Gsport Ski

  1. Mer om
Gsport Ski

Gsport Ski BesteIntersport har over 5500 butikker i 44 land og er med det verdens største butikkede for sportsutstyr. Gjennom vårt verdensomspennende nettverk og eksklusive Vi har samlet alt av langrennsutstyr for deg her. I vårt store utvalg finner du blant annet felleski, skøyteski, fjellski, staver og langrennsklær Etter nesten 25år på Ski Storsenter først som Ski Sport, Sporthuset, G-Sport, Intersport og nå siste 5 årene som G-Max, har vi nå måtte stenge dørene G-SPORT SKI STORSENTER, SKI, AKERSHUS. 158 liker dette · 87 har vært her. G-Sport gir deg personlig service, riktig utstyr og ekte Sportsglede Man finner G-Max på Ski storsenter og G-sport på Vinterbro senter. ØB har vært innom begge butikkene, men ingen kunne uttale seg

Det ble ikke solgt like mye ullklær, skijakker og skibukser eller andre småvarer som rekordåret 2018. Hansen trekker også frem sen påske, som falt i april i år, mot mars i fjor, som nok en grunn til nedgangen.

Skiprepp for langrennsski XXL

Sportskjempen la frem tall for første kvartal i forrige måned. De viste den første nedgangen i omsetningen for selskapet på årsbasis noensinne.

https://lndc.us/skandinaviske-troms.php

Selskapet ble opprinnelig grunnlagt i 1901 i Oslo av Aksel Johan Gresvig. Selskapet slo seg selv konkurs i februar 2020.

Butikkansatte avslører: Fullt brukelig sportsutstyr ødelegges og kastes

Noe i overkant av halvparten av disse butikkene var forhandlereide franchisebutikker. Totalt dreide det seg om rundt 95 butikker med mer enn 2 200 medarbeidere og en omsetning i 2019 på 3,2 milliarder kroner. I fare for å få problemer med arbeidsgiver og bedriften ønsker ikke den ansatte å stå frem med navn. På butikkenes bakrom brukes en kniv til å skjære opp tuppen av skoen, før produktet ender i en container.

Viking melk butikk

For beskjeden er klar: destruer utstyret så det ikke kan selges og brukes igjen. Selv får de ansatte i den aktuelle butikken beskjed om ikke å fortelle kundene hva som skjer med produktene.

Sportsbutikker i Ski

Dette er nordmenns Twist-favoritt Hoppet i stykker sykler En tidligere ansatt i Intersport forteller til TV 2 at det som regel var klær og sko som ble destruert mens han jobbet der.

Men også dyrere varer ble ødelagt og kastet. Han tror Intersport-konseptet passer bedre for de aktuelle G-Sport-butikkene. Rasmussen gjorde det samme med Match da han var leder i Voice i forbindelse med spissingen av konseptene, og det ble en suksess.

Du vil kanskje like: B12 verdier lavt stoffskifte

Intersport International hvor Gresvig eier 8 prosent, sier ifølge Gresvig-sjefen seg fornøyd med valget som nå tas. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett.

Har du lest dette? Rense kaffemaskin

Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring. Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse.

https://odertal.info/kg-hg-g-tabell.php

Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

GSPORT SKI Relaterte emner

Dette gjøres for å spisse de to konseptene ytterligere. Derfor stiller jeg meg positivt til å bli Intersport-butikk, sier butikksjef Vidar Birkelund ved Intersport Kløfta. Av: Norsk Sportbransjeforening Sist oppdatert: 2017-09-29T09:00:00. Bedre for oss som er spesialisert En av dem som har valgt å gå over til Intersport er G-Sport-butikken på Kløfta. Butikksjef Vidar Birkelund føler det var riktig å gå over nå.

GSPORT SKI Kommentarer:
Rapportert den Gsport ski
Storvik fra Hamar
Jeg trives lese om Norge hjelpeløst. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Blume arrangieren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net