Ski Optiker

  1. Mer om
Ski Optiker

Ski Optiker HandelAlltid lave priser på Kontaktlinser. Finn Linser raskt av høy kvalitet i dag Bestill synstest på Kolsås. Vi tar din øyehelse på alvor Magnetbriller / Lommebriller Din lokale optiker på Ski (tidligere Krogh Optikk Ski). Besøk oss på Ski Storsenter, Jernbanesvingen Hos Specsavers Ski kan du bestille synstest hos optiker, kjøpe nye briller eller få tilpasset kontaktlinsene dine

Gulsider

Slik vil anti-duggbelegget ikke bli skadet og overflaten blir ikke ripet. Bruk ikke våtservietter til rengjøring av ski- eller snowboardbrillene dine!

Brilleland As Avd Ski Storsenter

Siv har i tillegg kontaktlinseutdanning fra 1990, samt rekvireringsrett for diagnostiske medikamenter. I tillegg har Siv deltatt på kurs gjennom Dysleksiforbundet, som gjør henne til vår spesialist på barn og syn.

Hun har kursing i stil, form og farge, slik at hun kan hjelpe kundene våre til å finne riktige briller. Kirsti Opdahl kirsti bekkestuaoptikk.

Ski Storsenter

Kirsti er utdannet verkstedsoptiker med svennebrev fra Kongsberg i 1981, og videre som optiker fra 1989. Etter endt utdannelse flyttet hun utenlands med familien. Hun har vært ansatt i Bekkestua Optikk siden 2002.

https://odertal.info/bygge-p-veranda.php

Kirsti har vært gjennom en stor etterutdanning de siste to årene. Hun er nå godkjent kontaktlinsespesialist og jobber mye med linser. Interessen for øyeundersøkelser har fanget henne, og hun bruker vårt avanserte utstyr for å kartlegge syn og øyne til hver klient.

Trenger du nye linser?

Vi har også stort fokus på trender, og mote — og du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker, med høy kvalitet hos oss. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund — og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

https://odertal.info/8491.php

Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager.

Erfaren optiker med kunden i fokus

Varierte oppgaver hvor du skal fokusere på kvalitet, synshelse og gode faglige råd til våre kunder Et spennende konsept med mulighet for å tilby pasienten gode løsninger Et engasjerende fagmiljø som gir deg muligheten til å utvikle deg Et godt arbeidsmiljø der vi er opptatt av å se hver enkelt medarbeider Grundig opplæring og utvikling via vår interne skole, Synsam Academy Spennende faglige webinarer igjennom hele året og egen portal for å samle CET-poeng Karrieremuligheter, vi ser alltid etter dyktige interne kandidater God rabatt og fordelsavtaler for våre ansatte.

Dette er noe av det du vil få jobbe med: Ditt hovedansvar er å sikre at våre kunder får en trygg og tilstrekkelig synsundersøkelse i henhold til Synsam sine kliniske retningslinjer, som igjen leder frem til den beste anbefalingen av synsløsning Hvem er du?

Du er ansvarsbevisst og selvstendig i din rolle Du har en positiv holdning og skaper gode relasjoner Du går frem som et godt eksempel for selskapet og bransjen Du er oppriktig interessert i pasientens perspektiv og behov, og er glad i folk Vi gleder oss til å motta din søknad!

Pengeby

SKI OPTIKER Relaterte emner

E-post Hva kan vi hjelpe deg med? For time samme dag anbefaler vi at du ringer oss. Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager. Vi tilbyr også flere tjenester innenfor øyehelse, derav synsundersøkelser, laser-behandlinger for tørre øyne, tilpasning av hjelpemidler for svaksynte og målrettede undersøkelser med formål om å avdekke ulike øyesykdommer. Optiker Ø Krogh er blant de første i landet til å ta i bruk nytt avansert utstyr for å oppdage og avdekke øyesykdommer og andre sykdommer.

Ski Optiker
SKI OPTIKER Kommentarer:
Redaktør på Ski optiker
Hamre fra Tønsberg
jeg elsker lese om Norge fargerikt. Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Hardcourt Bike Polo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net