Hifiklubben Bergen

  1. Mer om
Hifiklubben Bergen

Hifiklubben Bergen SlåendeContent [hide]

Stort utvalg av kvalitetsprodukter innen hodetelefoner, stereo, platespillere og mye mer Europas største spesialkjede for kvalitets hi-fi Besøk HiFi Klubben Bergen og opplev vårt store utvalg av høykvalitets HiFi.✓ 6 års garanti ✓ Lokale tilbud I HiFi Klubben kan du kjøpe kvalitets hi-fi-utstyr til hjemmet ditt, med ekspertråd, til en god pris Ser du etter ◴ åpningstidene til Hi-Fi Klubben? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Hi-Fi Klubben i Sundts gate 58 i Bergen p

Kontakt Hi

Skrevet av Audun Hage f. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver.

Vis kommentarer Har du noe å tilføye? Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg.

https://odertal.info/vegvesen-pningstider.php

Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted. Stilen ble døpt Soul in the Hole, og fikk et slags gjennombrudd utenfor kretsen og Chicago da et samlealbum med samme tittel ble satt sammen av Bahar for renommerte BBE Records i 2012.

Nytt og brukt annonser FINN Torget

Han kalles likevel fortsatt for «Chicagos best bevarte hemmelighet», noe vi tror og håper det blir en slutt på her på berget etter onsdag 9. Mannen som etter sigende eier en av verdens mest formidable platesamlinger innen sjangeren, tar med seg det beste av det beste, på «vinyl, and vinyl only», til Hi-Fi Klubben.

Både butikksjef Kenneth Amundsen og medarbeider Henrik Lohne gleder seg til nye lokaler med plass til eget lytterom.

Foto: Lars Bryne, Laagendalsposten HIFI-klubben satser på kunder som lytter etter de små nyansene som skiller vanlig lyd fra det som grenser mot det spektakulære.

Kahoot i skolen

I følge Kenneth er det et ganske stort miljø for slikt på Kongsberg.

HIFIKLUBBEN BERGEN Relaterte emner

Siste slipp til Hi-Fi Klubben! Under 300 lørdagsbilletter igjen. Publisert June 28, 2017 Tida har kommet for å legge til de tre siste navnene til line-up i Hi-Fi Klubben, vår teltscene for elektronisk musikk og DJ-sett, i samarbeid med nettopp Hi-Fi Klubben. Det blir soul, house og disco med høy allsang- og henda i været-faktor med amerikanske Sadar Bahar, en DJ som alltid sørger for god stemning på dansegulvet, onsdag 9. I tillegg spiller to norske DJs vi liker enormt godt, nemlig Telephones og Purpurrpurple, torsdag 10.

Hifiklubben Bergen
HIFIKLUBBEN BERGEN Kommentarer:
Redaktør på Hifiklubben bergen
Brustad fra Kaupanger
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Beibootsegeln. Jeg trives dele interessante nyheter årlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net