Statens Diettsatser 2020

  1. Mer om
Statens Diettsatser 2020

Statens Diettsatser 2020 OpplevdeSatser for ulegitimert diettgodtgjørelse på tjenestereiser uten overnatting innenlands For 2019 (til 31.05.20): kr a) Godtgjørelse for de første 4 uker (28 dager Skattefri kilometergodtgjørelse ved bruk av privatbil i 2020 er 3,50 pr kilometer, uansett kjørelengde. Dersom statens sats brukes innebærer Partene i staten er blitt enige om nye reisesatser. De nye satsene gjelder fra 1. juni 2020, og omfatter både satser innenlands og satser utenlands

https://odertal.info/oslo-flyklubb.php

Les mer om de skattefrie satsene her. Hvor stor del av dietten som blir skattbar er avhengig av hvilken type innlosjering man har, og om man har kokemuligheter eller ikke.

Statens reiseregulativ og skattefrie satser for Bjørgvin Revisjon AS

Utenbystillegget skal betales på alle timer man jobber på oppdraget. Lærlinger og arbeidstakere uten fagbrev får beregnet utenbystillegget etter egen §3A-sats. Man får ikke utenbystillegg for reisetiden til og fra anlegget.

Man har heller ikke krav på utenbystillegg for timene bedriften eventuelt kompenserer i en rotasjonsordning. Det gjelder nye satser for diett fra 1.

Riktig beregning av diett i

Her forklarer vi hvem som har rett til diett og hvilke satser og beregningsmåter som nå gjelder. Her er det du behøver å vite.

https://odertal.info/9283.php

Dekning av faktiske utgifter etter regning er det eneste fornuftige. Noen ganger kan det bli både dyrere og føre til lengre reisetid.

Nye reisesatser for yrkesreiser i trer i kraft 1. juni

Men her mener vi man bør kunne gjøre en avveining. Hvis man finner et alternativ som er noenlunde rimelig, bør man også kunne vekte klimahensynet, mener Solhaug, som gjerne vil ha dette beskrevet i avtalen.

Itslearning rfk

Reiser i utlandet De fleste satsene for reiser i utlandet er endret fra året før, noen er blitt høyere, andre lavere. Mange bedrifter har tatt inn i ansettelseskontrakter og personalhåndbøker at man følger statens avtaler for reiser, sier Infotjenesters arbeidsrettsjurist Hans Gjermund Gauslaa.

Arbeidsgivere bør nå se på hvilke avtaler de har med de ansatte om dekning av reiseutgifter. Selv om de aller fleste private arbeidsgivere i dag har valgt å følge statens særavtale, så er det fullt mulig å avtale egne ordninger og begrensninger på hva som utbetales, sier Gauslaa.

Det gjelder bare de sjåførene som har minstelønn, altså 175,95 kr.

STATENS DIETTSATSER 2020 Relaterte emner

Reise og utlegg info Denne artikkelen er mer enn et år gammel. Husk at regelverket endres jevnlig, og at regelverket som er omtalt kan være utdatert. For å være sikker på at du alltid har korrekt regelverk tilgjengelig, anbefaler vi et abonnement på Faghjelp. Les mer om Faghjelp her. Reiseregning er et komplisert tema, som mange har problemer med å forstå. Det merker Simployers lønnsrådgivere, som hver dag svarer på flere titalls spørsmål om reiseregning fra Simployers kunder.

Statens Diettsatser 2020
STATENS DIETTSATSER 2020 Kommentarer:
Rapportert den Statens diettsatser 2020
Myklebust fra Arendal
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Blackball. Jeg nyter rapporterer norske nyheter forgjeves.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net