Oppskrift Eplegløgg Med Alkohol

  1. Mer om
Oppskrift Eplegløgg Med Alkohol

Oppskrift Eplegløgg Med Alkohol Nå for tidenContent [hide]

Ha eplemosten i en kjele sammen med kanelstang, stjerneanis, nellikspiker, sitron og revet ingefær. Varm opp gløggen til kokepunktet og la den Her har jeg laget den i en alkoholfri versjon, men om du vil ha alkohol i den, bruker du blandingsforholdet 6 dl god eplejuice og 4 dl Et glass varmende gløgg hører julen til for mange. Ønsker du litt variasjon, bør du prøve denne oppskriften på varmende eplegløgg Ingredienser · 1 liter eplejuice · 2 ts nellikspiker · 2 stk kanelstenger · 3 skiver fersk ingefær · 1 stk stjerneanis · 1 ss honning · 3 stk sitronskiver I denne oppskriften har jeg byttet ut den tradisjonelle gløggen med alkohol kan du for eksempel ha litt gin i glassene med eplegløgg

Slik kan epler være med å forebygge hjerte-karsykdom.

Blåbær er kjent for sin antioksidantkraft. Dette er kvaliteter som mange ser etter når de skal velge drikke til julematen. Slik drikke passer godt til den tradisjonsrike, kraftige norske julekosten.

Gladkokkens JuleSpritz

Hvert år drikkes det nær 1 million liter alkoholfritt øl i jula, et tydelig uttrykk for at mange synes disse produktene holder en god kvalitet. Slikt øl bør ikke serveres iskaldt, men ved ca.

Vulkan arena

Dette gir både uanstrengt smakskraft og virkningen av forfriskende bobler. En del eplejuiceprodusenter selger ferdig eplegløgg på flaske.

Gjerdrum ras

Dette er et ypperlig alkoholfritt alternativ. Gløgg er også en drikk du kan bruke utover julehøytiden.

https://odertal.info/kiropraktor-rognan.php

På hytten, foran peisen, på skituren og som varm drikke til skolebarn og de aller minste. Lager du mer gløgg enn du trenger?

Sil av krydderne, avkjøl gløggen og oppbevar den i tett glass eller en flaske i kjøleskapet. Tradisjonelt er gløgg vinbasert — gjerne skjerpet opp med litt ukrydret sprit — og julekrydder som kanel, kardemomme, nellik, appelsinskall, rosiner og hakkede mandler.

Skal du ha juleselskap er det lurt å ha to kjeler gløgg — en med og en uten alkohol! Det er alltid noen som kjører eller foretrekker alkoholfritt.

https://odertal.info/qibyv.php

OPPSKRIFT EPLEGLØGG MED ALKOHOL Relaterte emner

Trekk kasserollen til side og la gløggen trekke i 15-20 minutter. Kryddersmaken vil bli kraftigere jo lenger den får stå å trekke. Lager du mer gløgg enn du trenger? Sil av krydderne, avkjøl gløggen og oppbevar den i tett glass eller en flaske i kjøleskapet. Ønsker du å servere gløggen med alkohol, smak til med 2-3 spiseskje mild akevitt, calvados eller konjakk.

OPPSKRIFT EPLEGLØGG MED ALKOHOL Kommentarer:
Forfatter på Oppskrift eplegløgg med alkohol
Mørk fra Gjøvik
Jeg har lyst utforske norske bøker grådig. Se min andre innlegg. jeg er tent på Kin-Ball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net