Hotell E18

  1. Mer om
Hotell E18

Hotell E18 SpotlysContent [hide]

Midt mellom Oslo og Kirstiansand. Et hyggelig Hotell for deg som har behov for overnatting på kort eller lang basis. Du finner oss rett ved E Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises Vinterlagring av din bobil, campingvogn, bil, mc, båt på henger og andre kjøretøy på hjul. Hos E18 Bobilhotell står ditt kjøretøy trygt, varmt og tørt hele Rute 1.1 Brevik - Kristiansand langs E18. Overnatting, hotell og hytteutleie langs E 18. Leter du etter et sted å sove Torp Hotel ligger ved E18, 5 minutters kjøring fra Sandefjord lufthavn Torp, og tilbyr tidlig frokost, avgiftsfri privat parkering og rom med flatskjerm-TV

https://lndc.us/8156.php

Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group. Indre Østfolds største Byggeperioden er beregnet til 16 måneder og hotellet vil stå ferdig høsten 2018.

Cathrine fossum singel

Det er hotellgründer og eiendomsutvikler Kristian Adolfsen som står bak det nye hotellet som har vært planlagt i mange år. Rundt det sentrale Brennemoen-krysset — med 45 minutter reiseavstand til både til Oslo og shopping-eldoradoet Årjäng i Sverige - ventes også flere større utbygginger de neste årene. Vi måtte ned til fjell for å legge en sprengsteinsfylling som vi har bygget hotellet på, sier prosjektleder Geir Jonassen i NCC Building til Byggeindustrien.

Elementer Etter at grunnarbeidene var ferdig støpte man en betongsåle og betongfundamenter til bygget. Etter det har man industrialisert byggingen så mye som mulig med utstrakt bruk av veggelementer.

Last ned også: Ny e18 bærum

I tillegg har vi brukt ytterveggselementer som har kommet ferdig med vinduer og utvendig gips, i tillegg til at de har vært ferdig isolert og har kommet med plast innvendig. Vi har stor fokus på drift og sikkerhet rundt våre anlegg. Få tilgang til din bod med enten nøkkelkort eller adgang via din mobiltelefon. Alle rommene våre har gratis Wi-Fi, flatskjerm TV og egne bad, og de fleste har balkong.

Scandic Täby

Mange av rommene har fått et løft de siste årene. Våre rom og bad vil generellt kunne beskrives som 2-3 stjerners.

https://lndc.us/1001.php

Viksfjord og Havmannen er et flott syn når de er dekket til bryllup eller konfirmasjon.

HOTELL E18 Relaterte emner

Som ordfører og regionpolitiker er jeg overbevist om at hotelletableringen på Brennemoen er noe av det viktigste som har skjedd Indre Østfold på mange, mange år. Scandic Brennemoen blir liggende midt i den nye storkommunen som vi bygger i Indre Østfold. Med 45 000 innbyggere, et rikt næringsliv, idrettsorganisasjoner, mye frivillighet og mange andre som lenge har ventet på et slikt stort kurs- og konferansehotell, er grunnlaget for drift og utvikling så absolutt tilstede, sier Eidsberg-ordfører Erik Unaas da han sto for den offisielle åpningen av hotellet i begynnelsen av oktober. Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, var også strålende fornøyd med å åpne det nye hotellet. Scandic Brennemoen er like mye til for lokalbefolkningen som for tilreisende, og vi gleder oss over den gode mottagelsen hotellet allerede har fått, sa Scandic Norge-direktøren.

HOTELL E18 Kommentarer:
Redaktør på Hotell e18
Bruun fra Hermansverk
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Reiten. jeg liker rapporterer norske nyheter uskyldig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net