Lars Monsen Canada På Tvers

  1. Mer om
Lars Monsen Canada På Tvers

Lars Monsen Canada På Tvers RevolusjonærLars Monsen har forberedt seg i åtte år. Første etappe er 550 kilometer fra havisen i Alaska til skogene i Nordvest-territoriet. Der venter et eventyrlig røyefiske og en livsfarlig bjørn Ekstreme temperaturer og ville dyr. Lars Monsen fikk den perfekte utfordringen i et av klodens mest øde villmarksområder Canada på tvers er en natur- og reiseserie med Lars Monsen som gikk på NRK1 i 2005. Serien skildrer Monsen på hans ferd over Canada fra kyst til kyst Senere samme år kom de syv Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbragt mer enn 3400 døgn i villmarken, over halvparten av dem om vinteren

Monsen om kulda:

Iskalde vinder nordfra gir en kulde som er svært uvanlig sammenlignet med andre steder på jordkloden som ligger sør for den 60. Han livnærer seg som forlegger, forfatter, foredragsholder og profesjonell eventyrer. Lars Monsen er født i Oslo i 1963. Sendestart for «På tur med Lars Monsen» er 6.

Serier på tv2 sumo

I utgangspunktet hadde NRK Underholdning bestilt en større grad av «infotainment-TV» fra opptakene i den norske villmarken. Men det ville etter min mening blitt for mye skolefjernsyn, så vi har klippet bort det mest av dette. Nå gjenstår «bare» det siste stykket gjennom Quebec før han kan se Atlanterhavet.

https://odertal.info/test-beats-powerbeats-pro.php

Slitne hunder Lars må hovedsakelig ta padleåren fatt gjennom Quebec. Når en serie med vanntette pakkposer får navnet "Ungava", betyr det at den første prøven var med på Ungava på tvers-ekspedisjonen.

Velkommen til Lars Monsens nettbutikk!

Eller når en bambus-boxer får navnet Alta, betyr det at Lars Monsen bruker den både i byen og på tur: For Lars er Alta både en liten, hyggelig by og et utmerket startpunkt for utallige villmarkseventyr. Alt du ser på denne nettsiden er med andre ord noe personlig for Lars Monsen!

Bjelkelagstabell doble bjelker

Det handler nemlig ikke om å overvinne andre, men om å overvinne egne begrensninger og sammen nå målet. Dette gjelder oss alle — uansett forutsetninger.

Ebøker fra forlaget Larsforlaget shishlov.info

Noen ganger må man ha vett til å bøye av og snu, men ofte klarer man langt mer enn man tror. Les også: Mysen-elever reagerer på hvordan de ble fremstilt i TV-serie: Det jeg sa ble tatt ut av kontekst Reddet skiløper med hjertestans Senere i programmet skal også askimingen Pål Even Jahren til pers.

Han skal fortelle om gangen han var ute og syklet og endte opp med å redde livet til langrennsløperen Sondre Turvoll Fossli. Bakgrunn og gjennombrudd Monsen er utdannet lærer ved Sagene lærerhøgskole fra 1988, men jobbet bare som lærer i to år før han ble ekspedisjonsfarer og eventyrer på heltid.

Han ble kjent for dokumentarserien Canada på tvers 2005, som viste hvordan Monsen tilbakela 8252 kilometer over to år og sju måneder, en ekspedisjon som fikk stor oppmerksomhet da den ble vist på NRK. Suksessen ble fulgt opp med den kortere serien På tur med Lars Monsen 2005, hvor han gikk tre turer i hjemlige strøk.

I serien Nordkalotten 365 2007 gikk han åtte turer på Nordkalotten.

LARS MONSEN CANADA PÅ TVERS Relaterte emner

Kanskje spesielt gjennom diverse tv-produksjoner om villmark og natur har folk fått et nært forhold til Oslo-mannen, som blant annet har reist «Canada på tvers». Han har også gitt ut flere bøker, men har aldri vært så personlig som han er i sin nyeste utgivelse: «Lars Monsen - Mitt liv». Den nye biografien er ført i pennen av journalist Kjetil S. Østli, som har skrevet flere bøker opp gjennom årene. Det personlige møtet med Monsen går innpå livets opp- og nedturer, og er skrevet som en samtale.

LARS MONSEN CANADA PÅ TVERS Kommentarer:
Rapportert den Lars monsen canada på tvers
Skretting fra Ålesund
jeg liker studere dokumenter spottende. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som aqua-lunge.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net