Leie Festlokale Oslo

  1. Mer om
Leie Festlokale Oslo

Leie Festlokale Oslo MottoSøkbar oversikt over festlokaler i Oslo av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder Bølgen & Moi Gimle - Restauranten. 120 sitteplasser · Tilbyr servering Mange av våre partnere kan bidra med alt fra lokalet til servering og underholdning. Hvis du kun er ute etter et lokale hvor du kan ordne alt selv, finner du Vurder ulike festlokaler i Oslo · Røylen Selskapslokale. Røylen ligger på østsiden av museets tak og gir en perfekt atmosfære for både firmafester, sommerfester Slik får du råd til lokalet: Mange tror at det vil koste dem hele studielånet å leie et lokale. Men det gjelder å trekke i samme retning

Gamle Museet — stort selskaps- og konferanselokale med plass til 600 personer. Holder til i de tidligere lokalene til Astrup Fearnley Museet.

Billige selskapslokaler i Oslo

Når du leier konferanselokale eller selskapslokale hos byOSLO, vil en personlig planlegger hjelpe deg med å planlegge arrangementet og koordinere alle leveranser og bestillinger. Kontakt oss for å gå gjennom behovene dine over en kaffe.

Det er viktig at selskapslokalet har et innbydende velkomstområde der man kan servere aperitiffen til lett småprat. Bildet er fra Stratos.

Greske tall 1 100

Lokaler til leie i Oslo byOSLO har egne konferanselokaler, selskapslokaler og chambre séparée som kan reserveres til firmafest og private feiringer.

Med anledningen til å velge mellom hovedstadens asfaltjungel og herskapelige gårder omkranset av ren idyll, har du et fantastisk utgangspunktet for å arrangere noe helt unikt.

Oversikt over festlokaler i Oslo

Ønsker du å holde bryllupsfesten på en tradisjonsrik herregård i landlige omgivelser, eller ønsker du kanskje et stilig bryllupslokale i sentrum? Eller skal jobben din ha julebord eller avslutning før sommeren?

https://odertal.info

Å leie et eget lokale framfor å reservere bord i restauranten er ideelt om man ønsker å spise en middag i rolige omgivelser og dessuten for selskap av en viss størrelse.

Dersom dere ønsker en litt roligere form for aktivitet, kan dere f. Ønsker du å trimme deltakernes hjerner kan dere teste ut mysteriespill som f.

Det er noe for enhver smak så du har alle muligheter til å velge noe som passer for dine gjester.

Leie og bruk av lokaler ved UiO

Det er selvsagt også mulig å finne på noe i festlokalet. I så fall må du ta dette i betraktning når du velger lokale. Dersom du ønsker å ha underholdning må det legges til rette så det lar seg gjennomføre. Da må du ha lyd og utstyr i tillegg til en scene. Det kan jo også hende at du ønsker at festlighetene skal ende med at gjestene sliter på seg vannblemmer på dansegulvet. Da ønsker du kanskje en DJ og et godt lydanlegg. Alt er mulig — det er bare å finne riktig festlokale i Oslo som tilbyr det du ønsker for din fest.

Tårnet Kulturarena eventer, konserter og festivaler i Oslo!

Du vil sikkert kunne få gode tips og råd av utleier når du oppgir hva slags arrangement du ser for deg. Med eller uten mat og drikke? Trenger du matservering eller vil du skaffe maten selv? Skal stedet kunne servere alkohol eller skal du og gjestene stå for drikken? Midt i byen eller kan en tur på landet være aktuelt? Vi ble tipset om Eventum. Kanskje sommerfest i den vakre Lindehagen?

Last ned også: Hytteutleie mandal

Hageselskap eller låvedans? Og jeg må si jeg ble gledelig overrasket da jeg gikk inn på sidene. Ikke bare var de oversiktlige — og klin like en annen favoritt, Airbnb, men jeg fant mange lokaler jeg ikke kjente til — og det var det aller beste!

Kortsvar eksempel

Kontakten oss i mellom går direkte og det er ingen fordyrende tillegg for meg som leier.

LEIE FESTLOKALE OSLO Relaterte emner

Vurder ulike festlokaler i Oslo Velg blant over 70 festlokaler i Oslo i ulike prisklasser. Flere tilbyr servering. Se bilder av stedene, og du kan kontakte utleier direkte. Lokaler som passer perfekt til din fest Skal du holde fest og jakter det perfekte lokalet? Her finner du alt fra tradisjonelle festlokaler, til originale selskapslokaler som kan være med å gjøre festen din til noe helt spesielt. Det finnes en rekke steder sentralt i Oslo, men du vil også finne flere godbiter utenfor bykjernen som kan løfte ditt arrangement.

LEIE FESTLOKALE OSLO Kommentarer:
Forfatter om Leie festlokale oslo
Bugge fra Drammen
Jeg trives lese tegneserier vennlig. Se min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Elektronik.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net