Koke Spareribs I Cola

  1. Mer om
Koke Spareribs I Cola

Koke Spareribs I Cola UbegrensetContent [hide]

Legg spareribsen i en stor kjele og dekk kjøttet med Legg de ferdigkokte spareribsene på et bakebrett og pensle med BBQ saus Server gjerne potetsalat, ekstra BBQ saus og hvitløksbaguetter til spareribsen Jeg er en skikkelig gris etter fingermat og spareribs er toppen på fingergrisemat for meg. Når jeg kan meske meg disse sausbefengte kok Kjøttet i cola i 2-3 timer. avkjøles gjerne til neste dag,for at fettet skal feste kjøttet igjen. Lag marinaden: 2 dl solsikkeolje

Varm honningen i en kasserolle og rør inn chili og finhakket hvitløk. Tilsett eddik og tomat og gi det hele et lite oppkok før det kjøres i en blender og avkjøles.

Spareribs med cola og chili

Espen Nersveen januar 18, 2014 - 19:49 Usikker, 1-2 uker bør vel gå fint? Og en skikkelig digg saus. Du kan eventuelt skylle og tørke av marinaden, grille ribben og legge på din egen saus. Hvordan grilles ribben?

Er det fornuftig å parboire spareribs før du steker eller griller dem?

Del grillen i en varm sone med grillkull, og en kald uten kull. Ta helst kald, kokt ribbe fra kjøleskapet — da frynser ikke kjøttet seg så lett på risten, og grill på høy temperatur til du har en god, brun overflate på begge sider.

https://odertal.info/widogyce.php

En av mine favoritter er cola-ribben min. Jeg hadde fått tak i en fantastisk flott svinenakke på litt over kiloen på Bondens Marked forrige uke. Det jeg gjorde var å finne frem leirgryta mi og legge dette i bunnen: 1 løk delt i biter.

Skyll kålen i kaldt vann og la vannet renne av. Skrell gulrot og riv den grovt på et rivjern. Bland sammen kefir, rømme, hvitløk, honning, olje, vårløk og bladpersille i en liten bolle.

Smak til med sitronsaft, tabasco, salt og pepper.

Indexfonder nordea

Jeg brukte vakumpose som ble foreseglet i begge ender. La spareribsen ligge i kjøleskapet i ett døgn, og ta de deretter ut av colaen. Legg dem så i en stekepose, og stek midt i en stekeovn på 80 grader i 6 timer.

Humlehotell pris

Samme hva du velger skal du ha på rikelig av de deilige smakene. Åpne ølboksen og hell halvparten over i dryppbrettet. Grillsausen er også fin å fryse ned.

Se dette: Krabbe koketid

Da er jeg bare noen minutter fra et gourmetmåltid når som helst så lenge som jeg husker å ta det opp fra fryseren.

KOKE SPARERIBS I COLA Relaterte emner

Grillben er svineribbe skåret i ca. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bak dem i folie i ovnen på. Her kommer enda en sommerlig oppskrift jeg har laget for Simply Cola. Spareribs er vilt godt i seg selv, men blir enda bedre om de får. Alt som kan grilles kan også lages inne på stekepanna eller i ovn. Det kan stekes på en rist i.

KOKE SPARERIBS I COLA Kommentarer:
Forfatter på Koke spareribs i cola
Evjen fra Drammen
Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av felting. Jeg har lyst lese bøker nervøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net