Stengte Fjelloverganger

  1. Mer om
Stengte Fjelloverganger

Stengte Fjelloverganger utfordringContent [hide]

Kan bli stengt i perioder på inntil 15 minutter på grunn av sprengningsarbeid. Gjelder fra: 10.06.2021 12:29 Til: 02.09.2021 00:00. E39 Fursetfjellet (Oppdøl Når vi må innføre kolonnekjøring eller stenge en fjellovergang, er det for å ivareta din sikkerhet Her får du alt du trenger for å planlegge kjøreturen over fjellet. Se aktuelle vegmeldinger, værvarsel og webkamerabilder fra strekningen samlet på én side Flere veier og fjelloverganger er allerede stengt natt til søndag på grunn av uvær. Det kan gjøre det utfordrende for dem som skal hjem fra Flere veier og fjelloverganger stengt på grunn av uvær Fortsatt stengte fjelloverganger – og Bergensbanen hindres av snøras

Det påfører næringen og kundene våre økte kostnader, sier Geir A. Moe som er direktør i Norsk Lastebileierforbund til P4 Nyhetene.

Fine dusjkabinett

Han mener det er en god kortsiktig løsning å gjøre ferdig den tryggeste veien, E16, som mange tungtransportsjåfører allerede bruker. Det er veldig lite penger som skal til, i påvente av bedre veier over fjellet.

I Rogaland og Sunnhordland er det ventet opp mot 60—80 millimeter på ett halvt døgn, mens det er spådd 50—70 millimeter i Agder natt til søndag og litt ut på søndag. Det er utstedt rødt skredvarsel for Voss, Hardanger, Heiane og sør i Agder, mens det blåser sørlig full storm på Vestlandet med høye bølger.

https://lndc.us/temyzi.php

Politiet i Sørvest advarer klokka 3. Trafikanter bes vise aktsomhet. Meteorologene meldte lørdag på Twitter at det også ville bli nedbør i nord, der de ville ha frysende regn i nordlige deler av Nordland, samt Troms og Vest-Finnmark.

Hardangervidda stengt Spesielt dårlig er været oppe på Hardangervidda. Riksvei 7 ble søndag ettermiddag ble stengt etter først å ha hatt kolonnekjøring for større kjøretøy. Det ser fint ut på nedsiden av fjellet, men det er ikke fint oppe på fjellet, sier trafikkoperatør Christofa Key-Nilsen ved Vegstrafikksentralen Øst til NTB. Men det er det altså ikke, sier Key-Nilsen.

Oppblåsbar potte

Den viser da tallene for 17 fjelloverganger i nord, som er delt inn i kostnader for å tapt tid ved stenging, kolonne, redusert fart, tyngre kjøretøy og kostnadsandel ved tyngre kjøretøy.

I kategorien tidskostnader totalt per år, er summen 88.

Voldsomt uvær, stengte fjelloverganger og rasfare

På fylkesveg 891 over Båtsfjordfjellet måtte bommen ned 19 ganger i vinter, noe som bare er halvparten av gjennomsnittet de siste fem årene. For to år siden måtte vegen til Båtsfjord stenge hele 65 ganger. Også for fylkesveg 890 over Kongsfjordfjellet til Berlevåg var antall stengninger omtrent halvparten av det normale. Siste vårtegn: Brokke-Suleskardvegen åpnet igjen Nordkapp og Nordkyn E69 mellom Olderfjord og Honningsvåg er den vegen i Finnmark som må stenge oftest om vinteren.

STENGTE FJELLOVERGANGER Relaterte emner

Twitter Vinteren i Finnmark var litt snillere enn vanlig, viser Vegvesenets statistikk over stengte fjelloverganger i fylket. Bare fem av 13 overganger hadde flere vinterstengninger enn snittet de siste årene, og særlig Båtsfjord og Berlevåg Kongsfjordfjellet har opplevd bedre framkommelighet enn vanlig vinterstid. Mens det har vært vinterføre i juli enkelte steder i Sør-Norge, kunne Finnmark avslutte vintersesongen i begynnelsen av juni — noe som ikke er uvanlig. Vintermånedene sett under ett har også vært normale, og til dels litt mindre krevende enn vanlig. På fylkesveg 891 over Båtsfjordfjellet måtte bommen ned 19 ganger i vinter, noe som bare er halvparten av gjennomsnittet de siste fem årene. For to år siden måtte vegen til Båtsfjord stenge hele 65 ganger.

STENGTE FJELLOVERGANGER Kommentarer:
Forfatter om Stengte fjelloverganger
Wiik fra Vadsø
Jeg nyter dele interessante nyheter lett. Se over min andre innlegg. Jeg trives mongolisches Wrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net