Andresen Søstrene

  1. Mer om
Andresen Søstrene

Andresen Søstrene NydeligSom døtre av industri- og finansmannen Johan H. Andresen (58) var hun og søstera, Alexandra Andresen (23), oppført med formuer på 6,8 milliarder Det gir mindre å betale i skatt. SØSTRE: Alexandra (til venstre) og Katharina Andresen er arvinger av Ferd-systemets Formuene er imidlertid kraftig redusert fra 2017, da søstrene satt på omtrent 6,8 milliarder kroner hver. Årsaken er en selskapsjustering i Ferd I 2018 stod søstrene Katharina (25) og Alexandra Gamlemshaug Andresen (24) begge oppført med en formue på litt over én milliard hver Andresen store deler av Ferd-formuen til døtrene Katharina (24) og Alexandra Andresen

Sr. Mette Andrésen Sta. Katarinahjemmet

Vanlige dager i året så er det stille og rolig og kan jeg være meg selv, men den uken er det ekstremt mye oppmerksomhet. På to dager fikk jeg 500 venneforespørsler på Facebook, 200 meldinger, masse på Instagram, Twitter og overalt. Snittformuen i Norge er for øvrig på 755. Andresen-søstrene rikeste kvinner På fjerdeplass finner vi dagligvarekongen Odd Reitan med en formue på 6,1 milliarder kroner. Formuen til Reitan kommer fra Reitangruppen, som blant annet eier Rema 1000-kjeden. Reitan-brødrene Magnus og Ole Robert har henholdsvis 4,9 og 4,8 milliarder kroner og holder seg dermed innenfor topp 10-listen.

Henschien Trio Radio Spotify Playlist

Andresen-søstrene høyt oppe Hovedeier Svein Støle 55 i meglerhuset Pareto er Norges nest rikeste med en formue på 7,24 milliarder kroner, mens døtrene til Ferd-eier Johan Andresen, Katharina Gamlemshaug Andresen og Alexandra Gamlemshaug Andresen, ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

De står begge oppført med en formue på 6,8 milliarder kroner.

Den bergenske forretningsmannen Trond Mohn runder av topp fem over Norges største formuer i fjor. Han sto oppført i skattelistene med en ligningsformue på drøyt 6,3 milliarder kroner.

https://odertal.info/tilbords-royal-copenhagen.php

Totalt sett utgjør skatt på «personlig eiendom» arv, formue og fast eiendom bare 2,9 prosent av det all skatt i Norge, mot 5,6 prosent i OECD. Dette til tross for at et samlet internasjonalt og norsk fagmiljø peker på behovet for et skatteskifte, der vi skatter mer på disse tingene, og mindre på arbeid.

https://odertal.info/8313.php

Ikke bare regjeringen Norges regjering vil ikke lytte til disse rådene. Men de andre partiene på Stortinget er ikke særlig bedre.

Sørenga parkering

Arbeiderpartiet er for eksempel svært opptatt av økende forskjeller, og vedgår at det trengs langt kraftigere lut enn i dag. Likevel ønsker de ikke skatt på arv eller eiendom. De eneste som går inn for dette av partiene på Stortinget i dag er SV og Rødt. Det er selvsagt vanskelig å gjeninnføre en skatt som er fjernet, og som oppleves som urettferdig for mange.

Røkke er rikest

Men politikk handler ofte om å tørre å ta upopulære valg og stå for dem, når man vet det er rett og nødvendig. Siden slutten av 1800-tallet har det vært et avgjørende prinsipp ved det norske skattesystemet at vi bidrar etter evne. Det bør det fortsatt være. Det norske samfunnet er et tydelig bevis på at målet om å sikre alle like muligheter og utjevning ikke har stått i veien for verken vekst eller produktivitet.

Rolf Ivar Stub 178. Gustav Magnar Witzøe 147. Jesper Melin Ganc-Petersen 142.

DN: Andresen

Sjur Thorsheim 141. Ivar Erik Tollefsen 128. Kjell Inge Røkke 20. Katharina Gamlemshaug Andresen 6.

ANDRESEN SØSTRENE Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post I skattelistene for 2014 står Røkke oppført med en ligningsformue på 10,09 milliarder kroner, ifølge NRK. Det er nok til å plassere ham langt foran alle «utfordrere» på topplisten over Norges rikeste. Etter ham på listen står 19 år gamle Alexandra Gamlemshaug Andresen, med en formue på 5,9 milliarder kroner. Søstrene arvet i 2007 mesteparten av familiekonsernet Ferd fra faren, industrieier og tobakksarving Johan H. Andresen, som også selv er inne på listen på niendeplass. Industrieier og filantrop Trond Mohn innehar fjerdeplassen på listen, med en formue på 5,7 milliarder kroner.

ANDRESEN SØSTRENE Kommentarer:
Redaktør på Andresen søstrene
Sundal fra Finnsnes
jeg liker lese bøker fraværende. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bolas Criollas.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net