Dekk Lillestrøm

  1. Mer om

Dekk Lillestrøm DristigRimelige dekk, trygghet, holdbarhet, kjørekomfort eller lite lyd – Dekk og Felg Lillestrøm AS hjelper deg, uansett behov Hos Lillestrøm dekksenter får du dekk, felger og dekkhotell til lave priser og god service Lillestrøm dekksenter hjelper deg med å finne riktige dekk og Felger. Vi har ekstra stort utvalg og prisgaranti. Du får også dekkhotell hos oss I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om råd så hjelper vi deg liker dette · 1 snakker om dette · 204 har vært her. Vi har alt fra Norges desiderte billigste dekk til testvinnende premium

Vi i Dekkpartner ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi lytter nøye til myndighetenes anbefalinger, og tar del i den nasjonale dugnaden som må til for å hindre korona smitte.

Spesialister skiller seg alltid ut

Vi tar våre medarbeideres og kunders helse på største alvor og har iverksatt ekstratiltak for å forebygge smitte. Her hjelper vi deg med hjulskift, reparasjon av punkterte dekk og ulike typer service.

https://odertal.info/6904-1.php

Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av sommer- og vinterdekk til personbil og MC, alufelger, spesialdekk, tilhengere og annet biltilbehør — alt til en hyggelig penge. Det er samtaler både om å reforhandle gamle avtaler og skrive nye kontrakter med helt nye samarbeidspartnere.

Dekk og Felg i Lillestrøm Ditt Lokale Dekkverksted i Lillestrøm

Det fremgår av årsmeldingene at Lillestrøm HK opererer med sponsorinntekter på i underkant av 120 000 kr i året. I tillegg har det kommet inntekter fra spilleautomater på over 180 000 årlig. Begge deler har vært viktige elementer i inntektsgrunnlaget til klubben. Snø og vinterføre er snart forbi og det er på tide å skifte til sommerdekk. Her finner du noen gode råd om dekkskifte.

Øke masker arm

Selv om du i teorien kan kjøre med piggfrie vinterdekk hele sommeren, er ikke dette noen god ide. Vinterdekk er nemlig laget av en gummi som holder seg myk på vinteren, noe som betyr at disse kan bli altfor myke på sommeren — og kan i verste fall gi farlige kjøreegenskaper.

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Klikk på bildet for å komme til nettbutikk Prøv vår splitter nye nettbutikk!

Dekk og Felg Lillestrøm AS Lillestrøm

Nå kan du bestille nye dekk hos oss i ro og mak akkurat når det passer deg — for så å komme til avtalt tid for montering.

Enklere blir det ikke - Søk etter nye dekk enten ved å bruke ditt registreringsnummer eller ønsket dekkdimensjon. Enten du er på jakt etter sommerdekk eller vinterdekk kan du velge mellom hundrevis av dekk fra de fleste kjente leverandørene!

DEKK LILLESTRØM Relaterte emner

Her hjelper vi deg med hjulskift, reparasjon av punkterte dekk og ulike typer service. Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av sommer- og vinterdekk til personbil og MC, alufelger, spesialdekk, tilhengere og annet biltilbehør — alt til en hyggelig penge. Dekk For oss i Dekk1 er det viktig at kundene våre kan ferdes trygt på veiene. Vi er derfor stolt av å kunne tilby noen av markedets beste kvalitetsdekk fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis. Hos oss får du alltid god hjelp til å finne dekka som passer best til kjøretøyet ditt, enten du kjører personbil, motorsykkel, traktor eller off-road. Mer om dekk Felger Som frittstående kjede er vi så heldige at vi har tilgang til noen av de beste felgene på markedet til skikkelig gunstige priser.

DEKK LILLESTRØM Kommentarer:
Rapportert den Dekk lillestrøm
Vinje fra Narvik
jeg er glad i lese bøker muntert. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Billard mit vier Bällen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net