Lettsaltet Torsk Trines Matblogg

  1. Mer om
Lettsaltet Torsk Trines Matblogg

Lettsaltet Torsk Trines Matblogg HerligEn av de aller kjæreste torskefavorittene er ovnsbakt torsk med chorizosalsa og blomkålmos. Jeg pleier ofte å variere med andre rotmoser, som Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen Del torsken i 4 porsjonsstykker, strø på litt grovt havsalt eller maldonsalt og la det hvile i ca. Kok opp en middels stor kjele med lettsaltet Spennende oppskrift på torsk med spinat og ovnsstekte poteter fra Til 4 personer trenger du 600 g lettsaltet torskefilèt 4 kokte poteter i tykke Skiskytter Vetle Sjåstad Christiansens favorittmiddag er torsk med bacon og søtpotetpuré. 500 g lettsaltet torsk; 1 pakke bacon

Når du skal servere varmer du forsiktig opp smøret med persillen oppi til slutt. Skrell søtpoteter og potet, ta ut frøene av chilien og del den i to og ha alt dette oppi en gryte med vann som varmes til kokepunktet.

Ovnsbakt torsk med pesto 3iuka

Guttene har stor glede av hverandre. Foto: Gry Traaen — Jeg prøvde meg frem med stadig nye retter og skrev notater på gule lapper.

https://lndc.us/klippe-tujahekk-nr.php

Dem ble det mange av, sier Trine og ler. Det var primært det visuelle som tiltrakk meg, måten bilder og tekst var satt sammen på.

Lettsaltet torsk trines matblogg

Øverst i høyre hjørne sto det: «Lag din egen blogg». Jeg gjorde det, og dermed var jeg i gang.

Du vil kanskje like: Tybring torsk

Det var mest tenkt som en måte å dele oppskrifter med nære venner på. Da slapp jeg å sende rundt på e-post til alle.

BROSME MED SØTPOTETMOS

Veldig praktisk, tenkte jeg. At det skulle bli en levevei, var aldri i mine tanker. Men oppskriftene og bildene på Trines matblogg var imidlertid så gode og vakre at bloggen hennes etter hvert ble fanget opp av flere.

Mamma sa alltid at: «Du spiser med øyan». Og da brødrene mine og jeg var små, laget hun smørbrød til oss med laks og kjøtt og masse pynt som salat, friske urter og grønnsaker.

Ikea komfyr pyrolyse

Det kalte vi «øyansmørbrød», og siden har jeg laget mat med det motto for øyet, sier Trine. Bildene hennes er en åpenbaring. Til fet fisk holder det ofte med en klatt med rømme ved siden av.

Frafjord camping

Mager fisk krever en litt kraftigere saus. Ikke koke for lenge, da blir de slappe og dvaske! Du kan kjenne etter med en skarp kniv hvor godt kokt den er. Jeg som er helt imot ventepølser ble omvendt!

Ovnsbakt torsk med pesto

Her er alt håndplukket. De bruker tørrsaltet bacon fra Idsøe, amerikansk cheddar, Manchego ost, chorizopølser, urtemajones, sautert løk med timian og røkt gouda til sine Aberdeen Angus burgere Ti kala filles!

En minipavlova med frisk youghurt, søtsyrlig sitronkrem og søte bringebær på toppen er en perfekt finale på en treretters påskemiddag. At den er gul i fargen passer jo også perfekt.

Instagram posts, photos, videos and stories

La renne av seg på et kjøkkenpapir og krydre med salt mens fiksen er rykende varm. Skru opp varmen på frityroljen til 190C.

https://lndc.us/fuquqik.php

Lag ertepurè ved å koke ertene i 2 minutter i lettsaltet vann. Ha de kokte ertene i en stekepanne med smør, sjalottløk, hvitløk og salt og pepper over middels-varme.

LETTSALTET TORSK TRINES MATBLOGG Relaterte emner

Fremgangsmåte Start med soyasmøret: Smelt smøret og la det «koke» på svak varme mens du rører innimellom, det skal danne seg et lysbrunt bunnfall i smøret og det vil lukte nøtteaktig. Pass på så det ikke blir svart, da er det svidd. Mens det koker kan du klargjøre koking av søtpotet og poteter til søtpotetmosen. Gjør også klart finhakket persille, hvitløk, chili og sjalottløk. Ha løk, chili og hvitløk oppi smøret når det er gyllent 20-30 min og trekk kjelen til side. Tilsett soyasaus og eddik. Når du skal servere varmer du forsiktig opp smøret med persillen oppi til slutt.

LETTSALTET TORSK TRINES MATBLOGG Kommentarer:
Rapportert den Lettsaltet torsk trines matblogg
Riis fra Hammerfest
Jeg har lyst dele interessante nyheter intenst. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Makramee.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net