V75 Solvalla Resultat

  1. Mer om
V75 Solvalla Resultat

V75 Solvalla Resultat Ingen spørsmål spurtHer finner du de siste resultatene på trav og galoppspill. Resultater V75, Resultater V65, Resultater V64, Resultater V5, Resultater V4, Resultater Kjenner du til resultat- manipulering? Stiftelsen Norsk RikstotoRefstadveien 25, 0589 OsloPostboks 464 Økern Lister fra før 09.01.2006 finner du her RiksTOTO, V75-rangering og premier 2021. Omgang 54*,25.04.21, Solvalla, dødt løp om 1. Omgang 55, 27.04.21, Bjerke, avlyst grunnet Meld deg på vårt nyhetsbrev. Travtips - Spill med de beste. Travfakta i samarbeid med Norsk

Spor og distanse taler også for at hesten tar årets sjette seier. Men det er tøffe hester imot, og jeg velger å gardere. Hesten galopperte bort en 1. Allikevel travet han 1.

Resultater Forus

Er behandlet, og kommer ut som en stor outsider. Tåler å gjøre mye selv, og dersom formen sitter blir han skummel.

Jeg kjører 3 Super Rolly. Dette er en fin hest med form, men i dette selskapet må vi nok nøye oss med en fin premie. Zalie Gar försvann ifrån och var överlägsen på 1. Odd Herakles överraskade med att slugga sig till täten från bricka sju och spårade sedan hela vägen i Alm Svartens Äreslöp för Adrian Solberg Akselsen. Trots ett tufft utgångstempo med en öppningen i trakterna av 1.

Resultater v75

Romtveits stjärna hålla undan till seger. Favoriten Polara galopperade hejdlöst i starten.

Smådesserter

Amatören Truls Desserud tränar nioåringen som tog karriärens största seger i sprinterloppet som motsvarar Sweden Cup på Solvalla. Världsrekordhållaren från Solvalla i fjol reds för tufft senast under elitloppshelgen. För att du ska kunna rätta V75 raden så snabbt som möjligt uppdaterar vi vårt resultat löpande från Åby travbana, när ett lopp är klart och en vinnande häst är rapporterad.

För att du ska kunna rätta V75 raden så snabbt som möjligt uppdaterar vi vårt resultat löpande från aktuell travbana, när ett lopp är klart och en vinnande häst är rapporterad.

ALT INNHOLD DIGITALT!

Han ledet klart inn på opplöpet, men akkurat som i satyerlöpet på Bjerke ebbet speeden ut for tidlig. I stedet kom Lutfi Kolgjini fykende med 13 Jess Luxor som innhentet römlingen i god tid för mål.

Last ned også: Rikstoto v75

Luckpenny San gikk et godkjent løp til femteplass. Musigny Degato fra start til mål 1 Eufemia forsvarte sporet på startsiden i V75-1, men slapp godvillig teten til 4 Musigny Degato i förste sving.

Travsport på Vestlandet

Det var bra tempo på forestillingen med 1,10,8 förste 500 meter og 1,13,7 förste 1000. I nest siste sving angrep 2 Lava Brick fra fjerde par utvendig og fikk favoritten 10 Mike Malibu på slep. Datahorse formtall har eksistert siden 1982 og statistikken viser at vinnerprosenten for våre 0-hester er ca 30 Hva er Datahorse formtall? Datahorse formtall er et unikt hjelpemiddel for deg som vil vinne på spill på hest. Helt siden Norsk Rikstoto ble startet i 1982 har Datahorse gitt ut formtall for spill på hest i Norge.

28 millioner for syv riktige i V75!

Statistikk over flere år viser at våre såkalte 0-hester vinner ca 30 prosent av V75 løpene! Og når det ofte dreier seg om hester som vinner til høye odds, blir formtall et meget interessant hjelpemiddel for den bevisste spiller. Datahorse formtall gir uttrykk for hestenes beste prestasjoner gjort i løp. Tallene er basert på en såkalt standardisering av prestasjoner og formtallene gjengis i to kolonner: Tall i kolonne 2 - som står i parentes - refererer seg til prestasjoner gjort for mer enn 60 dager siden.

Fordelene ved å benytte Datahorse formtall: Med Datahorse formtall ser du: hvilke løp du bør gardere, hvilke favoritter er i fare, finnes det "skjulte" vinnerkandidater etc..

S1bv nettbank

Den seriøse og grundige spiller kan med Datahorse formtall sparer mye tid i sitt forarbeid før rangeringen utarbeides. Formtallene gir en komplett oversikt over "skjulte" gode prestasjoner i tidligere løp. Spilleren slipper derfor å slå opp i gamle resultatlister o.

Formtallene gir videre et klart og oversiktlig bilde av hvilke løp man bør gardere. I noen situasjoner kan det også hende at Datahorse formtall gir et feil bilde av en hests sjanser.

https://odertal.info/3235.php

V75 SOLVALLA RESULTAT Relaterte emner

Del på epost Tippeekspert Lars A. Andresporet i volta er ikke det beste, men feilfritt tror jeg ingen rår på Biesolo-sønnen. Han har en fin rygg fra start, og jeg tror skal kunne kjempe om en trippelplass i et glatt løp. V75-2: 9 Best Elden er en vinnerhest av rang, og med 20 meter forsprang på sine argeste konkurrenter, tror jeg Håkonsen-traveren tar seg av dette. Denne 5-åringen har ikke langt igjen til Eliteklasse, og er sterk og tøff nok til å takle denne lange distansen. Jeg er rimelig sikker på et Rune Wiig styrer inn til seier her. V75-3: 2 Ask For More får favorittstempelet i årets utgave av H.

V75 SOLVALLA RESULTAT Kommentarer:
Forfatter på V75 solvalla resultat
Hoff fra Haugesund
Jeg nyter lese romaner lojal. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Streichholzmodellierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net