Opec Møte 2016

  1. Mer om
Opec Møte 2016

Opec Møte 2016 VakkerContent [hide]

Frykter fall i oljeprisene etter mislykket OPEC-møte. Medlemmene i oljekartellet OPEC Det er fryktes at oljeprisen vil I forkant av denne ukens Opec+-møte er oljeprisen ned nesten fem 30.11.2016 Forsamlingen av oljeministre i Opec under Opec-møtet i VIKTIG MØTE: Opec-landene diskuterer i dag produksjonskutt i Wien På møtet i juni skal det avgjøres om partene i Opec-avtalen skal øke produksjonen betydelig igjen for å hindre høyere oljepris OPEC tror på bedre balanse i oljemarkedet i 2016 Opec-møtet i Wien skulle bestemme om oljeproduksjonen skal kuttes eller ikke

Oljeproduksjon

Oljeprisene nådde en ny topp i slutten av mai med 80 dollar fatet for nordsjøolje og 72,24 dollar fatet for amerikansk lettolje.

For fire dager siden: Oljeprisen stiger, kronen styrkes Iran trakk seg før oljemøtet. De lovet da å kutte produksjonen med 300. I mars og april i år har de til dels mislyktes i å holde seg til avtalen. Her spiller spesielt den amerikanske produksjonen av skiferolje en stor rolle.

Spb1

Ikke desto mindre var det også andre faktorer som spilte inn tidligere i år. Det var massiv usikkerhet rundt Kina og vekstmarkedene, og dermed rundt den strukturelle veksten i oljeetterspørselen i årene framover.

https://odertal.info/3961.php

Frykten for en ny resesjon i USA drev også markedene, og dessuten bekymret mange seg for hvordan framtidige tap på spesielt amerikanske selskapsobligasjoner ville påvirke den totale finansielle stabiliteten. De økonomiske utsiktene er mer positive i dag Nå, knapt tre måneder senere, har veksten i Kina tiltatt, den amerikanske økonomien er fortsatt i robust ekspansjon, og vi har større visshet rundt tapene på selskapsobligasjoner.

Jens bredberg

Optimisme Møtet mellom oljetoppene i Opec-landene begynte klokken 09. Ifølge nyhetsbyrået Reuters uttalte Iraks delegat i forkant at han mente de ville kunne klare å bli enige om en avtale.

Det tilsvarer mer enn en tredel av fallet i etterspørselen i hele 2020.

Stiger prisen mer enn den allerede har gjort, kan den amerikanske produksjonen begynne å øke. Grunnen er at kartellet kontrollerer en mindre del av verdens energiproduksjon enn tidligere.

Prisøkning på 25 dollar fatet OPEC tror på en gjennomsnittlig prisøkning på referansekurven av Opec-oljer ORB på fem dollar per år i perioden 2016 til 2021, tilsvarende en økning på 25 dollar over en femårsperiode.

OPEC MØTE 2016 Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Oljekartellet Opec møtes på onsdag på hovedkontoret i den østerrikske hovedstaden Wien for å diskutere om de skal kutte i produksjonen eller ikke. Det er en oppgang på 4,84 dollar, eller 10,4 prosent. Det er første gang på en måned at prisen er over 50 dollar per fat, skriver Aftenbladet. Oljeprisen falt med 4 prosent på tirsdag. Optimisme Møtet mellom oljetoppene i Opec-landene begynte klokken 09. Ifølge nyhetsbyrået Reuters uttalte Iraks delegat i forkant at han mente de ville kunne klare å bli enige om en avtale. Irans oljeminister sa at han også var optimistisk, ifølge Reuters.

OPEC MØTE 2016 Kommentarer:
Forfatter på Opec møte 2016
Lorentsen fra Namsos
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Kreuzworträtsel. Jeg har lyst lese om Norge overmodig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net