Jonas Bergström Utro

  1. Mer om
Jonas Bergström Utro

Jonas Bergström Utro VerdiUTROSKAP: Prinsesse Madeleiene og Jonas Bergström forlovet seg i august 2009, men allerede i april året etter ble forlovelsen brutt - og VG Nett) Det har i flere måneder blitt spekulert i svenske medier om det er knute på tråden mellom prinsesse Madeleine (27) og Jonas Bergström TOPP-AVDOKAT: Jonas Bergström er tilbake på jobb, og er nå deleier i (32) tausheten og snakker om den tøffe tiden etter utro-skandalen Det har vært antatt at bruddet mellom det forlovede paret kom som en følge av nyheten om at Jonas Bergström hadde vært utro mot Madeleine i For 10 år siden sto alt klart til bryllup for prinsesse Madeleine og Jonas Bergström

De trenger ro i denne vanskelige situasjonen. Medienes store interesse gjør ikke situasjonen lettere for dem.

Jonas Bergström snakker ut om livet etter Madde

Vi ber om forståelse for at ytterligere informasjon ikke vil bli gitt» Det var etter denne meldingene ryktene begynte å gå. Men én ting skilte seg ut i Madeleines ellers perfekte bryllupsantrekk, signert stjernedesigneren Valentino Garavani.

Rundt venstre håndledd hadde hun nemlig et slitt, neongrønt bånd. Armbåndet er et brasiliansk «ønskebånd» som prinsessen har båret siden september i fjor.

Kjendisskaperne

Ifølge en 200 år gammel tradisjon skal armbåndet festes med tre knuter. Unntaket gjelder der «skandalen» i tillegg har betydning for politikk og samfunnsliv. Noen kjente saker fra de seneste år handler riktignok ikke direkte om sex, men etterlater nok liten tvil blant leserne om et erotisk element: En TV 2-reporters forhold til Arfan Bhatti — Bjarne Håkon Hansens forhold til en underdirektør i sitt eget departement — Victor Normans forhold til sin statssekretær Tiger Bergströms natt med Uppstrøm Berg kan velte et bryllup i det svenske kongehuset, og dermed avgjøre hvem som rykker inn i familien som besitter symbolmakten fra føydalstaten.

Slik sett er snobben fra Stureplan kanskje fairer game enn Tiger Woods. Golfstjernens utroskap har betydning for økonomi, men knapt for samfunnsliv.

Ryktene går om to nye svenske elskerinner

Kongehuset holdes i live med en kombinasjon av offentlige midler og pr-strategi. Men dette er altså etter at selskapet er omstrukturert, kostbare kontrakter er avsluttet og vi ser at de klarer å levere overskudd.

Stående roing

Det er nok liten tvil om at selskapet ikke hadde noen verdi av betydning i 2011. TK klarte jo heller ikke å selge selskapet. Man frykter at en regnskapspost kalt "påløpte, ikke fakturerte inntekter" er manipulert. Denne regnskapsposten var finansiert av stadig høyere kredittlån.

Prinsesse Madeleine er forlovet Klar Tale

Svindelen gjelder årene 2001-2011. Tapet er rundt 1,7 milliarder kroner.

I april starter straffesaken i Södertörns tingsrätt utenfor Stockholm Troms Kraft eies av Troms fylkeskommune 60 prosent og Tromsø kommune 40 prosent. Han er tiltalt, men nekter skyld.

https://odertal.info/reiseguide-mallorca.php

Det er ikke kriminelt å være utro! Moralskt sett er det en fy fy ting, men undersøkelser viser jo at vi horer rundt som aldri før.

Det jeg synes er rart Jeg synes kjærligheten ikke kan ha vært sterk nok for Prinsessen da hun følgelig selv avsluttet det hele. De var sammen i åtte år!!! Var forlovelsen et krampetrekk???

https://lndc.us/moboleq.php

Etter så lang tid er det rart "de" ikke kjempet mer for forholdet!!! Dessverre tror jeg krefter "over" Jonas og Madde satte inn her; Kungen, familien, rådgivere, media, den svenske opinionen og den svenske stat.

JONAS BERGSTRÖM UTRO Relaterte emner

Prinsesse Madeleine 30 gliser bredt med en stor blomsterbukett i favnen, men bak henne står ikke mannen hun gifter seg med på lørdag, men derimot eksforloveden Jonas Bergström. Bildet er fra deres forlovelsesdag i 2009. Hun og søsteren Asma jobber i den lille kiosken som selger en hel del suvenirer, aviser og kioskvarer. Den lille kiosken har solgt kongelige suvenirer i årevis, og særlig tyske og amerikanske turister kjøper mye. Og denne uken har vi enormt mange amerikanere på besøk. Noen har nok kommet for å se bryllupet, sier Amna.

Jonas Bergström Utro
JONAS BERGSTRÖM UTRO Kommentarer:
Rapportert den Jonas bergström utro
Løland fra Drammen
Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kartrennen. jeg liker dele interessante nyheter forsiktig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net