Elskolen

  1. Mer om
Elskolen

Elskolen Når som helstLOGG INN, OM ELSKOLEN, NYHETER, SUPPORT, KURS/PRISER, SYSTEMKRAV, BETINGELSER, BESTILLING Elskolen er en egen kursavdeling med fag på videregående nivå, og hovedsakelig for lærlinger som skal ha teori og eksamen i løpet av læretiden for 15 år siden har eksplodert i omfang og Elskolen omfatter nå rundt. 50 opplæringskontorer og 14 videregående skoler Dette er en applikasjon til Elskolens praksislogg. Den benyttes for å kunne dokumentere praksis utført i hele læreløpet innen elektrofagene Vi jobber med alternativ arena for NM. De to uttakskonkurransene som vi er i gang med gjennomføres i Elskolen. Nå har du sjansen til å bli Norgesmester i

3t svømming

Denne viser Status på jobbsedler. Hvor mange som er: levert, ikke godkjent, godkjent, avvist, antall timer registrert på jobbsedler og når siste registrering er foretatt.

on the App Store

Velg lærlingen du ønsker å behandle, ved å klikke på foreller etternavn. Side 3 4 5: Lærling info. Hovedbildet har viser en komplett oversikt over jobbsedler levert av valgt lærling Denne oversikten viser all aktuell info om jobbsedler og status på leveringer av disse.

Se mer info i høyre bilde.

Elskole oppgave

Velg jobbseddel du ønsker å kontrollere ved å klikke på anlegg se over. Jobbseddel for aktuell jobb kommer opp. Gjennom Elskolen tilbyr Nelfo en rekke nettbaserte studier. Mange av disse er rettet mot lærlinger på elektrofag, men vi har også overgangskurs mellom fagbrev for ferdigutdannede montører.

Flåklypa guitar tab

Her driver man med skjøtinger, endeavslutninger, strekking av luftledningsanlegg og kabelarbeider. Yrkes-NM arrangeres fra 26. Uttakskonkurransene for å kvalifisere seg til Yrke-NM gjennomføres nettbasert i Nelfos elskolen i tidsrommet 16. Ta testen og bli vår nye norgesmester!

Se dette: Engangsglass

Dette innebærer at en fremlagt 5 sikre-dokumentasjon, når denne er tilfredsstillende utfylt, vil oppfylle forskriftens krav til dokumentasjon av en boliginstallasjon uavhengig av hvor i landet du er. Fant du det du lette etter?

Du vil kanskje like: Billig ferie i malaga

Fordelen med en bransjestandard er at praksisdokumentasjonen vil flge eleven selv om man ikke gr Vg1 og Vg2 p samme skole, eller i samme fylket for den del. S skal eleven bli lrling og det samme verktyet benyttes i lretiden.

Energimontør

Vi har enn til gode ikke f positiv respons p loggen, den er til uvurderlig nytte for lresteder og lrlingbedrifter, som enkelt kan finne ut om lrlingene har prvd seg p omrdene de skal kunne. Det er opplringskontorene som tar i bruk loggene og fordeler det p bedriftene.

Forhpningen er at bedriftene selv skal bli flinkere til ettersprre loggen hos sine opplringskontorer og fra de videregende skolene nr de tar imot lrlinger eller elever p utplassering, slik at loggen kan bli en bransjestandard, sier Lauritzen. Han ser ikke bort fra at praksisloggen med tiden ogs kan tilpasses ferdige montrer, slik at de kan dokumentere praksisen sin.

https://odertal.info/camping-dalen-telemark.php

Vi har jo nettbaserte kurs for denne gruppen, s det er ikke unatur-lig introdusere en praksislogg tilknyttet disse, sier Lauritzen.

ELSKOLEN Relaterte emner

Tar tak i glemt kunnskap I 1986 ble det et totalforbud mot å bruke byggematerialer inneholdende asbest. I løpet av de drøyt 30 årene har kunnskapen om asbest blitt stadig mer mangelfull, spesielt blant yngre håndverkere. Det har Elskolen planer om å gjøre noe med. Det mest populære kurset er FSE, en sikkerhetspplæring som alle elektrofagarbeidere må gjennomføre en gang i året. I disse dager lanserer Elskolen et helt nytt kurs i noe som er et gammelt tema.

ELSKOLEN Kommentarer:
Forfatter på Elskolen
Bergersen fra Sarpsborg
jeg elsker rapporterer norske nyheter unimpressively. Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker englische Billard.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net