Yr Oppdal

  1. Mer om
Yr Oppdal

Yr Oppdal TrendyContent [hide]

Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen; Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen Oppdal (Trøndelag), 540 moh. Trykk for å vise informasjon om Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen har opphold nå, det holder seg tørt den neste timen. Oppdal Trøndelag, 547 moh Yr.no melder om sol og sommer igjen og da kan vi varmt anbefale en tur i vakre Gjevilvassdalen! Her finner du et utall turmuligheter både på og utenfor Fra onsdag ettermiddag er det fare for mye lyn og torden i Oppdal, Rennebu og resten av Trøndelag

https://odertal.info/rityc.php

Fra Trondheim kjører du sørover langs E6 Her kjører du til venstre oppover mot fjellene. Det letteste vil være å sjekke ut ruten på google maps i og med at det er mange kryss jo lenger inn i fjellene du kommer.

Varsom: flom og jordskredvarsler

Den forventede temperatur for denne datoen er mellom ° og °. En stor mengde informasjon er alltid tilgjengelig for deg, siden vaeret1.

Har du lest dette? Autotal oppdal

Værmelding for Oppdal Hvis du har store planer om å reise til Oppdal de neste 14 dagene, så kan du forberede deg på hva som helst med vår 14-dagers værmelding for Oppdal. Norled har måttet innstille både nordgående og sørgående hurtigbåt mellom Selje og Bergen, mens fergesambandet mellom Haldorsnes og Daløy i Sogn og Fjordane er innstilt etter avgangen 15. Lyktestolpe falt ned Tirsdag kveld har også folk i Trondheim blitt rammet av uværet.

Kaotiske forhold for kjørende på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter klokken 20. Politiet forteller videre at Vegtrafikksentralen sender ut en entreprenør, og det er foreløpig uklart om det er nedkjørt eller om det har blåst ned.

Yr oppdal langtidsvarsel

Helikoptertrafikken rammet Ifølge Bergensavisen er alle helikopteravganger fra Florø og Bergen til og fra Nordsjøen stoppet. I Stavanger gikk siste helikopter klokken 13.

Klassisk saus til kalkun

Også Kristiansund lufthavn har kansellert flere avganger til Nordsjøen. I Bergen er det ventet rundt 50 millimeter regn fra tirsdag morgen til onsdag morgen, opplyser meteorolog Isak Slettebø ved StormGeo til Bergens Tidende. Flytter seg nordover onsdag Onsdag ventes uværet å flytte seg nordover til Nordland, Troms og Finnmark.

Her vil de også få kraftig vind fra sørlig retning. I Nordland vil dette vare fram til onsdag formiddag. E-posten og SMS-en du mottar inneholder lenke til varselet på varsom.

Norsk lommebok

Klikk alltid på lenken og les varselet der. Farevarslene om blant annet kraftige regnbyger, snø og svært sterk vind leveres av MET. Turen starter på Oppdal togstasjon, og avsluttes på Åndalsnes togstasjon, og det anbefales å ta den populære Raumabanen etter turen. Turen har en total distanse på ca 240 km, hvor man klatrer omtrent 4000 høydemeter i løpet av turen.

YR OPPDAL Relaterte emner

Solcellepanel 300w — med solcellepaneler på taket produserer Snøskredvarsel for Trollheimen fredag 16. Dette betyr at det er tilgjengelig ca. Med ren og fornybar energi fra sol og vind. Uavhengig av skjemmende kraftledninger. Norges største nettsted. Yr oppdal langtidsvarsel Snart treffer stormen med full kraft i Lofoten og.

YR OPPDAL Kommentarer:
Rapportert den Yr oppdal
Ramstad fra Molde
jeg liker lese bøker livlig. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er künstlerisches Radfahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net