Fjellovergang Hardangervidda

  1. Mer om
Fjellovergang Hardangervidda

Fjellovergang Hardangervidda InntrefferContent [hide]

Lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder fra: 04.03.2021 14:46. 7 Hardangervidda (Leiro bom - Haugastøl bom Når vi må innføre kolonnekjøring eller stenge en fjellovergang, er det for å ivareta din sikkerhet Her får du alt du trenger for å planlegge kjøreturen over fjellet. Se aktuelle vegmeldinger, værvarsel og webkamerabilder fra strekningen samlet på én side Her får du trafikkoppdateringer på fjellovergangene i Sør-Norge. Riksvei 7 over Hardangervidda er nå stengt for kjøretøy under 7,5 tonn Alle fjelloverganger stengt for fri ferdsel Hardangervidda stengt for personbiler

Kolonnekjøring og redusert sikt Annonse Det er kolonnekjøring på både riksvei 13 over Vikafjell og fylkesvei 50 Aurland-Hol, ifølge Vegtrafikksentralen.

https://lndc.us/2705.php

På E16 Filefjell er det stedvis redusert sikt som følge av snøfokk. Det samme gjelder fylkesvei 27 Venabygdfjellet, hvor det også stedvis er glatte partier. Det er liten kuling på riksvei 52 Hemsedalsfjellet, hvor det også er stedvis redusert sikt.

Flere politidistrikt advarer nå om glatte veier og ber bilister kjøre forsiktig. En buss kjørte seg fast utenfor en tunnel i Stavanger og sperret trafikken i begge retninger. Også i Sandnes fikk en buss problemer i snøværet og endte opp på tvers i vegbanen.

Ikkje håp for sommardekk om du skal over fjellet kolonne over Vikafjellet

Vegtrafikksentralen advarer om svært glatte veier på flere av fjellovergangene og oppfordrer større kjøretøy til å bruke kjetting. Mandag meldte flere fergeselskaper på Vestlandet og i Trøndelag om innstilte ruter på grunn av uvær og stormvarsel. Jordskredvarselet opprettholdes på samme nivå mandag, og i tillegg er snøskredvarselet for Indre Fjordane, Voss og Hardanger nå på rødt nivå.

I tillegg er det utstedt varsel om jord-, sørpe- og flomskredfare på gult nivå for deler av Trøndelag, Nordland og Sør-Troms.

Og igjen står man fast. Hva skjer neste gang?

Barnesykkel 6 år

Får vi oppdraget da — eller mister man kjøringen? Og hva med kjøre og hviletid?

https://lndc.us/4217.php

Også fylkesvei 51 Valdresflye er stengt. Her opplyser Vegtrafikksentralen øst at den ikke vil bli åpnet igjen søndag. På fylkesvei 50 Hol — Aurland kan kolonnekjøring bli innført på kort varsel.

Tv2 hjelper deg vaskepulver

Det meldes om stedvis redusert sikt, stiv kuling, skyet og lett snøvær.

FJELLOVERGANG HARDANGERVIDDA Relaterte emner

Eidfjord, Måbødalen og Hardangervidda[ rediger rediger kilde ] I Måbødalen fantes det en vei allerede på 1500-tallet. De første broene ble lagt i 1780. På slutten av 1700-tallet anla staten en kløvveg, «Måbøgaldane», opp Måbøberget like ovenfor Måbø. I det bratte partiet ble lagt omkring 1500 trappetrinn til vidda. Den norske turistforening anla i 1870 en vei videre innover i dalen nesten helt til bunne av Vøringsfossen. Som del av veien var en 25 meter lang tunnel og en 90 meter lang halvtunnel. Tunnelen påstås å være Norges første veitunnel og eksisterer fremdeles.

FJELLOVERGANG HARDANGERVIDDA Kommentarer:
Forfatter på Fjellovergang hardangervidda
Solheim fra Ålesund
Bla gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Kunstturnen. jeg liker lese romaner tungt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net