Adax Caroline

  1. Mer om
Adax Caroline

Adax Caroline Nettopp kommetContent [hide]

Caroline berg Eriksen is a busy business woman, who manages to balance motherhood and work. She's a role model for many, because of her personality and presents Adax by Caroline Berg Eriksen er blevet til en fantastisk serie af tidsløse tasker i den klassiske sorte og den flotte burnt red I dag vil jeg introdusere dere for 3 nye ting i kolleksjonen min med adax: Caroline, Guri og Hugo, og først ut er Caroline-vesken Presenterer Adax by Caroline Berg Eriksen SS Selger denne ryggsekken/vesken fordi den er for fin til å samle støv. Jeg har alt for mange vesker og får ikke brukt denne

Nå gjentar hun suksessen, og annonserer et nytt samarbeid med det danske veskemerket. Den nye kolleksjonen består av seks modeller med et røffere utseende og grovere kvaliteter enn den forrige, med lekre detaljer og anvendelige fasonger.

Adax Copenhagen By Caroline Berg Eriksen Anette Sports Bag ()

I fjor lanserte Caroline Berg Eriksen sin første veskekolleksjon i samarbeid med det danske motemerket Adax. Ingen vil ha disse veskene lenger, mener toppblogger.

Her har Eriksen åpenbart tatt elementer fra allerede kjente vesker og satt dem sammen til tre nye - greit nok det, men resultatet blir ikke særlig nyskapende.

Den største vesken minner veldig om Givenchys ikoniske veske Antigona - bortsett fra den lille dusken hun har hengt på - og det skal jo mye til å kopiere en av verdens mest ikoniske vesker med stort hell, sier hun og fortsetter: Den mindre kveldsvesken har fått en metall-lenke à la Chanel som så og si alle billigkjeder også har kopiert.

Adax By Caroline Berg Eriksen

Kolleksjonen består av fem vesker og er tilgjengelig i butikk 17. Denne er som en mindre versjon av Anette sports bag, men det er en hverdagsveske. Ved første øyekast, kan den se relativt liten ut, men dette er som en Mary Poppins-veske: den rommer så utrolig mye! Da jeg fikk muligheten til å jobbe med Adax, var noe av det første jeg tenkte på at jeg ville lage en tidløs stelleveske.

Beste hamburger bergen

Forbrukerombudet ble trukket inn i saken da bloggeren omtalte produkter uten å informere om at dette var betalt reklame. Eriksen ga uttrykk for at hun var lei seg for feil hun hadde gjort.

https://odertal.info/arabisk-sprkkurs-oslo.php

ADAX CAROLINE Relaterte emner

Jeg har ventet på å fortelle denne nyheten en god stund nå, sier Berg Eriksen, som la ut en liten teaser på bloggen sin i allerede i går for at følgerne skulle få en smakebit. Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter! Stilmessig føyer den seg fint inn i det internasjonale trendbildet, spesielt den firkantede håndvesken som minner litt om Guccis Dionysus-veske men uten bambushåndtak. Adax er et familiedrevet dansk designfirma, som drives av Naja og hennes far, Eugene Stilfen. De inkluderer bloggere i flere for skjellige land i sin designprosess, en anerkjennelse av bloggere som viktige trendsettere og kommunikasjonsfolk — eller influencers som det heter på bloggerspråk. Skal du bruke litt penger på noe syns jeg det er fint om det kan vare en stund, og derfor går jeg alltid mot det litt klassiske.

Adax Caroline
ADAX CAROLINE Kommentarer:
Forfatter om Adax caroline
Bergan fra Bergen
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: conworlding. jeg elsker studere dokumenter sørgelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net