Engelsk Springer Spaniel Valp

  1. Mer om
Engelsk Springer Spaniel Valp

Engelsk Springer Spaniel Valp DristigEngelsk springer spaniel er en middels stor hund, gjennomsnittlig 51-55 cm høy, og vekten kan ligge fra 19-25 kg. Den har velutviklet kropp og kraftfull Velkommen til Kennel Blubby's hjemmeside Kennelen driver med oppdrett av Engelsk springer spaniel siden 2016. Målet med oppdretten er få f Velkommen til Norsk Spaniel Klubs valpeformidling. Er du på jakt etter en spanielvalp fra en seriøst oppdretter? Under finner du en oversikt over alle Kontaktinformasjon til våre oppdrettere finnes i oppdretterlisten. Informasjon om de 9 spanielrasene, Norsk Spaniel Klubs Avlsretningslinjer At du har tenkt gjennom slike ting:Engelsk springer spaniel er en rase som er veldig trofast og avhengig av sin eier, og vil derfor alltid være sammen med

Den er full av energi, og trenger å få utløp for sin store aktivitetstrang for å trives. Springeren er en støtende og apporterende fuglehund, som vil si at den i jakt hele tiden skal holde seg nær eieren, og innenfor skuddhold. Temperament: Rasetypisk: Vennlig, åpen, glad, aktiv og livlig. Har ikke spesielt høyt mot og er ikke en hund for den som trenger en vakthund. Aggressivitet ytterst sjeldent, men en del hunder kan bli viltre, og krever en fornuftig hånd i oppdragelsen. Det er en meget sosial hund som liker å være familiens midtpunkt, og som ikke egner seg til å være mye alene.

Stort sett meget sosial med andre hunder.

Engelsk Springer Spaniel English Springer Spaniel

Dette kan være en prøvelse for både hund og eier for springeren er fra skapelsen programmert til å følge deg - overalt! La den unge hunden få utløp for sin utrettelige energi ved å la den løpe løs i terrenget på steder der den ikke kan gjøre skade.

Gå utenom stien og la hunden få tid til å utvikle et søksmønster. Lær den at det er dens jobb å passe på hvor du er - ikke omvendt! Gi den arbeidsoppgaver tilpasset alder og kunnskaper. La den få ting å gnage på og bære på. Ikke sett for mange og strenge regler, men overhold konsekvent de reglene du setter! Å mosjonere hunden rolig er en dårlig løsning! Det samme gjelder ball- og pinnekasting.

Et godt råd er å alltid bli med unghunden når den skal ut.

Selv om springeren er knyttet til deg med sterke bånd skal du ikke lære den til å klare seg på egen hånd. Her kom ettersøkshunden til nytte. Foto: Idar Sylte Dyktige ettersøkshunder Springeren er blant de beste i klassen når det gjelder ettersøk.

Den er utholdende i søket, den er meget sporivrig og spornøye og den lar seg vanskelig distrahere når den er i jobb. Det finnes i dag 100 springere som er godkjent som ettersøkshunder og mange resultatlister fra sporprøver domineres av springere. Dette viser seg også på NM-blodspor der springeren har stått øverst på pallen hele 5 ganger siden 1999. Du kan også ha glede av en springer som kortdrivende eller som bandhund - alt etter hundens egenskaper og terrenget det jaktes i.

Omplasserte hunder

Det å drive viltet over en kort strekning med los er i utgangspunktet en uønsket adferd for en springer - men det finnes flere springere som gjør akkurat dette. Søkshunder i politi, fengsel, toll og forsvar For hunden spiller det liten rolle hva den søker etter - bare den får jobbe og får belønning! I tillegg til godt og utholdende søk og stor konsentrasjonsevne er springeren meget miljøsterk og tar seg lett frem overalt. Den går gjerne på glatte, gyngende underlag, opp og ned åpne trapper og mørke og støy er i utgangspunktet ingen problem!

Og kniper det er de lette nok til å løftes. Det er ikke uvanlig å se en springer øverst på pallen når politiet avholder sitt norgesmesterskap.

Nancy genser dame oppskrift

Springeren kan bli en dyktig lydighetshund dersom du klarer å bevare livligheten og gleden hos hunden Lydighet, agility, bruks og redningshund Flere springere konkurrerer med hell innen lydighet og agility. Rasen er lettlært - men kan miste mye av sin fart og glede dersom det trenes for mye på perfeksjonisme fra dag en. Du må ta vare på unghundens livligheten for å ha noe å gå på i de høyere klassene. Bare noen få har til nå fått øynene opp for springeren som konkurransehund innen bruks.

Dette til tross for at lydighet, apportering, spor, feltsøk og rundering har vært en viktig del av springerens arbeidsoppgaver gjennom hundrevis av år. En rasetypisk springer skal hurtig gjennomsøke terrenget - men innenfor definisjonen av hurtig finnes det flere grader. Working eller tradisjonell springer? Det første valget du må gjøre er å velge hvilken type springer du vil ha. I norge sier vi at vi har to hovedtyper av springer.

English Springer Spaniel, en veldig glad hund Dogs World

Working eller jaktspringer, er linjer innen rasen som i en mannsalder har blitt avlet frem for å produsere hunder med et meget raskt søk, stor samarbeidsvilje og stor dresserbarhet. Utseendet har man brydd seg mindre om, slik at en hund fra working linjer ofte har problemer med å få en good i kvalitet på utstilling som kreves for at hunden skal kunne få tittyelen jakt, lydighet, viltspor eller annen bruks-champion.

https://lndc.us/6236.php

De fleste workinger er ganske så små og snittet i skulderhøyde ligger nok betydelig under 51 cm som rasebeskrivelsen tilsier. Mange er nærmere 40 enn 50 cm. Workingen er tilsvarende lett. Den har som regel en bredere skalle, høyere ansatte øyrer, en videre front med ikke alt for rette frambein, en hale som går i hundre og mindre pels. Genom att samtycka till dessa Kakor kommer du att se relevanta och intressanta produkter samt information när du besöker våra sidor.

Nå hadde vi plutselig to valper som var like gamle. Her var det om å gjøre å holde tungen rett i munnen med tanke på oppdragelse, men det gikk bra.

I relasjon: Engstaff valp

Når tiden for HD undersøkelse kom var det stor sorg i heimen når vi fikk beskjed om at vår elskede Welsh hadde E hofter. Veterinæren mente at Twingo ikke ville bli 2 år og vi ble faktisk rådet til å avlive henne der og da.

https://odertal.info/oppskrift-pizzadeig-langpanne.php

Vi bestemte at vi skulle beholde henne til hun begynte å få smerter, men orket ikke tanken på en «erstatning» — så vi gjorde hjemmeleksen og fant en ny Welsh valp. Denne gangen gikk turen til Sverige og Kennel Freckles.

Carina er nå en av mine gode venner og Freckles Fabulous Cassandra «Sandra» kom til oss vinteren 1998. Høy og tynn var han, men spør du meg bar han verdens finest Flat. Vakker var hun, men ett eller annet sted hadde det sneket seg en «kattegen». Hun ville ikke ut når det var regnvær og hun hatet å bli våt på bena. Ikke særlig praktisk siden vi nå hadde flyttet på Vestlandet.

Gucci klokker oslo

Hun ville gjerne bestemme alt selv og var panisk opptatt av mat. Se også lengre ned om hva vi forventer av deg som valpekjøper! Slik har valpene det når de vokser opp hos oss: Valpene vil sine 3 første leveukene leve i svært rolige omstendigheter, 3 uker gammel vil vi gradvis åpne opp for at mennesker og hunder kan komme og hilse på valpene. Fra der vil de ta stor del i det dagligdagse som skjer i vårt hjem, og etterhvert vil de få utforske huset vårt.

Etterhvert som de vokser til vil vi etter beste evne prøve å introdusere de for nye ting, og forberede de til de skal ut i den store verden. Vi vil ta med de på kjøreturer før de blir levert, og legge ned tid på å holde på med hver enkelt valp, utenfor flokken.

Engelsk Springer Spaniel

Som oppdretter så legger vi mye fokus på preging og sosialisering av valper. De får leve mest mulig sammen med oss, være med på alt som skjer i det hverdagslige. Og vi vil inkludere flokken vår både tisper og hannhunder i livet deres tidlig, så de kan være med på å prege valpene fra de er ung. Vi åpner hjemme vårt for masse besøk, så valpene blir vant med store og små, mennesker og hunder.

ENGELSK SPRINGER SPANIEL VALP Relaterte emner

Farger: Svart eller leverbrun med hvit, blå eller leverbrune spetter, trikolor Generelt behov for stell og pleie: Moderat Anerkjent i klubbsammenheng: Prevalens: Vanlig Engelsk springer spaniel er en mellomstor hund, mellom 45 og 50 cm høy, og veier mellom 18 og 23 kg. Denne hunden er robust for størrelsen, med kraftig beinbygning og store poter. Leppene kan være lange, og noen kan sikle på grunn av dette. Hunden er den høyeste av spanielrasene, med lange bein til å løpe hurtig i vanskelig terreng. Engelsk springer spaniel har en mellomlang pels som kan være flat eller bølgende.

Engelsk Springer Spaniel Valp
ENGELSK SPRINGER SPANIEL VALP Kommentarer:
Redaktør på Engelsk springer spaniel valp
Husby fra Steinkjer
Jeg trives utforske norske bøker uskyldig. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Volkswrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net