Philips Hue

  1. Mer om
Philips Hue

Philips Hue DerforSmarte lys Smartere styring. Philips Hue er ikke bare en smart lyskilde, det er et smart belysningssystem. De smarte lysene, Hue Bridge og smarte kontroller vil Slå på livet med Philips Hue personlig, trådløst belysningssystem. Lær mer om Hue LED-lyspærer, armaturer og kontroller Lys opp hjemmet ditt på helt nye måter med Philips Hue. Kanskje er dette starten på ditt smart hjem, kanskje er det en utvidelse – la deg fascinere av Philips Hue er et system med smarte, trådløse LED-lamper og tilbehør som gir deg nesten uendelig mange muligheter til lyssetting i boligen Med Philips Hue får du smart belysning til ditt hjem. Velg mellom smarte lyspærer og lightstrips til innebruk og smart belysning utendørs

Philips Hue er en førende bidragsyter til utviklingen av Matter Philips Hue er en førende bidragsyter til utviklingen av Matter-standarden.

Sportsbutikk

Om internettforbindelsen brytes, fungerer de akkurat som vanlige lys og kan slås på og av med lysbryteren på veggen. Beskrivelsen ovenfor er veldig forenklet.

Smart belysning med Philips Hue

I dag dekker systemet alt fra stilige lyspærer i retrostil til futuristiske lysrør, spotlights og til og med utendørsbelysning.

Så har du alt tilbehør: bevegelsessensorer, fysiske strømbrytere og adaptere legger opp til kreativitet. Om du bruker systemet sammen med Google Home eller Apple HomeKit åpnes dører til talestyring og nye integrasjonsalternativer. Du kan til og med plassere ett lys i flere grupper.

Her kommer det smarte lyset

Plasser widgets for temperatursensorer, enkel kontroll av lys, innstilling av farge og lysstyrke uten å åpne appen. Du trenger ikke ringe til elektrikeren.

Du vekkes om morgenen på en behagelig måte slik at du får energi for resten av dagen, og du får i tillegg en innbydende velkomst når du kommer hjem. This will improve performance and stability across all devices.

Philips Hue smart, trådløs belysning til lyssetting av boligen

Så er det bare å sette i gang med å utforske mulighetene. Systemet er relativt selvforklarende, men noe knoting må man regne med i starten.

https://odertal.info/7224.php

Hvis du i tillegg til å laste ned appen registrerer deg på meethue. På denne nettportalen finnes det dessuten et community, hvor brukerne laster opp og deler sine favoritt-lyssettinger.

Philips Hue Handle hos Clas Ohlson

Hver lyspære inneholder grønne, røde og blå LEDs. Disse kan justeres og fintunes i 16 millioner forskjellige fargekombinasjoner.

https://lndc.us/kostnad-kryssord.php

I appen har Philips lagt inn en noen grunnoppsett, som det perfekte lyset for konsentrasjon, avslapning, lesing eller oppkvikkende effekt. Alle startpakkene inneholder lyspærer og Hue Bridge.

Har du lest dette? Get hbo grunnpakke

I tillegg til startpakkene, finner du også et stort utvalg forskjellige lyspærer, LED-lister, underholdningsbelysning, utendørsbelysning og mer under kategorien smartbelysning i Tibber Store.

PHILIPS HUE Relaterte emner

Innkjøpspris: 1490 for startpakke med tre pærer, 479 for enkeltpærer Kompabilitet: iPhone 3GS og nyere, iPod touch 3. Merk: Hue Bridge er nødvendig for å drive systemet, følger med i startpakken. Elko og Micromatic. Philips Hue handler om tre ting: Energisparing, riktig lys og nerdete gadgetmoro. Systemet scorer høyt på alle skalaene.

Philips Hue
PHILIPS HUE Kommentarer:
Redaktør på Philips hue
Holstad fra Finnsnes
jeg elsker lese bøker til og med. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kabaddi.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net