Unisea

  1. Mer om
Unisea

Unisea Resesjon-bevisUniSea is a software and consultancy house with a dedicated shipping and offshore focus. Our main office is in the beautiful town of Skudeneshavn on the Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om UniSea AS, 979273177. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer UniSea as | 4 469 følgere på LinkedIn. Market leader for HSEQ and Operation software to the high-end shipping and offshore industries Managing Director at UniSea and Owner, UniSea · Aktivitet · Erfaring · Grupper · Anbefalinger mottatt · Nettsteder · Andre så også på · Se hele profilen til Kurt Roar Nå skal selskapet digitalisere og standardisere sine prosesser, og valget av leverandør falt på Skudenesselskapet UniSea AS, opplyses det i en

Han sier videre at systemet som skal leveres er komplisert på baksiden, men fra brukersiden fremstår det som enkelt.

https://odertal.info/mehos.php

Det er videre lagt vekt på at kandidatene ikke er for ulike, det er godt mulig at andre faktorer vil få større vekt neste år. Som i de fleste bedrifter som lykkes er det noen drivere og personer bak som vil mer, som ønsker å ta sjansen og satser, er villig å jobbe hardt for det og som i disse tilfellene har lykkes.

Melkekvoter 2017

Det gjelder også alle årets tre nominerte. Smått kan bli stort Uniseas oppdrag utgjør småpenger i det store bildet. Kjøp og tilpasning av fartøy utgjør en investering på 1,1 milliarder kroner.

https://lndc.us/4380.php

UniSea Meeting er utviklet på Lotus Domino plattform, og benytter den robuste replikeringsmotoren for å kunne synkronisere data ved både liten eller ingen tilgjengelig båndbredde. Siden har det ballet på seg og vi har lagt stein på stein.

GulfMark offshore i USA velger UniSea

Nå er vi 32 ansatte med hovedkontor her i Skudeneshavn, i tillegg til et lite kontor i Bergen og i Ålesund, forteller daglig leder i UniSea Kurt Roar Vilhelmsen.

Derfor deles årets Vekst- og nyskaperpris ut digitalt. I år som andre år har juryen valgt ut tre bedrifter som kandidater til den gjeve utmerkelsen.

I relasjon: Tv benk kommode

En av de nominerte er progamvare- og konsulenthuset UniSea. I spissen for selskapet står Kurt Roar Vilhelmsen, en engasjert type som er opptatt av gode arbeidsmiljø og fokusert arbeid.

Unisea As Videregående opplæring

Det har han vært helt siden starten. Da det i sin tid kom nye krav til kvalitetssikring for skip over 500 bruttotonn i størrelse, så vi et marked som trengte hjelp.

For de mindre kundene, med kanskje 3-4 båter, var det vanskelig å vite hvordan man skulle ta tak i de nye kravene som kom. Ideen var å starte et selskap som skulle jobbe med outsoursing og kvalitetssikring, forklarer Vilhelmsen. Det ble da dannet et nytt selskap som het Karmøy Skipsconsult Managment, som hadde fokus på å lage kvalitessikringsløsninger for bransjen.

UniSea leverer til SolstadFarstad Maritimt Magasin

Bjørn Thomassen var den som ledet dette nye selskapet, og hadde kontor rett ved siden av meg. Det var da jeg foreslo at vi måtte gjøre noe smartere enn å jobbe på papir, word, exel og sånne ting. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Siden den gang har selskapet som har satset på programvarer for den maritime næringen opplevd både brottsjø og vind i seilene. I en tid med særlige utfordringer i offshoremarkedet har selskapet lykkes med å sikre kontrakter i nye markeder og ved å skreddersy digitale løsninger som effektiviserer driften av skipene.

Favorittoversikt

Rederiene var avhengig av å komme i gang med digitaliseringsprosessene sine. Unisea har løsninger som passer godt i tøffe tider og var godt posisjonert til å kunne gjøre noe med dette, forteller Vilhelmsen. Kurt Roar Vilhelmsen ved forsyningsbasen som rederiet Edison Chouest Offshore eieri Louisiana Gjennombrudd Selskapet har i alle år jobbet mot internasjonale markeder, men har i følge Vilhelmsen de siste årene opplevd et internasjonalt gjennombrudd.

Han trekker blant annet frem to store avtaler i USA der selskapet jobber med Edison Chouest Offshore i Louisiana som med sine 250 skip er verdens nest største offshore-rederi, og GulfMark Offshore i Houston med over 70 skip.

UNISEA Relaterte emner

Kjernevirksomheten er administrativ programvare offshore. Denne jobben handler om databasert kvalitetssikring av HMS-rutinene på servicefartøy, enklere forklart et avvikshåndteringssystem. Fartøyene er som flytende industribedrifter, med mye utstyr og avansert teknologi om bord. Her stilles det krav til at rederiet har oversikt over alle rutiner, og at mannskapet rapporterer hva de faktisk foretar seg - som ved håndtering av fjernstyrte undervannsfartøy ROV. Kravene er satt i den såkalte ISM-koden etter en rekke ulykker på 80-tallet. Ulykker og drivstoff — For et rederi handler det om titusener av rapporter hvert år, om arbeidstillatelser, arbeidsulykker, drivstofforbruk og et utall parametere, sier Unisea-sjefen.

Unisea
UNISEA Kommentarer:
Forfatter på Unisea
Benjaminsen fra Sandnes
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Kunstwerke sammeln. jeg elsker rapporterer norske nyheter raskt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net