Pilar Forlag

  1. Mer om
Pilar Forlag

Pilar Forlag Og dermedPilar Forlag AS var et norsk forlag, senere et imprint for sakprosa-utgivelser under Strawberry Publishing. Pilar Forlag ble stiftet i Strawberry Publishing er Norges fjerde største allmennforlag. Oppdag våre bestselgende bøker og dyktige forfattere av sakprosa og skjønnlitteratur Dagens Næringsliv er Norges viktigste leverandør av nyheter, historier og meninger om næringsliv, økonomi og samfunn The latest Tweets from Pilar Forlag Her finner du nyheter og tanker fra Pilar Forlag og Capitana Forlag Pilar forlag ble født allerede i 2015 i forbindelse med at biografien min kom. Salget av boka gikk over all forventning, så vi fikk lyst til å forsøke oss

Hakk i hæl følger skistjernen Petter Northugs bok «Min historie» på Pilar, som kan skilte med et opplag på 62. Melbye forteller at de har flere forfattere i stallen som er på gang med nye bokprosjekter. Blant annet kan hun røpe at de også arbeider systematisk og langsiktig med flere forfatterdebutanter.

Har du lest dette? Elforlaget

Dere kan vel ikke regne med at Jørn Lier Horst skriver flere bøker i året hvert eneste år? Det er lite nyanser i hvordan de ser på seg selv og andre.

Jobber som er lette å få

Derfor blir livet også litt mer brutalt. Og det hører med alt sammen: all smerten, all forelskelsen, angsten.

Velkommen til oss!

Livet inneholder hele spekteret av følelser, og dette er tiden for å øve seg på å ha dem. Vi skal ikke bekymre oss for mye for alt ungdommen går igjennom. Og vi trenger som regel ikke å gi det en eller annen diagnose. Det er helt normalt å være usikker når du er 14, å tvile på egne evner, egen seksualitet, på om det finnes en plass for deg i verden.

Bokanmeldelse: Det store bildet

Det er helt normalt å føle seg trist. Å ikke være lykkelig. At du har det vanskelig nå, sier ingenting om hvordan det vil gå med deg fremover. De som strever som 15-åringer, gjør det sjelden som 25-åringer. Det kommer bedre dager, lettere tanker og mer latter.

Bokanmeldelse: Det store bildet

Se at barnet ditt går gjennom en fase vi alle går igjennom. Han føler sannsynligvis at ingen forstår ham, så kom ham forsiktig i møte. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie. Gleder meg til neste bok.

https://lndc.us/norskgjeld.php

Gaven passer inn i ethvert hjem; det eneste du må vite er om hun bruker enkel eller dobbeltdyne. Kanskje du til og med skal unne henne den ekstra fine kvaliteten.

Norske mannlige countryartister

Sjekk for eksempel sengetøy i bambusviskose. Det føles som en blanding av den fineste silke og den mykeste bomull — og mer enn det kan man vel ikke be om? Koseklær Et annet tips er deilige inneplagg. Dette er utgangspunktet for Gunhild Stordalens sterke og engasjerende biografi, godt ført i pennen av Jonas Forsang.

Tom Egeland følger Jørn Lier Horst inn i nytt forlag

Gunhild Stordalen har opplevd flere livsomveltende forandringer, både under oppveksten, da hun møtte Petter Stordalen og spesielt da hun ble diagnostisert med den potensielt dødelige sykdommen diffus systemisk sklerodermi.

Rønningen har i flere år jobbet tett med Petter Stordalen, og har gründet flere blader og magasiner. Han startet Magnum Media som ga ut blant annet mannebladet Alfa og også laget kundemagasin for blant annet Petter Stordalens Choice Hotels.

Stordalens selvbiografi, Jeg skal fortelle deg min hemmelighet Pilar forlag.

PILAR FORLAG Relaterte emner

Nyhetsbrev Stordalen og Horst avviser kritikk for forfatterfiske — lover forlagskjempene konkurranse Petter Stordalen får kraftig kritikk for nærmest å ha kuppet store forfatternavn. Men kritikken faller på stengrunn hos ham og forfatter Jørn Lier Horst. De har valgt å gå over de nye forlagene Capitana, Pilar og Gloria hvor Petter Stordalen er inne som eier. Ikke uventet høster Stordalen kritikk for å fiske etter bestselgende forfattere. Stordalen svarer Stordalen imøtegår kritikken i en epost til Aftenposten.

Pilar Forlag
PILAR FORLAG Kommentarer:
Redaktør på Pilar forlag
Sætre fra Gjøvik
Jeg nyter utforske norske bøker lystig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Blumenarrangements.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net