse hemmelige, dunkle tilstandene som svenske myndigheter prøver å skjule for resten av verden.

Takk og pris for nordmannens årvåkne blikk. For noen år siden ble jeg, i forbindelse med 17. De var Skandinavias flinkeste og kuleste. Vår söta bror som vi så storøyd opp til med dårlig skjult misunnelse og enda dårligere skjult mindreverdighetskompleks. Slik er det ikke lenger. Der vi før fortalte dumme svenskevitser om han som stilte seg i hjørnet når det var kaldt, for der var det nitti grader, eller han som hadde med seg en bildør i ørkenen slik at han kunne rulle ned vinduet når det ble for varmt, forteller vi nå helt andre historier.

Svensken er akkurat like gal og dum som han var i de fordums vitsene, men nå er det mer graverende forbrytelser enn bløte morsomheter han gjør seg skyldig i. Sverige er nemlig blitt den foretrukne prygelknaben til norsk ytre høyre-side. Spesielt de miljøene som ser på innvandring med senkede øyenbryn og snakker om multikultur med stramme munnviker. Men, Ole er flink, og sier ingenting. Når de skal av tar moren et godt grep i Ole, og fører ham bestemt ut.

Men i det de står i døråpningen snur Ole seg, tydelig stolt over å sittet uten å si noe. Han sier, høyt og tydelig: Men mamma, når vi kommer hjem, da skal vi vel snakke om nesen? Mor Mor ropte lille Per, den nye hushjelpen står og kysser med en fremmed mann. Mor: Det er jo helt forferdelig!

Lille per: Aprilsnar det er bare far. Far skulle hjelpe lille Lise med matteoppgaven.

Ola Ingvar's hobbyrom

Hvis jeg har sju appelsiner i den ene hånda og seks i den andre, hva har jeg da? Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig. Nå blir det ikke noe av julespillet i det hele tatt.

Josef har fått kusma og en av englene skal til bestemoren sin i Bergen. Så var det høna som hadde fått feber - og bare la kokte egg. Dansken, svensken og nordmannen var strandet på en øde øy. Vet du hvorfor svenskene går baklengs til sengs? For at det skal være lettere å ta på seg tøflene neste morgen. Hvorfor bruker svenskene en måned på å vaske kjellervinduet? De må grave ned stigen først. Vet du hva som står på bunnen av svenske svømmebasseng? Vet du hva som er forskjellen på en norsk stige og en svensk?

Den svenske har stoppskilt i ene enden. Hva er likheten mellom X-files og en intelligent svenske? Du tror det ikke før du får se det! Hva er forskjellen på en svenske og en rev? Revens intelligente blikk! De bestemte seg for å prøve en siste gang, for å få den sønnen de alltid hadde ønsket seg. Etter måneder med forsøk ble kona omsider gravid, og "leverte" en frisk liten gutt, ni måneder senere. Den frydefulle faren sprang inn på fødestuen for å se sin nyfødte sønn. Han tok en titt, og ble forskrekket ov Han sa til sin kone, at det ikke var en sjanse i havet at han var faren til denne ungen.

Se på de vakre døtrene vi har! Så ga han henne et strengt blikk: Har du vært utro mot meg? Kona bare smilte søtt, og sa innsmigrende: Ikke denne gangen, kjære. Håper du blir fort frisk. Når jeg er syk, har jeg sex med kona mi.

Kanskje du også skulle prøve det.

Svensken, dansken og nordmannen

Etter et par timer ringer nordlæningen igjen til sjefen sin: Det funka som fan det der, æ e mykje bedre allerede!! Fint hus har du også: En ung gutt fra en by i Nord Norge flyttet til Oslo og gikk til et stort kjøpesenter for å søke jobb.

Sjefen for kjøpesenter spurte: "Har du noe selgererfaring? Gutten hadde en tung dag, men til slutt var den ferdig. Etter stengetid kom så sjefen ned som han hadde lovet dagen før. Gutten svarte: "En. Våre selgere bruker normalt å gjøre mellom 20 og 30 salg på en dag. Hvor mye penger var det snakk om? Hva solgte du til han?

https://odertal.info/lussekatter-oppskrift-trines-matblogg.php

Så solgte jeg en mellomstor fiskekrok. Deretter solgte jeg en stor fiskekrok. Siden ble det fiskesnøre. Da jeg spurte hvor han skulle fiske, svarte han at han skulle dra ned til kysten.

Svensken, dansken og normannen

Da sa jeg at han kunne trenge en båt, så vi gikk ned til båtavdelningen. Der solgte jeg han den store Baylineren med doble motorer. Deretter viste det seg at hans lille Honda Civic ikke kunne dra den store båten, så jeg tok med han til bilavdelingen og solgte han en Chevrolet Tahoen 4-hjulstrekker.

Han kom inn og skulle kjøpe tamponger til sin kone, og da sa jeg at han like gjerne kunne dra og fiske, ettersom helgen allikevel var ødelagt! Plutselig kjørte toget inn i en tunnel, og det ble bekmørkt. Så kunne man høre en kysselyd og et knytteneveslag.

Da toget kom ut av tunnelen igjen satt Nordmannen og Claudia Schiffer som om ingen ting hadde hendt, mens Svensken holdt seg for ansiktet. Neste gang vi kommer i en tunnel skal jeg lage kysselyder og dra til Svensken en gang til.

I relasjon: Gt sara vitser

En fyr følte seg ensom og bestemte seg for at han ville skaffe seg et kjæledyr - helst ett som var litt uvanlig. Han gikk ned i den lokale dyrebutikken, og etter noe overveielse bestemte han seg for å kjøpe et tusenbein, som han fikk med i en liten hvit eske.

Myggnetting vindu utvendig

Han bar esken hjem, fant et godt sted til den, og tenkte at han ville ta sitt nye kjæledyr med på det lokale vertshuset, fo Han stakk hodet ned i esken og spurte: ''Vil du være med ned på den lokale puben og ta en øl sammen med meg? Det irriterte ham litt, men etter et par minutter spurte han igjen: ''Vil du være med ned på den lokale puben og ta en øl sammen med meg?

Stadig intet svar fra esken. Nå var fyren selvfølgelig i tvil om hvor godt tusenbein faktisk hører, så han stakk hodet helt ned i esken og ropte: ''HEI! Det ble jeg fratatt for noen uker siden i forbindelse med promillekjøring.

K: "Dette er ikke min bil, jeg har stjålet den. Jeg tror jeg så vognkortet i hanskerommet da jeg la inn pistolen min. Jeg la den inn der etter at jeg hadde skutt eieren av bilen.

Deretter la jeg henne forresten i bagasjerommet. Bilen omringes og når sjefen ankommer, nærmer han seg langsomt kvinnen og spør igjen: P: "Kan jeg få se sertifikatet ditt? P: "Kan jeg få kaste ett blikk i bagasjerommet.

Svensken, dansken og nordmannen

Min kollega sier at det ligger ett lik der. Politimannen som stoppet deg sa at du ikke hadde sertifikat, at du hadde stjålet bilen, at det fantes en pistol i hanskerommet og ett lik i bagasjerommet.

Selv om de var både flaue og ukomfortable med at de måtte dele rom, var de begge veldig trøtte, og falt i søvn med en gang. Han i overkøya, og hun i underkøya. I ett-tia lente mannen seg ned, og vekket kvinnen forsiktig og Beklager å forstyrre deg, men kan du være så snill å strekke deg inn i skapet, og gi meg det ekstra teppet?

NORSKEN DANSKEN OG SVENSKEN VITSER Relaterte emner

Vitser En dame stoppet meg på storsenteret i går, og sa at Jesus elsker meg Jeg ba henne hilse pent tilbake og si at jeg faktisk er både heterofil og i et forhold. Lurer bare på et par ting.. De bestemte seg for å prøve en siste gang, for å få den sønnen de alltid hadde ønsket seg. Etter måneder med forsøk ble kona omsider gravid, og "leverte" en frisk liten gutt, ni måneder senere.

Norsken Dansken Og Svensken Vitser
NORSKEN DANSKEN OG SVENSKEN VITSER Kommentarer:
Rapportert den Norsken dansken og svensken vitser
Pedersen fra Gjøvik
Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Tasten sammeln. Jeg har lyst lese om Norge plutselig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net