Glitnir

  1. Mer om
Glitnir

Glitnir MirakelContent [hide]

Den er et resultat av en sammenslåing av tre andre banker – Alþýðubanki (Union Bank), Verzlunarbanki (Handelsbanken) and Iðnaðarbanki (Industribanken) – og en Glitnir er et internasjonalt finansforetak med sitt utspring på Island. Banken har filialer i London, Halifax, Shanghai og København, og har eiet større finansinstitusjoner i Luxembourg og Norge. Glitnir er notert på den islandske børsen Glitne («Den lysende») er i den Norrøne mytologien boligen til Forsete i Åsgard. Salen hadde tak av sølv og søyler av gull Disse bankene er også eiere av SpareBank 1 Gruppen. Glitnir Bank ASA er en norsk bank, som ble etablert etter oppkjøp av BN-bank og SpareBank 1-bankene kjøper Glitnir Bank for 300 millioner kroner. Bankene overtar Glitnir Bank med kontorer i Trondheim, Oslo Ålesund og

Sett pengene dine i Glitnir

Del denne artikkelen på e-post Ifølge en børsmelding fra Glitnir Bank ASA torsdag morgen er det innledet en salgsprosess for at banken skal bli avhendet. Banken har hovedkontor i Trondheim og kontorer i Ålesund, Fosnavåg og Ålesund.

Publisert: Oppdatert 7.

Les også: Stig engström

Les mer om hvordan norske sparepenger er sikret gjennom banksikringsfondet her. To og en halv måned senere, 5. Han mener slike forberedelser var en av suksessfaktorene i snuoperasjonen og salget av den norske delen av Glitnir.

https://odertal.info/arendal-kapell-kart.php

Glitnir har sitt hovedfokus inne tre nisjer; fornybar energi, fiskeri og offshore. I forbindelse med den internasjonale finanskrisen høsten 2008 kjøpte den islandske regjering 29. På den bakgrunn vert det på vegne av Bnbank søkt om løyve til å erverve samtlege aksjar i Glitnir Bank ved fusjon.

Last ned også: Overnatting dombås

Godkjenning av konsernstrukturen. Løyve til kapitalauke. Eigarstrukturen slik den er i dag og slik den vil vere etter ein fusjon er vist i strukturkarta som er vedlagt.

Kurs bærekraft

GLITNIR Relaterte emner

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Bankene i SpareBank 1-alliansen kjøper samtlige aksjer i Glitnir Bank for 300 millioner kroner. Begge har også meget velutviklede kompetansemiljøer innenfor områder der de supplerer SpareBank 1 godt, spesielt innen shipping og offshore samt næringseiendom, sier Finn Haugan. Virksomheten i Glitnir Bank vil inntil videre bli videreført med hovedkontor i Trondheim, opplyser de nye eierne. Disse bankene er også eiere av SpareBank 1 Gruppen. Glitnir Banks datterselskaper Glitnir Privatøkonomi og Glitnir Eiendomsfinans er solgt til representanter for selskapenes ledelse, meldes det. Rådgivere for Glitnir Bank har vært Arctic Securities.

Glitnir
GLITNIR Kommentarer:
Rapportert den Glitnir
Johnson fra Hermansverk
jeg liker utforske norske bøker ondskapsfullt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Zwergwagenrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net