Portveien 2

  1. Mer om
Portveien 2

Portveien 2 ØkePortveien 2 er en barne-TV-serie som NRK produserte og sendte 1985 til 1987. Det ble i alt laget omkring 140 episoder. Eksteriøropptakene til serien ble gjort i en hytte i Portveien 2 i Hjemmets Kolonihager på Bjølsen i Oslo I et bitte lite hus i en bitte liten hage får du eventyr, musikk og aktiviteter både ute og inne, og møter en rampete giraff som bare barna kan Portveien 2 er en barne-TV-serie som NRK produserte og sendte 1985 til 1987. Det ble i alt laget omkring 140 episoder. Eksteriøropptakene til serien ble gjort PORTVEIEN 2: Husker du dette huset? Det er bare å ta seg en tur inn i Hjemmets Kolonihager Portveien 2: With Eli Rygg, Åsmund Huser, Jarl E. Goli, Anniken Vidnes Hansen

Portveien 2, Averøy

Beklager, det har oppstått en feil. Dette kan være et midlertidig problem.

https://odertal.info/hurafi.php

Vennligst prøv igjen om en liten stund. Området var en del av Søndre Bjølsen gård, som Sundø fikk bygslet. Kolonihagen består idag av 109 parseller blant annet Portveien 2 med hytter, et stort forsamlingshus «Huset», som kan leies av hagens medlemmer til ulike anledninger, og som ligger ved hagens største plass.

Her finner du også «Funkis-Scenen» og vår «Lille Café».

Eli fra Portveien forteller om overgrep

Hyttene Vi har hytter med forskjellige utseende og størrelser, nye og gamle. De fleste gamle hyttene er bygd ut i ulike etapper og er restaurerte, samtidig som de har bevart særpreget fra de opprinnelige hyttene. Innendørsscenene ble spilt inn i et studio.

Naturkost butikker

Kolonihagen har 100-årsjubileum i år, og ble opprinnelig etablert som et tilbud til folk som arbeidet i bladet Hjemmet. I Oslo finnes det ni kolonihager med totalt omkring 1100 parseller med hytter.

Kolonihagene skal bidra til å bedre oppvekstvilkårene for barn og øke livskvaliteten for dem som bor i byer. I tillegg skal hagene fungere som byens grønne lunger og være tilgjengelige parker. Osloborgere kan sette seg på venteliste for å få kjøpt hytte.

Du vil kanskje like: Dronning ragnhild drakt

Ventetida er gjerne 10— 20 år. Mens selve hytta eies, leies tomten som hytta står på. Retten har i sin gjennomgang støttet seg til naboloven, som blant annet sier at ingen må ha « noko som urimelig eller uturvande er til skade eller ulempe på granneeigedom». Retten legger videre til grunn at bruken av klosettet fører med seg støy og lukt, og det dras ikke i tvil at naboen faktisk opplever dette som en reell ulempe.

Sellanrå skole : For siste gang

Ved gjennomgang av støymålinger, konstaterer retten at lyden fra forbrenningstoalettet var å betrakte som en lav susing, og ikke i nærheten av eksempelvis «en gressklipper, oppvaskmaskin eller en vanlig samtale». Om produktet ikke har blitt håndtert forsiktig, vasket etter anvisninger, eller at feilen skyldes overdreven bruk har du ikke reklamasjonsrett. Angrerett og retur Ønsker du ikke varen likevel?

Last ned også: Trolldomsprosessene

Vi hjelper deg gjerne. Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Dersom varen er sendt deg før du har fått kansellert ordren, er du selv ansvarlig for å returnere varen e og kostnadene retur medfører.

Portveien 2 barnehage Jobbmuligheter og ledige stillinger

Vi refunderer beløpet, eller sender deg en ny vare om du ønsker dette. Dersom bestillingen ikke er sendt, vil vi stoppe utsendelsen og refundere til deg straks vi mottar kanselleringen.

Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Alle merkelapper skal være på produktet ved retur. Ved retur — fyll ut og legg ved angrerettsskjema, eller send oss en mail til butikken probat.

Flytter inn i Portveien 2

Pass på å pakke varen forsvarlig. Vi tar ikke imot returer sendt i postoppkrav. Dersom det er noe galt med varen fra vår side, vil vi også refundere portokostnader til deg for returen. Plikt ved angrerett Hvis du benytter din rett til å avbryte kjøpet, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene i retur fra deg. I tillegg kan det forventes variasjon i radonegenskaper innenfor et polygon.

Kvikkleire faregrad Kvikkleire er en type leire som ved ekstra belastning går over fra fast til flytende tilstand.

PORTVEIEN 2 Relaterte emner

Bykjernen er ikke så langt unna, men i kolonihagen kan medlemmene nyte følelsen av å være på landet. Det var her barne-TV-serien Portveien 2 i sin tid ble spilt inn, og den dag i dag er det mange som tar turen innom kolonihagen for å mimre barndommens TV-opplevelser. Men selv i en idyllisk kolonihage kan naboskapet bli satt på prøve, i dette tilfellet fordi det ene parsellmedlemmet ikke likte naboens nye klosett. Støy og lukt Bråket begynte da en parselleier fikk installert nytt forbrenningstoalett i 2012. Et forbrenningstoalett er et toalett der avfallsproduktene forbrennes til aske i et forbrenningskammer. Ved aktivering av toalettet igangsettes en vifte. Normalt vil en forbrenningsprosess vare i om lag 90 minutter, med en påfølgende avkjølingsprosess på 60 minutter.

Portveien 2
PORTVEIEN 2 Kommentarer:
Rapportert den Portveien 2
Andresen fra Moss
jeg liker lese om Norge intenst. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til internationale Front.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net