Biltema El Sykkel

  1. Mer om
Biltema El Sykkel

Biltema El Sykkel PlutseligHøy kvalitet til lave priser. Vi har elektriske sykler til alle behov. Velg blant sportsmodeller eller klassiske elsykler Hos oss på Biltema finner du også elektriske terrengsykler og sammenleggbare elsykler. Hvis du vanligvis sykler på mindre krevende veier og kortere Sammenlign pris på Biltema Yosemite el-sykkel elektrisk sykkel. Vi hjelper deg å velge blant 7 varer. Se beste pris fra over 500 butikker Biltema vs XXL: Vi tester de aller billigste elsyklene. Merke, Elsykkel Sport 28" (Biltema), White Velo City Energy Flash Usx (XXL Modell: Yosemite City Connect 28" Forbrukerkontakt: Biltema Pris: 20,999 kr

Så sent som i april advarte den tyske sykkel-eksperten Hannes Neupert i tyske Extra Energy, en organisasjon som gjør uavhengige elsykkel-tester, at man generelt ikke bør stole på produsenters opplysninger om rekkevidde: Produsentdata for rekkevidde er det ingen vits i å referere til.

Disse gir ofte falske forhåpninger, sa Neupert til Teknisk Ukeblad. Uansett, topphastigheten til Mi Qicycle er oppgitt til 20 kilometer i timen. Den er utstyrt med bluetooth og kan kobles til smarttelefonen, slik at eieren kan sjekke sykkelstatus, antall kjørte kilometer og GPS-navigasjon. Et lite display på styret viser blant annet tid, fart, hvor langt man har syklet og hvor mye batteri det er igjen. Hvordan er el-sykkelens balanse? Funksjoner - Hvilke funksjoner har sykkelcomputeren?

Har el-sykkelen noen andre funksjoner? Ergonomi - Hvor god er den å sitte på?

https://odertal.info/6558.php

Hvordan er polstringen i setet? Hvilke materialer har håndtakene? Hvilke innstillingsmuligheter finnes?

Pride kurs fosterhjem

Alle parameterne veies sammen og ses i lys av prisen. Dette resulterer i en prisverdi, som reflekteres i den endelige karakteren. Til tross for vekten er den veldig lett å manøvrere selv på litt trangere stier og i smale svinger.

Dempingen foran gjør også hele turen betydelig mykere. Det eneste man må bemerke på Elder fra et sykkelperspektiv, er at girene er enormt høylytte — du kan i prinsippet bruke dem i stedet for ringeklokken hvis du vil informere omgivelsene om at du nærmer deg.

Praktisk uavhengig av el-støtten Selv med el-motoren avslått er sykkelen overraskende lettråkket, og vi har ingen problemer med å bruke den som en "vanlig" sykkel hvis batteriet har tatt slutt, eller fordi vi ganske enkelt føler for det.

Det går selvfølgelig ikke i racerfart, ettersom sykkelen veier en del, men den føles ikke som en blykoloss slik andre sykler kan gjøre uten el-hjelpen. Med el-motoren i gang får vi en riktig så myk og behagelig kjøretur, uansett hvor mye støtte fra motoren vi velger. Dette takket være pedalsensorene som registrerer hvor hardt du tråkker, og justerer el-motoren deretter. Dette gjør at kjøreturene våre føles mer som en faktisk sykkeltur enn at vi tråkker for å holde motoren i gang.

Samtidig er det ikke noe problem å tråkke sykkelen opp i høyere hastigheter manuelt, uten at det føles som om sykkelen bremser inn.

El-motoren styres ved hjelp av en enklere sykkelcomputer som også viser hastighet og tilbakelagt avstand. Hastighetsmåleren legger på 2—3 kilometer per time sammenlignet med vårt eget måleutstyr, men fungerer greit.

Det samme kan imidlertid ikke sies om selve menysystemet, som består av uforståelige bokstavforkortelser for å gjøre enkle innstillinger. Bare å nullstille turtelleren krever konsultasjon av brukerhåndboken, siden tegnene på skjermen er helt uforståelige. For det meste velutstyrt Batteriet er plassert på fremsiden av rammen, noe som gir god plass til for eksempel å feste et barnesete på setestangen.

https://odertal.info/quxuvumu.php

Det er innebygde lykter, og den medfølgende pakkeholderen har også et hurtigfeste for sykkelvesker med ACS-feste. Alt i alt er Crescent Elder en virkelig allsidig el-sykkel som er komfortabel nok til både pendling i hverdagen og lengre helgeturer uten problemer.

Til tross for alle de fine detaljene er det imidlertid kjøreegenskapene, med eller uten batteri, som gjør at vi kårer Crescent Elder til best i test. Krankmotoren gir sykkelen et lavt tyngdepunkt og god stabilitet, i tillegg til et høyt dreiemoment. En momentsensor registrerer hvor hardt du tråkker og justerer motorens effekt etter dette, noe som gir en naturlig følelse når du tråkker.

Denne typen motor er kraftigere enn for- og bakhjulsmotorer, og har et høyt dreiemoment.

Biltemas nye lastesykkel.

Til og med uten el-assistansen er sykkelen lett å sykle på med lav rullemotstand og relativt lav vekt. Sittestillingen er noe fremoverlent, akkurat som på vanlige hybridsykler, og passer kanskje ikke alle.

Men er du vant til å sykle, oppleves dette som en behagelig stilling. Den føles myk og trygg å sykle på. Lett å sykle på uten å bruke elkraften. En veldig god sykkelopplevelse.

Biltema kundeavis

Ekspertens vurdering: Den har krankmotor og hydrauliske skivebremser fra Shimano. Den har et billigere girsystem enn den fra GT og mindre god komputer. Elkraften er litt mer hakkete enn på GT. Sporty utseende, men litt tung. Mangler skjermer, lykt og bagasjebrett.

Venninnenes vurdering: Lett å ta av batteri. Samme patent som på GT og Diamant. Jevn elkraft, men den oppleves som litt hard å sykle på. Leverandør: EcoRide AS. Ekspertens vurdering: Den har bakhjulsmotor som gir noe lavere drahjelp i bakkene. Det er ingen sportsykkel. Den er tung, men komfortabel. Lite informasjon i komputern og tildels tungvindt at den må startes med et lite kort.

Nesten umulig å sykle på uten motorkraft. Det er et minus at man må løsne setet for å ta ut batteriet. God demping som gjør den myk over røft underlag. Den er god å sykle på og motorkraften er jevn.

Venninnenes vurdering: Vanskelig å forstå hvordan batteriet skal tas av.

shishlov.info Norges største sykkelbutikk

Knappene man justerer elkraften med er litt harde å trykke på. Litt ujevn motorkraft og må trå endel selv i bratte bakker. Gode dempere og behaglig å sykle på. Testens taper Yosemite City Sport. Leverandør: Biltema. Lav vekt er likevel et poeng hvis sykkelen må trilles opp og eller ned en trapp til en bod eller annen sykkelparkering. Lavt innsteg kan være lurt hvis du skal sykle med barnesete bak.

Da slipper du å sparke til ungen når du går av og på sykkelen. Hvis du er på utkikk etter en god elsykkel til bruk på stier i marka, bør du heller lese denne testen. Foto: Henrik Alpers Fakta om elsykler Syklene vi omtaler som elsykler her er sykler som har de samme rettighetene som vanlige sykler. Sykler du fortere enn dette må du sørge for all kraft selv.

Du vil kanskje like: Norske sykkelmerker

I tillegg er det en regel som tilsier at de kun kan gi 250 ekstra watt hjelp. Vi har syklet ca 50 mil med denne nå og den har så langt fungert greit nok. Den kan ikke sammenlignes med dyrere elsykler, og det er flere ting som skiller. Noe av det første man merker, er at motoren er litt svak i bratte motbakker. Det går rett og slett saktere enn mange andre elsykler vi har prøvd. Litt treg Det tar også litt tid før motoren slår inn.

Om du starter i motbakke eller i litt tunge gir, tar det lang tid før motoren slår inn. På mange andre elsykler gir motoren effekt straks du trår, slik er det altså ikke her. Det kan være ubehagelig når du har stoppet for trafikk for eksempel i en rundkjøring, der du med en annen elsykkel kjapt smetter inn før neste bil går det veeeldig tregt med denne sykkelen. Og bilene kan komme ubehagelig nære fordi det går så sakte å komme i gang, det er også en ulempe når det blir grønt i lyskrysset og du ønsker å komme fort av gårde.

Forskjell fra dyrere elsykler Det går noe raskere om du husker å gire til et lett gir hver gang — men det er slikt man gjerne slipper å tenke på med elsykkel. Motoren gir deg vanligvis en kjapp start uansett.

BILTEMA EL SYKKEL Relaterte emner

NAF testet åtte elsykler som ligger mellom 7 000 og 12 000 kroner i pris. Elsykkelen fra Jula er blant de billigste syklene i testen, men havner på en delt andreplass med bra rekkevidde, god kjørekomfort og gode bremser. Kayoba E-legance deler andreplassen med elsykkelen fra Clas Ohlson, men vinner klart på pris sammenlignet med Clas Ohlson-sykkelen som er tre tusenlapper dyrere. Mate er en sammenleggbar elsykkel som produseres i Danmark. For de som skal ta med sykkelen på toget eller bussen, er det et godt valg med en sammenleggbar sykkel som kan tas med gratis som håndbagasje.

Biltema El Sykkel
BILTEMA EL SYKKEL Kommentarer:
Rapportert den Biltema el sykkel
Braaten fra Steinkjer
Jeg nyter utforske norske bøker lengselsfullt. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som hana ichi monme.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net