Hvordan Strikke Flette

  1. Mer om
Hvordan Strikke Flette

Hvordan Strikke Flette RaskI dette innlegget skal jeg vise deg hvordan du strikker fletter. Fletten jeg har valgt for å demonstrere er en enkel flette og ser ut som en helt vanlig I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker fletter over 4 masker uten å bruke flettepinne. Vi viser hvordan du kan strikke fletter som vrir til høyre Falske fletter lages ved at du tar av en maske løst uten å strikke den, og setter den på høyre strikkepinne. Deretter strikker du resten av Kanskje ikke så rart med tanke på hvor mye fletter jeg strikker. Her ser du en kort video av hvordan denne fletten strikkes Strikkekafen satt på vent · Strikkefasthet – Lær deg hvordan Strikker falske fletter for første gang????. Lett å forstå, men hvorfor

Strikke to kantsløyfer - vrang, 9 sløyfer ansikts, 2 sløyfer kant - feil.

Så skal strikkes flere rekker, fortrinnsvis 4 eller 6. Den fremre delen er strikket flettede løkker, ansikts vr - vrang. Deretter edge loops vil ikke bli referert til, bør de strikker hele tiden: 2 til venstre i figuren, 2 rett.

https://odertal.info/8185.php

Masker som snor seg over og under hverandre og danner lekre mønstre - og det er utrolig morsom og gir nydelige resultater! Når du først kommer i gang, blir det nesten en besettelse, du MÅ bare se hvordan mønsteret blir etter neste pinne, og neste pinne Hekta på fletter er todelt, og i den første delen, som er et rent oppslagsverk, har Denise Samson samlet hele 50 fine flettemønstringer. Alle mønstrene vises med store, detaljerte fotografier, tydelige, selvforklarende diagrammer og i tillegg en tekst som beskriver hvordan du strikker mønsteret — maske for maske og pinne for pinne.

Lille london

Jeg bruker de mellom hver flette, mest for å være obs på hvor jeg er i diagrammet. Du kan også bruke maskemarkører for å markere starten på arbeidet. Jeg bruker fremgangsmarkører som er maskemarkører som kan åpnes og lukkes for å merke av hvor jeg flettet i arbeidet, dersom jeg syns garnet gjør fletten vanskelig å lese.

Garnvalg Riktig garn-valg er også viktig når det kommer til flettestrikk.

Hvordan strikke flette med flettepinne

For dette prosjektet, vil vi lage en 15 masker panel. Trinnene vil lære deg hvordan å strikke flette-lignende kabel på dette mønsteret. Hvis den størrelsen du strikker er større, fortsett med mønsteret til du får ønsket størrelse.

For å begynne å strikke flette-lignende kabel, fell 15 masker på pinne.

https://odertal.info/alexander-skadberg-71-grader-nord.php

For rader 1 og 5 må du vrang 3 masker, strikk 9 masker så vrang ytterligere tre sting. Fletten jeg har valgt for å demonstrere er en enkel flette og ser ut som en helt vanlig hårflette. Den står forklart slik: Fletten består av 9 m.

Hvordan strikke flette over 4 m uten flettepinne (Tutorial Video)

Strikk 3 m, strikk m på flette-p, strikk de siste 3 m. Gjenta disse 8 omgangene. Fletten kan også stå forklart som diagram: Akkurat hvordan tegnene ser ut kan variere fra bok til bok og fra designer til designer, men det vil alltid følge med en tegnforklaring som forteller hva symbolene betyr. Når du strikker fletter trenger du en hjelpepinne. Fortsett med flettemønster til passe høyde opp til tommelen.

Jeg hadde 15 fletter på denne.

Manuell fletting på strikkemaskin

Fell så 10 masker på starten av runde 3. Legg opp nye 10 masker på runde 4. Á þessi umferð þá bara að prjonast slétt? Eða skal eg endurtaka fyrri umferð? Jennifer O'Dell 01.

HVORDAN STRIKKE FLETTE Relaterte emner

Denne boken tilegnes Anne og Toril — for langt og kreativt vennskap. Uten særskilt avtale med Cappelen Damm AS er enhver eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov eller tillatt gjennom avtale med Kopinor, interesseorgan for rettighetshavere til åndsverk. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar og inndragning, og kan straffes med bøter eller fengsel. Omslag og bokdesign: Laila S. Det er fasinasjonen ved masker som snor seg over og under hverandre, de mange mulighetene som finnes for å danne flotte mønstre og hvor lekkert resultatet blir. Det skal ikke store fletten til før uttrykket på en genser eller en pute straks blir mer spennende. Det blir litt som å strikke striper i forskjellige farger, jeg MÅ bare se hvordan neste flettevridning ser ut.

HVORDAN STRIKKE FLETTE Kommentarer:
Forfatter om Hvordan strikke flette
Olaussen fra Svolvær
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg trives Imkerei. jeg elsker utforske norske bøker håpløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net