Hvordan Polere Bil

  1. Mer om
Hvordan Polere Bil

Hvordan Polere Bil Klart brannUnngå sterkt sollys og altfor varme omgivelser Bruk et tyntflytende poleringsmiddel eller voks Legg på polish/voks med svamp eller klut Legg et tynt og jevnt lag med polish/voks Polér i sirkelformede bevegelser

Vaskehansken sitt formål er ikke å skrubbe, men å gli lett over overflatene og spre vaskemiddelet. Dette forsterker effekten av vaskemiddelet.

Fjerning av jernpartikler Fjerning av jern er en god idé å gjøre minst et par ganger i året, vår og høst er perfekt. Du trenger ikke å utføre dette ved hver vask.

Skinnende blank bil på 1–2–3

Fjerning av jernpartikler gjøres etter forvask og håndvask. Dette fjerner små jernpartikler som sitter fast i lakken, samt de som allerede har begynt å oksidere. Metallpartikler er ofte årsaken til små rustflekker i lakken og kan ikke fjernes med vanlige vaskemidler. Fjerning av tjære Fjerning av tjære inngår også i en komplett behandling.

Anita vollvik

Fjerning av tjære er bra å utføre minst et par ganger i året, gjerne på våren og høsten. Det er ikke nødvendig å utføre dette trinnet ved hver vask.

Fjerning av små flekker som består av lim, tjære, drivstoff og lignende utføres etter en grundig forvask og håndvask.

Hvordan polere en Chrome Bumper

Disse urenhetene kan skade lakk når de kommer i kontakt med varme eller direkte sollys. Menzerna og Rupes har knallgode produkter. Ha gode fine og rene mikrofiberkluter til å buffe bort rester av poleringsmiddelet med. Her anbefaler vi både vår egen fra Carwise en 4 pk fra Rupes eller en riktig kvalitetsklut fra Swissvax.

The most reliable way to stream video.

Bilen MÅ være vasket grundig og bør være clayet før du går videre. Du bør maskere opp kantene på plast- og gummilister, samt eventuelle overganger til støtfangere av svart plast. Spray litt vann på puten så den så vidt er fuktig på overflaten.

Det vil da være lettere å jobbe og polishen tørker ikke ut. Dette hindrer at middelet spruter av puten når du starter maskinen. Sett maskinen til hastighet 1 og spre igjen forsiktig ut middelet over området du skal polere. Prøv rent visuelt å dele opp bilen i mindre firkanter.

Hvordan polere en bil?

Dette stiller store krav til bilens understellsbeskyttelse. Sørg for jevnlig underspyling av bilen om vinteren, gjerne hver måned, avhengig av kjørelengde og hvor mye det saltes på veiene du kjører på.

Se dette: Bilpolering

For biler som er utsatt for denne type skader anbefales det sterkt at det foretas en ekstra beskyttelse på aktuelle utsatte områder. Spør gjerne din Audi-forhandler om understellsbeskyttelse.

Du vil kanskje like: Fest kryssord synonym

Ikke glem vedlikehold av interiøret Interiøret i bilen din trenger også vedlikehold og pleie. Har du skinn i interiøret må dette behandles et par ganger i året ved normal bruk. Dette gjelder delskinn, helskinn, dørtrekk osv. Skinn som ikke behandles vil falme, sprekke opp og bli stivt. Det ser ikke like fint ut, er ikke like godt å sitte i og det oppstår lettere rifter og revner.

I ytterste konsekvens kan du også risikere å få avslag på en garantiforespørsel på for eksempel rift i skinnseter dersom de ikke er vedlikeholdt i henhold til Audi sine retningslinjer se instruksjonsbok.

Hvordan polere bilen for hånd og med maskin

Når det gjelder stoff og plast i interiøret er det en del enklere, og du kommer langt med vanlig rengjøring etter behov. Dette har Audi egne produkter til som gjør jobben til en lek. Audi-forhandlere over hele landet veileder deg gjerne til å finne de riktige produktene til vanlige bilpleieutfordringer både innvendig og utvendig. Husk at mange rimelige bilpleieprodukter ikke alltid er fullgode alternativer da de kan etterlate matte og skjoldete chromlister eller takrails.

Hvor ofte bør jeg polere bilen?

Dette belegget kan ofte lett fjernes ved bruk av Audi sine originale produkter, som er samstemt og kvalitetstestet opp mot materialene som er brukt på bilen. Disse må bort før poleringen, forklarer Bredal.

Brett kluten eller platen til en passe stor «pad». Tilsett litt av det medfølgende glidemiddelet slik at det blir lett å jobbe. Gå over bilen med roterende bevegelser på ett område av gangen, ca.

Lakken skal bli glatt og fri for nupper. Etter hvert som kluten blir skitten, bretter du den slik at du får en ren side å jobbe med. Ved bruk av clay-bar er det viktig å sette seg godt inn i produktets egenskaper på forhånd, for å unngå potensielle skader i lakken. Du bør eksempelvis forsikre deg om at bilen er grundig vasket før du anvender det.

Det finnes et stort antall varianter og typer bilpolish i handelen. Det vanligste er hard eller myk voks som «masseres» inn i lakken ved hjelp av en pad eller mikrofiberklut. Men ifølge Bredal kan man like gjerne benytte voks på sprayboks. Samtidig gir det et flott og holdbart resultat, sier han. Spray voksen på bilen.

https://lndc.us/supowyvy.php

Høytrykksvaskeren K4 Premium Power Control fra Kärcher gjør det utrolig enkelt å rengjøre bilen før polering. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Staypro Begynn med å vaske bilen grundig med avfetting før du bruker en mikrofiberklut til å forsikre deg om at den er helt tørr.

HVORDAN POLERE BIL Relaterte emner

Kontakt Hvor ofte bør jeg polere bilen? Voks eller poleringsmiddel gjør lakken mer motstandsdyktig mot sand, salt og støv. Dessuten ser en polert bil skinnende bra ut! Vi anbefaler at du polerer bilen omtrent to ganger årlig. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken bil du har, og hvordan du ønsker å behandle den. Men dersom du ser for deg å beholde bilen i best mulig stand lengst mulig, er altså dette noe vi anbefaler deg. Grunnen til den hyppige polering handler i stor grad om det røffe klimaet vi har her i nord, og da spesielt med tanke på hvor ofte veiene saltes.

Hvordan Polere Bil
HVORDAN POLERE BIL Kommentarer:
Forfatter om Hvordan polere bil
Mæland fra Tromsø
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Autorennen. Jeg har lyst lese bøker skånsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net