Trygve Skaug Gift Med

  1. Mer om
Trygve Skaug Gift Med

Trygve Skaug Gift Med BemerkelsesverdigTrygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 220 uker på NRK P1 A-, B-, Bor i Ørje, Østfold, gift, 3 barn Jeg heter Trygve Skaug, og er artist, poet og låtskriver. Her finner du det du lurer på, forhåpentligvis. Hvis ikke – gi gjerne en lyd Trygve Skaug har gjort det stort som ordkunstner, og deler sine tekster på sosiale medier. Men for å få han til og begynne og skrive p På privaten er han gift med kona Benedikte og sammen har de tre barn Familien til Instagram-poet Trygve Skaug forandret juletradisjoner da de fikk noen utenforståendes blikk på feiringen

Låtskriver og artist Trygve Sk har berørt mange med sin musikk.

En ekte mann

Ikke bare på et kunstnerisk plan, men også på det åndelige plan. Låtene rommer usminket både tro og tvil, og blir formidlet påen måte som inviterer lytteren til refleksjon og ettertanke. Jeg kjenner på behovet for å uttrykke det som ligger på hjertet og er viktig for meg, det jeg tror på og står for på en ærlig og ekte måte.

Jeg er, enten jeg vil eller ikke, skrudd sammen slik jeg er, og da er det viktig at jeg ikke prøver å være noe helt annet, svarer Trygve. Utdannet regnskapsfører.

10 ideer om Ekteskap lyrikk, dikt, visdomsord

Har bachelor i administrasjon og ledelse. Gitt ut fire soloalbum og syv diktsamlinger. Gift med Benedikte Skaug. Så fikk jeg et bilde i hodet da jeg satt og skrev en tekst med hjelp fra en engelsk ordbok, forteller han. I hodet dukket spørsmålet opp: «hva ville jeg slått opp i om jeg skulle skrive på norsk? Da gikk det et lys opp for poeten.

Bart Clavier Radio Spotify Playlist

Det ble grunntanken min videre. Jeg tror det er viktig å tørre å lage musikk og tekster på norsk. Responsen jeg får i innboksen min viser at mennesker ofte opplever at jeg sier det de tenker.

https://lndc.us/tigej.php

Håpets influenser Kunstnere er ulike, men mange lager kunst uten å tenke på mottakeren. Trygve plasserer seg på motsatt side — han ønsker å være til glede for personen i den andre enden. Jeg vet at det sitter en kar der som har mistet datteren sin. Les også: Følg med nå. Han er hvit i håret og svart i skjegget. Yin yang, på en måte. De som kjenner til han, kjenner han veldig godt.

Hvordan vanne ut pinnekjøtt fort

De som ikke aner hvem han er, skjønner ikke hvordan han kan ha solgt så mange plater og bøker, uten at de engang har hørt om fyren. Men sjansen er ganske stor for at du har lest Trygve Skaugs dikt uten å vite om det.

Sette poteter i bøtte

De er vevd inn i våre sosiale nettverk og deles ofte. Og hvis du ikke er så mye på internett, har du kanskje, eller ganske sikkert, hørt sangene hans på radio.

Eller lest han på en vegg eller på noens arm, fordi noen tatoverte ordene hans på kroppen.

Noen kaller han instagram-poeten, på grunn av antall følgere og den kontakten han har med folk der inne.

Jeg vil ikke levere fra meg noe som er dårlig, sier han og fortsetter; — Min jobb er jo å skape abstrakte ting.

En ekte mann iTro

Det å drive med musikk og tekst, kombinert med å ha vokst opp i en bygd der det blir sett på som verdifullt å bli møkkete på jobb, er jo en spesiell kombinasjon. Å skifte eksospotte er gøy, og jeg skulle gjerne jobbet som bilmekaniker. Kona er lærer, og barna er ett, fem og ni år.

https://lndc.us/5214.php

Siden de bor et steinkast unna svenskegrensa, har de selvsagt et hytteprosjekt i Sverige. Jobbmessig mener han at han er inne i en ja-fase, der han prøver å si ja til mest mulig som er spennende og morsomt.

Blant annet jobbes det med å oversette diktene til svensk og engelsk. Men mens poeten sier ja til det meste, sier manageren nei til halvparten. Da får jeg ro sammen med familien min, samtidig som jeg ikke aner noe om hva han har sagt nei til på mine vegne. Det hadde vært kjedelig å få beskjed om at han har sagt nei til noe som ville utgjort en halv årslønn, ler 33-åringen.

Gjennom sitt selskap tjente han 7 millioner på investeringer. Dette må han også ut med når han kjøper hus på Eiganes. Rim, regler og sanger omgir dem fra de er ganske små, og før eller senere vil de fleste av dem interessere seg for popmusikk og rap.

Men lyrikk i bokform? Slike kids finnes det nok få av i 2019 — på godt og vondt. At nettopp en diktsamling for ungdom for tiden topper bestselgerlistene for norsk skjønnlitteratur er derfor noe av en bragd.

TRYGVE SKAUG GIFT MED Relaterte emner

Et innlegg delt av God morgen Norge gmn Okt. Har en annen bakgrunn 35-åringen jobbet egentlig i kommunen, da han etter hvert fant ut at veien videre kanskje var et annet sted enn på kontoret han satt på hver eneste dag: Jeg hadde en veldig god sjef som sa: «Trygve, det er kjempefint å ha deg her i kommunen skal du vite, men du er flink til veldig mye annet også! Etter hvert ble den ene dagen til to dager, og Trygve skrev stadig flere tekster og laget mer og mer musikk. Men nå har jeg gjort det i fem år og synes det er helt fantastisk, virkelig. Skjuler mobilen Trygve har gitt ut flere bøker og to album med bandet «St Moriz», der han er frontfigur og låtskriver. Men det er kanskje først og fremst som Instagram-poet at han har blitt et rikskjent navn med følgere fra hele landet.

TRYGVE SKAUG GIFT MED Kommentarer:
Redaktør på Trygve skaug gift med
Eide fra Sørum
Jeg har lyst utforske norske bøker kjølig. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av künstlerisches Rollschuhlaufen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net