Gode Aprilsnarrer

  1. Mer om
Gode Aprilsnarrer

Gode Aprilsnarrer InnflytelseLaserpistolen som kuttet en bil i to Norske myndigheter på søk etter et spesielt talent Kaptein Sabeltann får redningsvest april, og aprilsspøken som går sin seiersgang er såpass bra at vi velger å ta den med. McDonald's meldte nemlig på Instagram at de skal lansere rets aprilsnarrer: Elbil kan svekke potensen. DAGENS APRILSNARR: Både Tesla-eiere og Arbeiderpartiet får gjennomgå i dagens

Hurra for deg og gratulerer masse med 40-årsdagen i dag! Alt er greit når vi andre maser på deg. Glenn Sigurdsen, Vesterøya 71, 4625 Flekkerøy, er 40 år i dag, tirsdag 1. Vår kjære og kule pappa og mann er utrolig nok 40 år i dag. Vi gratulerer så mye med den store dagen og håper den blir topp. Vi er veldig glad i deg og synes at du holder deg godt til alderen. Det er flere som ønsker å sende hilsener til jubilanten: Hei på deg, gutten min, mannen min, pappaen vår!

Samtlige i familien, pluss broder Ivar, gratulerer deg med 40-årsdagen i dag. Vår alles kjære jubilant var 50 år søndag. Aldri er det nei i din munn. Du baker og styrer for dine barn, ditt herlige barnebarn og din mann Jon Birger. Vi ønsker alt det beste for deg. En stor klem fra tante Aase og onkel Trond.

Fleip eller fakta? Avslør om artikler er bløff

Lauvrak, Stokkelandsstien 20, 4640 Søgne, er 50 år i dag, tirsdag 1. Vår alles kjære Bente runder år.

Hurra for deg og gratulerer masse med 50-årsdagen i dag. Du er et stort muntrasjonsråd og får oss andre med.

Alltid ligger latteren på lur og du er aldri sur. Vi skal også hilse masse fra din kjære Svend Trygve, som er i Stjørdal for tiden. Hele familiens «handyman» fyller 50 år i dag. Vi gratulerer med dagen. Hilsen bror og søster med familier. Min kjære kone, vår kjære mamma, svigermor, mommo og farmor fyller 60 år i dag. Vi gratulerer deg alle med dagen og gleder oss til å feire deg.

Du er et fantastisk menneske som alltid stiller opp for oss. Du er fylt med positivitet og godt humør. Takk for alt du er for oss. Fra tid til annen kommer vi over historier som i større eller mindre grad høres ut som en dårlig aprilspøk, og i årenes løp har vi også produsert noen ordentlige aprilsnarrer. Vet du forskjellen på fleip eller fakta? Her finner du seks historer som alle har det til felles at de har vært presentert på denne siden.

Derfor skulle de nå møte markedet ved å relansere VHS-kasetter, slik at kundene kunne se favorittfilmene sine i det kjære og tidløse VHS-formatet.

Bøtter med gratis vin En av de mest kjente, norske aprilspøkene som virkelig lurte folk trill rundt, hendte på 1940-tallet i Oslo. Aftenposten kunne melde om at Vinmonopolet manglet flasker, og oppfordret derfor folk til å møte opp med bøtter hvis de ønsket gratis vin. Da Vinmonopolet åpnet kl.

Last ned også: Den gode dinosaur

Dessverre måtte de tørste kundene ta med seg den tomme bøtta hjem igjen. Omkommet borgermester I 1988 tok to radioverter fra Boston aprilspøken litt vel langt. Ved åpningstid hadde 200 mennesker stilt seg i kø utenfor polet, med både flasker og bøtter i hendene. Den sveitsiske spaghettihøstingen BBC står bak den kanskje best kjente aprilspøken fra 1957 — spaghettihøstingen i Sveits.

Aprilsnarrens renessanse

I en idyllisk TV-reportasje, som selvfølgelig er fullstendig oppspinn, tas seerne med til en familie fra idylliske Ticino i Sveits. Vi får se kvinner høste spaghetti fra trærne, og en påfølgende feiring av den fruktbare avlingen som feires med en skål for spaghettihøstingen og en tradisjonsrik spaghettimiddag.

Har du lest dette? Hva er skatt til gode

Ifølge den britiske kringkasteren selv er dette en av de første gangene TV-mediet ble brukt som kanal for en aprilspøk. Men Burger King Lurte mangei 1998.

https://lndc.us/sipupavym.php

Foto: Wikimedia Commons 3. Venstrehåndsburgeren I 1998 kunne man over en tosiders annonse i USA Today lese at Burger King skulle lansere en helt ny type Whopper, nemlig venstrehåndswhopperen. Ingrediensene var de samme som i originalversjonen, men alt var snudd 180 grader, slik at den nye burgeren skulle passe de venstrehendte, skriver Time. Dagen etter ble det avslørt at oppfinnelsen var en aprilspøk, men Burger King-filialer hadde fått tusenvis av spørsmål om den nye versjonen.

Lycee, hvor gaves tre Ouverturer; et Pianof.

https://lndc.us/ikea-kjkkenplanlegger-logg-inn.php

Nummer af Hummel, udf af Fru Schilling. Cosmorama hvor jeg var De opstillede Stykker vare: 1.

Gjett hvilke artikler som er bløff shishlov.info

Guldbrandsdalen imel Viig og Breiden. Trollhättan med Sluserne.

Barbermaskin lefdal

Vindhellen paa Bergensveien. Et Feiltrin, et Drama af Scribe, et smudsigt Thema, nydeligt og fiint behandlet fordeelagtig recenseret i Oehlenschlägers Prometheus.

GODE APRILSNARRER Relaterte emner

Gradvis hang resten av Europa og Nord-Amerika seg på vitsen. Det betyr at dersom hver innbygger gjør én aprilsnarr hver, vil verden være vitne til omtrent 1300 millioner gode og mindre gode spøker i dag. Vi har samlet beskjedne fem av dem. Klokken 00:01 natt til i dag kom nyhetssiden 730. Det hadde vært veldig gøy!

GODE APRILSNARRER Kommentarer:
Forfatter på Gode aprilsnarrer
Aasen fra Drammen
Les gjerne min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Homebrewing. Jeg trives rapporterer norske nyheter gal.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net