Hverken Eller Verken

  1. Mer om
Hverken Eller Verken

Hverken Eller Verken TestetContent [hide]

Variantene er nå likestilte Injunksjon er en grunnleggende sannhetsfunksjon i setningslogikken. Injunksjonen av to utsagn er sann hvis og bare hvis begge disse utsagnene er falske. Det fins ikke noe allment akseptert symbol for injunksjonen av to utsagn A og B, men ofte Svar på språkspørsmål (25 treff). Hva er riktigst av hverken og verken, og hvorfor brukes begge deler Formen verken ble påbudt i bokmål i 1959 (med den noe sære begrunnelse at ordet skulle innføres i nynorsk, som tidligere hadde hatt bare korkje I omtrent femti år var verken riktig stavemåte, mens hverken var skjøvet ut i kulda. Ettersom brukerne selv aldri ble skikkelig

Men jeg vil heller ha en glad og skravlete unge som sier skjøtt og skjole, enn en mutt og stille unge som er redd for å si noe feil, så nå får hun snakke som hun vil.

Bsu sparebank 1

Jeg har lært meg å leve med det. Det er lett å tenke seg et annet slags liv for denne stakkars gamle mannen, dersom han bare hadde villet lytte til Jesu ord: «Dere skal ikke samle dere skatter på jorden, hvor møll og mark ødelegger, og hvor tyver bryter inn og stjeler.

Eddik som skyllemiddel

Men dere skal samle dere skatter i himmelen, hvor verken møll etter mark ødelegger og tyver ikke bryter inn og stjeler. Som Svenkes eksempler viser, er det vanskeligere å skrive om setning C på denne måten hvis du vil beholde "heller". Uten at jeg lengre er sikker på hva jeg ubevisst ville ha skrevet, så innbiller jeg meg at jeg ville ha brukt hv-formen, iallefall foran hvalp og hveps. Jeg tror iallefall at jeg lærte dem alle med hv dengang rundt '63.

Konjunksjon

Jeg avslår anmodningen, ettersom et jobbsamarbeid ikke rettferdiggjør sponsing. Hverken var ute av rettskrivningen mellom 1959 og 2005, og da festet varianten verken seg. Resten av teksten er for spesielt interesserte.

Last ned også: Neteller

Hittil har jeg ikke ensett store ulikheter i de forskjellige dialekter hva gjelder uttalen av "kj" - bortsett nettopp fra denne uvanen på Østlandet med "sch"-lyden.

Om jeg skulle måtte velge mellom "kj" som i i ch eller "kj" som i ch urch ville jeg jo sagt at den originale norske uttalen ligger nærmere ved "kj" i i ch enn i ch urch. Men det er mulig det skyldes feil uttale av "church".

Norwegian: hverken

For "church" ville jeg jo uttalt som "tschørtsch" og ikke som "kj"ørtsch som i kirke. Vi sier jeg holder med her til den "rette uttalen" så lenge ikke også nordlendingene har begynt å anse "schøleskap" som mye tidigere eller finere enn "kjøleskap". Søk på skole gir deg rimord som ender på -ole.

https://lndc.us/xejezocy.php

Rimendelsene er skrevet mest mulig lydrett.

HVERKEN ELLER VERKEN Relaterte emner

Hva er riktigst av hverken og verken, og hvorfor brukes begge deler? Svar Variantene er nå likestilte. Hverken er like riktig som verken. Hverken var ute av rettskrivningen mellom 1959 og 2005, og da festet varianten verken seg. Resten av teksten er for spesielt interesserte. Den ble erstattet helt av den lydrette formen verken i 1959, da også skrivemåtene valp, veps og virvle ble innført.

HVERKEN ELLER VERKEN Kommentarer:
Forfatter om Hverken eller verken
Høiland fra Moss
Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Dumog. jeg liker lese tegneserier fort.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net