Jone Engemoen Hansen

  1. Mer om
Jone Engemoen Hansen

Jone Engemoen Hansen Av denne grunnJone Engemoen Hansen (27) har så vidt rukket å bli varm i trøya, etter to måneder som varehussjef. Men han begynte som ekstrahjelp allerede Se kampstatistikk for klubb og eventuelle landskamper for Jone Engemoen Hansen TAKKNEMMLIG: Anna Rosenlund Skretteberg er glad for at samboer Jone Engemoen Hansen overlevde den dramatiske bilulykken Samboerparet Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) tok andreplassen i årets sesong av Sommerhytta GOD KVELD NORGE (TV 2): Jone Engemoen Hansen synes det er tøft å se hvor hardt hetsen går innpå kjæresten Anna Rosenlund Skretteberg

The most reliable way to stream video.

Daglig kommer det inn nye som melder sin interesse, sier Tormod Tvinnereim fra Mjøsli hytter og naturpark. Han forventer at enda flere skriver seg på lista de neste ukene.

https://odertal.info/cafahan.php

Jeg tror vel ikke alle kommer på visning, men dette er jo fantastisk bra da, sier Tvinnereim. Han opplyser at TV2 og Strix alltid tilstreber å finne varierte deltakerpar, med ulik stil og smak - og som har tenkt å bruke hytta på litt ulikt vis om de skulle vinne. Slikt vet man ikke på forhånd.

Kultur underholdning, Kjendisfeeden Kjendisfeeden

Vi har tidligere hatt deltakerpar med en del byggerfaring, men som ikke nådde helt opp likevel. Sommerhytta dreier seg om så mye mer enn bare det å bygge. Det er totalen som til slutt teller.

Samboerparet Anna og Jone har lite erfaring med oppussing og bygging.

Fullkroppsprogram med vekter

Anna har en far som er veldig handy, derfor tyr hun heller til pappa enn til Jone. Det er stort sett Anna som styrer skuta hjemme, og begge to håper at Jone skal lære seg å bli mer praktisk og handy.

Anna og Jone imponerer i on Vimeo

Det er skikkelig stas! Vi er spent på å bli kjent med de andre deltakerne, og er klare for å sette forholdet på prøve, sier de to med glimt i øyet.

Det er også opprettet en annen spleis-aksjon til støtte for Sommerhytta-paret. Til lokalavisen sier Anna at de setter stor pris på støtten. Det er absolutt ikke noe vi forventet at skulle skje.

Skretteberg er enig med undertegnede i at det har skjedd en endring underveis og at de i de siste episodene framstår mye mer positive. Det er mye mer gøy å ikke måtte sitte og tenke «å nei nå kan noen tolke dette feil», sier hun. Det kunne godt hende forholdet kunne gå skeis gjennom ti uker med jobbing.

Unge høyre

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, har tidligere uttalt at på grunn av omfanget av filmingen, blir ikke alt tatt med i selve programmet. Det er likevel viktig for oss at vi viser et representativt bilde av deltakerparene og samspillet dem imellom, sier Dahl. Engemoen Hansen synes det har vært tøft å se den massive hetsen kjæresten har fått. Det er tungt for meg å se også, selvfølgelig.

Snart premiere: Disse fire parene kappes om å vinne

Spesielt meg og Anna — at vi fort kunne bli favoritter. Det virker som klippen som ble gjort i første uke, definerte hva folk tenkte om oss. Uansett hva vi gjorde så ble det på en måte galt, sier han. Men samtidig har jeg mye erfaring fra andre områder, og den kombinasjonen har jeg tro på at blir bra, sier hun til kanalen.

JONE ENGEMOEN HANSEN Relaterte emner

Med åtte gullhammere kunne de smykke seg som vinnerne av Sommerhytta og eierne av ny hytte. For det unge samboerparet Anna Rosenlund Skretteberg 23 og Jone Engemoen Hansen 27 holdt det akkurat ikke for å stikke av med seieren og sin egen hytte på Mjøsli. Se hva paret tenker om fremtiden videre etter Sommerhytta i videoen øverst i saken. I dag har paret vært kjærester i fire år og samboere i nærmere tre. Ett år har gått siden innspillingen foregikk av TV 2-programmet våren 2020.

JONE ENGEMOEN HANSEN Kommentarer:
Rapportert den Jone engemoen hansen
Hofstad fra Hammerfest
jeg elsker lese bøker ikke. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Matchplay.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net