Songa Rigger

  1. Mer om
Songa Rigger

Songa Rigger PlutseligContent [hide]

Alle riggene fikk 8-årskontrakt med muligheten til forlengelse på 12-år (4x3). Songa Equinox (Cat D-1) - Levert - Kontraktslutt oktober 2022; Songa Endurance Hundre prosent for Songa-rigger. Songa-riggene var i drift gjennom hele mai. Songa Enabler borer for Statoil i Barentshavet Hundre prosent for Songa-rigger. Songa-riggene var i drift gjennom hele august. Les hele saken med abonnement Med nye, moderne Songa-rigger i flåten - som de fire helt nye Cat D-riggene - har nå Transocean bestemt seg for å skrote seks rigger Songa Offshore er nå Norges største riggselskap med 4 rigger I full drift og 2 som snart er I Alle 4 Cat D riggene er nå overlevert fra DSME verftet

Artikkelen er over 5 år gammel Statoil avslutta lukrativ kontrakt.

Har du lest dette? Dinosaur film barn

Leitar no etter nye boreoppdrag. Norsafe sier i en pressemelding at ligger i forkant med utvikling av nye redningsmidler og ser på denne kontrakten som enda en bekreftelse på at selskapet er den ledende produsent og leverandør av redningsmidler til skip og offshoreindustri.

Iphone 12 vs 12 pro

Fritt fall båten som skal leveres til dette prosjektet har en kapasitet på 70 personer og sertifiseres for å stupe fra minimum 40 meters høyde. Der ble det avdekket flere avvik.

Songa Offshore

Songa fikk blant annet kritikk for å ikke utført en konsekvensanalyse av at sykepleierne også fikk ansvar for helikopterlogistikken. Alt tyder på at tre av disse riggjobbene droppes Femårsklassing av rigger på norsk sokkel har gitt god butikk til norske verft.

I 2016 blir det bare smuler å kjempe om. Så langt Helgelands Blad har brakt i erfaring fra flere kilder skal riggen i hovedsak laste utstyr og gjennomføre noen tester før kursen settes sørover mot Åsgard.

https://lndc.us/8295.php

Travel sommer I forbindelse med utbyggingen av gassfeltet Aasta Hansteen, ventes betydelig skipsaktivitet gjennom den lyse årstida. Riggen måtte imidlertid tas ut på grunn av orkanen Ida, som førte den skader.

SONGA RIGGER Relaterte emner

Del på epost — Det er krevende — det er lange dager, sier Inger Staff, sykepleier i riggselskapet Songa. I snart ett år har hun og kollegene advart mot stort arbeidspress på fire rigger i på sokkelen. Problemene startet da sykepleierne i fjor fikk ansvar for helikopterlogistikken på riggene, i tillegg til sykepleieroppgavene. Ifølge Staff har sykemeldingene økt kraftig det siste året, og fire sykepleiere har sluttet fordi de ikke orket mer. Staff mener sykepleierne blir presset til å jobbe planlagt overtid, og at Songa bryter hvilebestemmelsene.

Songa Rigger
SONGA RIGGER Kommentarer:
Forfatter på Songa rigger
Myklebust fra Trondheim
jeg liker lese tegneserier til syvende og sist. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Rostfußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net