Sogndal Amfi

  1. Mer om
Sogndal Amfi

Sogndal Amfi JippiVelkommen til AMFI Sogningen, i hjertet av Sogndal. Vi har over 50 spennende butikker og 420 parkeringsplasser liker dette · 56 snakker om dette · 111 har vært her. AMFI Sogningen er plassert sentralt i Sogndal AMFI Sogningen ligger i sentrum av. Sogndal, og en større utbygging og oppgradering av senteret ble ferdigstilt i. Her nner kundene spreke butikker AMFI Sogningen, Sogndal Sogningen storsenter finn du midt i Sogndal sentrum- er eit av dei største kjøpesentra mellom Bergen og Ålesund Norli Amfi Sogningen, Sogndal. Andre butikker i Vestland. Norli Amfi Stord · Norli Arna

Alt under bakkenivå er plasstøpt, og det samme er trappe- og heissjakter.

Clas Ohlson kommer med en stor butikk første halvår 2013. Senteret har nå 56 butikker med ca 250 p-plasser. Etter åpningen har vi hatt veldig bra besøk, med hele 14.

https://odertal.info/vojuqar.php

Neste år håper vi å bikke 600 millioner kroner i omsetning, noe som er en økning på 100 millioner koner fra i år, sier Tangerud. I tillegg til utvidelsen av senteret er det også gjennomført omfattende arbeider på eksisterende arealer. Hele bygningsmassen har gjenomgått en oppgradering, som skal sikre at hele senteret oppleves som nytt.

Disse oppgraderingsarbeidene har kostet rundt 50 millioner kroner eks.

Leie av Sogndalstrand amfi, servicebygg amfi og kinosal

Riksvei 5 går gjennom sentrum og forbinder Sogndal med E39 i nordvest og E16 i sørøst. I tillegg går Riksvei 55, fra Riksvei 15 med tilknytning til E6 i nordøst, gjennom Sogndal før den fortsetter videre retning vest langs Sognefjorden til E39 ved Vadheim. Flyr du til Sogndal lander du på Sogndal Lufthavn, Haukåsen, kun 20 minutter med bil fra Sogndal sentrum via Fylkesvei 213 og Riksvei 5. Her kan du leie bil fra oss i Hertz slik at du enkelt kan kjøre videre direkte fra flyplassen.

En leiebil gir deg også mulighetene til å utforske Sogndal og omegn.

Kjøp gavekort på senter shishlov.info

Kjør for eksempel Riksvei 55 nordøstover langs Lustrafjorden og se Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen og Jotunheimen Nasjonalpark, eller fortsett videre på Riksvei 15 og E6, og opplev Nasjonalparker som Rondane og Dovrefjell.

Eller utforsk veiene langs Riksvei 5 retning nordvest mot Skei og E39 som leder i retning Ålesund i nord og mot Bergen i sør. Alternativt kan du også kjøre Riksvei 5 retning sørøst fra Sogndal sentrum mot E16 som leder mot Oslo i sørøst og mot Bergen retning sørvest. Selskapet har god økonomi og har solide eiere.

Amfi Sogningen

Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre. Amfi ønsker å stimulere til relevant kompetanseutvikling hos den enkelte og vårt arbeidsmiljø er uformelt og setter høye krav til resultater.

Vaskemaskinstativ

Norli, som er avbilda til høgre, har reduserte opningstider. Halvor Farsund Storvik Kjøpesenteret i Sogndal stenger rundt halvparten av butikkane At folk er flinke til å halda seg heime gjer at sjølv handelsstanden slit.

Norli Amfi Sogningen, Sogndal

Publisert lørdag 21. På fredag auka talet stengingar på kjøpesenteret frå 11 til 18, viser heimesidene om du samanliknar opningstidene før og etter. Ytterlegare 17 har reduserte opningstider.

SOGNDAL AMFI Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Apotek 1 - Amfi Sogningen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Apotek 1 - Amfi Sogningen i sanntid. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Apotek 1 - Amfi Sogningen?

SOGNDAL AMFI Kommentarer:
Forfatter om Sogndal amfi
Larsson fra Tromsø
jeg liker lese tegneserier i går. Les gjerne min andre nyheter. jeg liker ga-ga.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net