Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet

  1. Mer om
Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet

Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet BonanzaGaute Drevdal (50), som har stått tiltalt for ni voldtekter og seksuell omgang med ei 15 år gammel jente, er i Oslo tingrett i dag dømt til 13 år og seks måneder i fengsel Alle" i Oslo under 50 veit hvem han er. Gammal kåtskælk som har trodd han har hatt draget på småjentene Voldtektstiltalt kulturprofil mener seg utsatt for svertekampanje Kjenner meg rimelig nysgjerrig på hvem dette er. Man diskuterer mye om at tiltalte skal få være anonyme i Norge, og det er forståelig p Aktoratet ber om fengsel i 14 år for kulturprofilen som er tiltalt for en rekke voldtekter av yngre kvinner mens de var beruset eller sov

Sndl

Han sier han ikke merket noen forskjell på henne etter den angivelige voldtekten, og at hun tok mye kontakt med ham i tiden etter. Han ble også introdusert for vennene hennes etter at voldtekten skal ha skjedd. Jeg trodde det var fordi hun hadde sett meg og en annen jente, sier han.

Rart å høre om en tid som var hyggelig i et helt annet lys

Ifølge fornærmedes forklaring var det fordi hun måtte ta avstand fra ham etter de to voldtektene. Tiltalte har laget egne mapper på alle de fornærmede. Mye av dokumentasjonen han skal legge fram, og som også fornærmede ble konfrontert med i sin forklaring, er chatte-logger og bilder fra tiden da de kjente hverandre. Snakket sammen Fornærmede forklarte i retten at hun anså kulturtoppen som en venn. Men han var veldig hyggelig mot meg, jeg oppfattet ham som omsorgsfull og en tillitsperson, forklarte den fornærmede kvinnen i sin forklaring.

Sak nærmer seg dom Aktoratet ber om fengsel i 14 år for kulturprofilen som er tiltalt for en rekke voldtekter av yngre kvinner mens de var beruset eller sov.

Publisert torsdag 19. Torsdag holdt aktoratet ved statsadvokat Trude Antonsen og politiadvokat Hilde Strand sin prosedyre. Les også: Oslos fattige blir ikke borte, selv om dører blir låst og ingen svarer når det bankes på Politiadvokaten trakk fram at den tiltalte har gitt uttrykk for at han og kvinnene var likeverdige parter i samme miljø.

https://odertal.info/farmen-andrea-badendyck-genser.php

De fornærmedes unge alder og manglende livserfaring gjør dem generelt sårbare overfor tiltalte, sa Strand. Han tenker også mye på påkjenningen dette er for de han er glad i. Samtidig tenker han også på påkjenningen denne prosessen har påført flere av de involverte.

Kulturprofil fra Trondheim tiltalt for flere overgrep mot barn

Han har gått inn i en etterforskning med tillit til prosessen. Den andre gangen skal ha skjedd i hans leilighet sentralt i Oslo i november 2011.

Du vil kanskje like: Skabb i ansiktet vuxen

Les også: Grillet om yngre kjærester, seksualliv og dopbruk I dommen peker retten på at det foreligger flere skjerpende omstendigheter. Dessuten viser retten til at et flertall av de fornærmede hadde en fortrolig relasjon til Drevdal, og at overgrepene derfor representerte et grovt misbruk av deres tillit til ham. Det er også et skjerpende moment at Drevdal var langt eldre enn de fornærmede og hadde en maktposisjon både på grunn av dette og fordi han hadde goder å tilby.

Retten ser ikke minst alvorlig på at Drevdal lot NN, da bare femten år gammel, innta MDMA som han selv forsynte henne med, for så å ta initiativet til og ha seksuell omgang med henne.

Kulturprofil tiltalt for flere voldtekter NRK Kultur og underholdning

Det er også et skjerpende moment at Drevdal forvirret eller villedet de fornærmede ved etter overgrepene å oppføre seg helt uanfektet. Retten har fulgt vårt syn på saken og sakens beviser, sier statsadvokat Trude Antonsen til Nettavisen.

Rek vest

Hun la ned påstand om straff på 14 års fengsel i sin sluttprosedyre. Retten ga strafferabatt på seks måneder fordi noen av forholdene hadde skjedd langt tilbake i tid.

https://lndc.us/9146.php

Voldtektene skal ha skjedd gjennom en periode på flere år mellom januar 2005 og november 2014. Gjennom kontakten med kulturprofilen, fikk hun bekreftelser, og en inngang til kulturmiljøet han var en del av.

Kulturprofil nekter straffskyld på alle punkter NRK Kultur og underholdning

Han skal blant annet ha gitt henne ubetalte jobber i kulturfeltet, sponsede reiser og invitasjoner til arrangementer. Kvinnen beskriver et festmiljø som tiltalte var en del av, der det var mye bruk av illegale rusmidler som kokain og partydopet MDMA.

Hun skal ha sett tiltalte bruke det ved noen anledninger.

HVEM ER KULTURPROFILEN SOM ER SIKTET Relaterte emner

Den utløsende årsaken skal ha vært en samtale hun hadde med en venninne i kulturmiljøet, som fortalte at også hun hadde blitt utsatt for et seksuelt overgrep av tiltalte. Vi kunne ikke bare la det fortsette slik. Hvis det er to av oss som har blitt voldtatt av ham, finnes det kanskje flere der ute, sier kvinnen, og legger til at de var enige om at det ville styrke saken om de var flere. Statistisk sett ser man at enkeltstående anmeldelser generelt blir henlagt hvis det har gått lang tid, eller hvis det er lite bevis. Saken til venninnen er henlagt på bevisets stilling. Kvinnen beskriver seg selv som musikk- og litteraturinteressert, og mener bakgrunnen for at han tok kontakt, var at han ønsket tips til arrangementet.

HVEM ER KULTURPROFILEN SOM ER SIKTET Kommentarer:
Rapportert den Hvem er kulturprofilen som er siktet
Torkildsen fra Skien
jeg elsker lese tegneserier likt. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Metallbearbeitung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net