Hordaland Politidistrikt Twitter

  1. Mer om
Hordaland Politidistrikt Twitter

Hordaland Politidistrikt Twitter BehovThe latest Tweets from Politiet i Hordaland Operasjonssentralen i Hordaland vil melde om ulike hendingar i politidistriktet The latest Tweets from Politiet i Sør-Vest sin operasjonssentral i Stavanger informerer om ulike hendelser i distriktet Vi rekk ikkje å svare på tweets Det er totalt 4 personer som var involvert, kun en sendt til legevakten for sjekk. Heldigvis var ikke ulykken så alvorlig som først fryktet VEST POLITIDISTRIKT: Politidistriktet dekker fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland, i tillegg til Vanylven på Sunnmøre, med unntak av kommunene Bømlo

Derimot har de, blant en rekke andre oppgaver, ansvar for å spre rask og viktig informasjon. At politiet har tatt sosiale medier i bruk for å løse nettopp denne oppgaven er svært positivt. Twitter er en effektiv og rask kommunikasjonskanal som når ut til mange samtidig. I tillegg kan hvem som helst følge informasjonen politiet sender ut, dette har ført til større åpenhet i politiet. Det var fleire av kursdeltakarane eg var saman med som hadde gode erfaringar allereie då, fortel Terje Sperrevik.

Må bruke nynorsk på Twitter

Om lensmannskontoret på Os går på twitter og facebook gjenstår å sjå. Skulle hente sin koffert og ble stengt inne.

https://odertal.info/mogonawul.php

Dette førte til overledning og røykutvikling. Vi får håpe de blir venner igjen i morgen. Vanligvis er det omvendt. Komfyren har streika, får ikke kokt seg kaffe.

Langtidsstekt elgstek

Politiet forsøker selvsagt å hjelpe. I 2013 fikk de prisen årets tweet for denne meldingen: Storo: Vi fikk melding om pågående husbråk med kvinneskrik.

Han har gitt ut ni soloplater. Som komponist har han skrevet over 40 bestillingsverk og komponert musikk til både teater, ballet og film.

Isungset er den 16.

Krim og hendelser i Hordaland

Foto: Roy Petter Eriksen Et brannhelikopter har søndag jobbet for å slukke flammene etter at en skogbrann hadde blusset opp igjen på Årheimsfjellet i Stryn. Dette fordi det er for mørkt og terrenget er for ulendt til å holde på der oppe, sier Ole Jacob Hartvigsen, vaktkommandør ved 110-sentralen, klokken 23.

Disse følgerne risikerer politiet å miste, da det ikke går an å slå sammen Twitter-kontoer. Men inntil videre består de 27 kontoene til operasjonssentralene.

Nå er han blitt språkpoliti

Politidirektoratet jobber med en plan for hvordan både Twitter og andre digitale kanaler skal brukes i politiet i tiden framover. Søndag ettermiddag og kveld er det også fare for mye lyn og torden i fylkene Vestland og Møre og Romsdal. Koble fra el-apparater Anbefalingen fra Meteorologene er å koble fra elektriske apparater og å unngå åpne sletter og store trær.

HORDALAND POLITIDISTRIKT TWITTER Relaterte emner

Alf Tore Meling i I all offentlighet. Han forteller at politiets operasjonssentraler nærmest har utviklet et eget språk for å kommunisere med følgerne på Twitter. Operasjonssentralene bruker en formidling som minner om et kortfattet og hurtig loggspråk, stort sett uten bilder og lenker. Noen operasjonssentraler er også blitt kjent for sin bruk av humor. Særorganenes, politidistriktenes og PODs bruk av Twitter er i prinsippet lik andre offentlige etaters bruk, med ordinært språk og deling av bilder og lenker. Men politiet kan bli enda flinkere til å nå ut til flere.

HORDALAND POLITIDISTRIKT TWITTER Kommentarer:
Rapportert den Hordaland politidistrikt twitter
Johnsrud fra Kristiansand
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Pferdepolo. jeg elsker lese tegneserier raskere.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net