Frog Bikes

  1. Mer om
Frog Bikes

Frog Bikes RaskContent [hide]

Frog Bikes Road 58 BarnesykkelTour De France. Frog Bikes 62 Barnesykkel Tour De France Frog Bikes er et britisk sykkelmerke som spessialiserer seg på å lage gode sykler til de minste syklistene. Syklene fra Frog Bikes har en lav vekt Frog Bikes er en britisk sykkelprodusent. De spesialiserer seg på å produsere sykler for barn i alderen 1 til 14 år, inkludert balansesykler. De bruker mottoet "den lette barnesykkelen". Virksomheten ble startet av Jerry Lawson med kona Shelley i Frog Bikes er 100% dedikert til å møte barns behov og dermed øke sykkelgleden blant barn og unge. Syklenes utforming er basert på unik vitenskapelig research Sammenlign pris på Frog Bikes sykkel. Vi hjelper deg å velge blant 16 varer. Se beste pris fra over 500 butikker

Rørlegger høyanger

Enkel 8-delt girutveksling fra Shimano, for alle steder barnet ditt sykler. Lettrullende Kenda dekk ideell til både asfalt og grus.

https://lndc.us/pytebeb.php

Styre som kan heves eller senkes i en rekkevidde på 54 mm, og setepinne med et hurtigutløsersystem som gjør det raskt og enkelt å justere setehøyden. Alt dette betyr at Frog vil vokse med barnet dit, noe som gjør sykkelen til en god investering.

03 34

Et barn som skal lære å sykle for første gang bør være under minimumshøyden, slik at barnet trygt og enkelt kan sette foten i bakken. Etter hvert som barnet vokser kan setet justeres.

Frog Bikes 52

Frog syklene er utstyrt med lange setepinner. Design Gjennom omfattende samarbeidet med ledende sportsforskere ved Brunel University, har Frog Bikes utviklet syklenes geometri med utgangspunkt i resultatene fra bransjeledende forskning på barn og deres biometri.

I relasjon: El sykkel haibike

Barn er ikke nedskalerte voksne, og andre hensyn må tas til sykkelens geometri enn for voksen sykler. Å anvende akademisk forskningen for å optimalisere barnesykler er helt unikt for Frog syklene. Som en del av forskningen ble flere hundre barn undersøkt på en spesialbygget sykkelrigg, og flere aspekter ved Frog syklene er justert på bakgrunn av funnene.

Last ned også: Villa paradiso frogner

I tillegg er det også den eneste sykkelen som åpenbart er egnet til begge kjønn med nøytrale farger. Sittestilling Dette er sykkelen med flest innstillingsmuligheter, noe som gjør at femåringen sitter optimalt her.

https://lndc.us/hurtigbt-fra-bod-til-helnessund.php

Vekt Testens letteste sykkel. Jo lettere - jo bedre.

Prisvinnende Frog Bikes støtter barnerittene

Tråkkemotstand Testens desidert enkleste sykkel å tråkke tundt på. Dette tankesettet har slått an hos nordmenn, og et økende antall foreldre har fått øynene opp for syklene som har vunnet «Best i test» kåringer flere år på rad. Dette fordi Frog Bikes sin målsetning er å få flere barn ut på sykkel og å fremme sykkelglede.

Det er mye entusiasme rundt familiesykling i Skandinavia, noe som er grunnen til at vi har solgt sykler her siden vi startet denne virksomheten.

FROG BIKES Relaterte emner

Frog Bikes 62 - 24" barnesykkel - Verdens beste barnesykkel? Frog Bikes er et Britisk sykkelmerke som lager meget lette og robuste barnesykler i alle størrelser med komponeter av høy kvalitet. Syklene fra Frog Bikes gir ditt barn en god og trygg sykkelopplevelse ved hjelp av geometri utviklet spesielt for barn og med en rekke smarte løsninger for bedre kontroll. Frog Bikes 62 passer for barn i alderen 8-10 år med ca 62 cm skritthøyde. Se bilde for størrelseskart. Frog Bikes har gjort det enkelt når man skal velge størrelse.

FROG BIKES Kommentarer:
Rapportert den Frog bikes
Lie fra Bergen
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kreuzworträtsel. Jeg nyter lese romaner drømmende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net