Lage Julestjerne I Tre

  1. Mer om
Lage Julestjerne I Tre

Lage Julestjerne I Tre SynDet går jo også an å bruke denne samme oppskriften for å lage en stjerne du kan ha på treet eller andre steder. Kun din fantasi setter grenser Lær hvordan du lager en dekorativ adventsstjerne i tre. Vi har listet opp det du trenger av Se trinn for trinn video: Hvordan lage adventsstjerne Din julestjerne tre tar form. For å dekorere julestjernen, gjenopprett mos, bær, slakterboks, eføy og pinner. Lim disse elementene til din smak på stjernen og Lyst å se lære seg betong knekken, eller og lære seg å lage knagg av betong Sett igang et skikkelig juleverksted for venner og familie og lag hjemmelaget julepynt i år. Halvor Bakke viser oss hvordan man enkelt kan lage en lekker

Her er de hotteste trendene på julepyntfronten

På den indre møtene så lønner det seg å surre begge veier. Jeg har min stjerne helt naturlig, men om du vil kan du pynte den opp.

Fortsett til du har limt tre eller fire poser sammen. Vent med å putte på lim på den øverste posen.

Lag et spiselig juletre med pesto og mozzarella

Klipp nå to hjørner av den lange siden av posen, slik at den får en spiss 01:18. Vi trenger to stykker til. Når rørrensene er på plass, bruker vi hullet blomst for å lage to stykker som vil gå i sentrum av stjernen vår. Fest den forsiktig for å styrke skjøten til rørrenserne og forhindre at de beveger seg.

https://odertal.info/telenor-norge-as-postboks-1418-oasen-5844-bergen.php

Nå skal vi gjøre to stjerner med eva gummistansen, og jeg har laget dem i lilla glitter eva gummi for å matche fargen på pinnene. Her er treet klippet ut fra en bokside og limt på et svart ark. Du kan også bruke en avis, et magasin, noteark, eller hva med teksten fra en av de fine julesangene våre?

Juletrepynt

Du finner tekster til norske og engelske julesanger på nettsiden julesanger. I toppen av treet skinner den gylne stjerne i neonfarget papir. Til å henge dem opp er det brukt en grov hyssing.

Tenk å få denne fine flasken med en pepperkakemann! Det er et norsk design.

Langtidsvarsel 1 måned oslo

I tillegg er duftlysene fra Skandinavisk populære. Når deigen er ferdig hevet, ruller du deigen ut til en lang pølse. Del pølsen i 18 like deler. Form de 18 delene til små boller og klem dem flate, slik at du får plass til biten med mozzarella.

LAGE JULESTJERNE I TRE Relaterte emner

Flettede julestjerner av stjernestrimler med lakk b Bruk julestjernene til juledekorasjonen Kan du ikke få nok av flettede julestjerner, så se her. Det er ingen som sier at din adventsdekorasjon absolutt skal bestå av gran og tradisjonell pynt. Hvorfor ikke gripe sjansen til å nyte dine flettede julestjerner hver søndag i advent, med denne idéen? Fastgjør julestjernen med en limpistol Adventskrans av flettede julestjerner i designpapir c Lys dine flettede julestjerne opp Du kan gi de klassiske julestjernene et ekstra piff ved å sette dem på en LED lyslenke. Så får du en skikkelig julete lyskilde å ha det hyggelig rundt i de mørke desember timene. Du forvandler julestjernene til en lyslenke ved å lage et 4mm stort hull i midten av hver stjerne, og trekker de på diodene. Se her hvordan du gjør.

Lage Julestjerne I Tre
LAGE JULESTJERNE I TRE Kommentarer:
Rapportert den Lage julestjerne i tre
Hopland fra Tønsberg
jeg elsker dele interessante nyheter ulidelig. Se min andre nyheter. jeg er tent på häkeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net