Hjemmelaget Rullekebab

  1. Mer om
Hjemmelaget Rullekebab

Hjemmelaget Rullekebab FantastiskIngredienser · 2 dl yoghurt naturell · 1 fedd hvitløk, finhakket eller revet · 1 ss koriander, frisk, hakket (kan sløyfes) · 2 ts mynte, frisk Ingredienser · 2 dl yoghurt, tykk · 0.5 stk sitron, saften · 2 fedd hvitløk · 0.5 ts kanel · 0.5 ts nellik · 1 ts korianderfrø · 1 ts spisskummen Hjemmelaget rullekebab brød Her kommer rullekebab brød myke og veldig gode,hvis du vil ha brødet som smaker akkurart det samme du får i Fant ut at vi skulle teste ut hjemmelaget rullekebab, og det var virkelig vellykket! Ikke tar det veldig lang tid heller Hvem kunne tro det var så enkelt å lage en nydelig deilig kebab hjemme hos seg selv

Inspirasjonen hentet jeg på denne nettsiden, og fulgte oppskriften mer eller mindre til punkt og prikke — med unntak av krydderet. Resultatet ble et nyydelig kebab-måltid, om ikke helt identisk i smak som den klassiske fra gatekjøkkenet, så skikkelig god på sin måte.

Hjemmelaget Kebab

Og ikke minst, hakket mer brukanes kalorier, hehe. Lag så lefsene ferdig. Del deigen i 4 og rull til boller og kjevl så til 4 tynne store lefser. Husk å bruk mye hvetemel, så deigen ikke fester seg i benken.

Kebab med tzatziki

Stek de på middels varme i en tørr panne, eller rett på platetoppen. Men nå altså, kjøtt. Og vi ønsker at kjøttet skal ta til seg smak, så vi blander kjøttet med krydderet nå.

https://odertal.info/diwixacu.php

Bland godt, og la det stå å godgjøre seg mens du gjør klart grønnsakene du ønsker å bruke.. Kjøttet, som sagt entrcôte og strimlet, trenger ikke lange tiden i pannen, kun ca 3 minutter.

Kebab, Oslo Elever testet 16 kebabplasser i Oslo

Ta den av platen og la kjøttet benytte ettervarmen om du ønsker litt mer stekt. Kebaben mange kjenner best i dag, kan ikke måle seg med den «ekte» kebaben — som ble utviklet over tid i Det ottomanske riket, med innflytelse fra andre deler av Europa.

Ini style dameklær

Førstnevnte hurtigkebab er en noe diffus koloss av kjøttlignende karakter, produsert av såkalt MUK mekanisk utbeinet kjøtt tilsatt spisskummen, svart pepper og rikelig med kanel. Her hjemme har dette blitt en godt etablert gatekjøkkenrett som frister mest etter midnatt.

https://lndc.us/hvordan-unng-svetteringer-kjerringrd.php

Den ekte kebaben, derimot, får man på gode tyrkiske restauranter — som finnes på så ulike steder som Oslos østkant og Istanbul. La hvile i en bolle mens du tilbereder resten. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og sett i kjøleskapet.

HJEMMELAGET RULLEKEBAB Relaterte emner

En dæsj salt og pepper 4 ss raps- eller solsikkeolje Tilbehør: Mais Evt også tomat, agurk, paprika, rødløk. Her er det bare fantasien og smaksløkene som setter grenser! Dressing: 1 pk 165 gr majones 1,5 ss kefirmelk 2-3 fedd finhakket hvitløk etter ønske 0,5-2 ts Chilipaste alt etter hvor sterk du ønsker den En dæsj salt og pepper Fremgangsmåte: Start med deigen til lefsene. Bland sammen de tørre ingrediensene, tilsett vann og olje og bland godt sammen. La hvile i en bolle mens du tilbereder resten. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og sett i kjøleskapet. Strimle kjøtt og finhakket løk i en bolle og bland sammen med marinaden.

HJEMMELAGET RULLEKEBAB Kommentarer:
Rapportert den Hjemmelaget rullekebab
Nilsen fra Svolvær
Jeg trives utforske norske bøker problemfritt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Episkyros.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net