Lindell Cato Isaksen

  1. Mer om
Lindell Cato Isaksen

Lindell Cato Isaksen StappfullPaperback; E-bok; Nedlastbar lydbok. Slangebæreren - Unni Lindell Cato Isaksen Series · Book 1 · Shelve Slangebæreren · Book 2 · Shelve Drømmefangeren · Book 3 · Shelve Sørgekåpen · Book 4 · Shelve Nattsøsteren Cato Isaksen-serien · Brudekisten av Unni Lindell (Heftet) · Djevelkysset av Unni Lindell (Heftet) · Sukkerdøden av Unni Lindell (Heftet) · Mørkemannen av Unni Les gratisutdrag og kjøp ebøker fra Cato Isaksen. Les ebøkene og lytt til lydbøkene på iPad, iPhone og Android Cato Isaksen-serien er solgt i 4 millioner eksemplarer! Hvorfor skulle det være så galt å rydde slike menn av veien

Han er derimot flink på jobben, holder hode kaldt og har stål-kontroll over omgivelsene i en sak. Sigrid og Bente er Cato Isaksens to kvinner i livet. Han innledet et forhold med Sigrid, samtidig som han var gift med Bente.

Cato Isaksen Wikipedia

Han opplever dårlig samvittighet ovenfor Bente og hans to sønner, og merker etter hvert at han fortsatt er forelsket i Bente. Bente er en typisk husmor, preget av mannens feil og misforståelser.

Hun har to sønner med Cato. Bente er egentlig en lystig kvinne, men hun er også preget av Catos oppførsel. Hun merker på Cato at han er usikker på forholdet mellom dem, og prøver å gjøre seg god nok for han.

Hun har en sønn med Cato. For å bli kjent med morderen, har Lindell reflektert fortiden hennes gjennom det som skal være morderens tanker.

Forfatterintervju: Unni Lindell

Hun er en person med en glatt overflate, ikke noe særlig øyenfallende. Bestevenninnen Esther Synnøve Lønn er funnet drept med strupen skåret over. Noen dager senere forsvinner også Esthers sønn.

https://odertal.info/dialyse-bivirkninger.php

Lise Sommer blir innhentet av fortiden. Foto: Nordisk Film Når politiet begynner å skrape i fasaden, viser det seg at en barndomsvenninne av Lise og Esther Synnøve også er savnet.

Sorte prikker på nesen

Forholdet mellom venninnene skjuler mørke understrømmer. Det blir den første i Marian Dahle-serien, så nå må Cato Isaksen finne seg i å være bifigur.

Unni Lindell Adlibris Bokhandel Størst utvalg, fri frakt fra kr

Jeg har funnet et helt rått plott, og gleder meg stort. Når kan vi forvente en ny bok fra deg? I oktober lanserer jeg to bøker.

Vårt land no

Krimnovellesamlingen «Min mor har en saks i ryggen» og «Den store barnesitatboka». Hun plasserer dem i Stor-Oslo, er litt lat sånn, som hun selv sier, da blir researchen enklere.

For eksempel i Asker. Nødvendig ondskap — Jeg fikk veldig god hjelp da jeg researchet de ulike bygningene på Gaustad, ikke minst den skumle kjelleren, der en del av Brudekisten foregår. Det er viktig at det jeg beskriver stemmer med virkeligheten.

Har du lest dette? Viasat dekoder med opptak

Jeg kan ikke bare dikte opp et nytt sted, jeg må skrive om virkeligheten, og der er det mye smerte og ondskap. Ondskapen i mine romaner er alltid nødvendig for intrigen, jeg skriver aldri om ondskap for ondskapens skyld. Et umulig valg Hun er opptatt av at gjerningsmannen, også i Brudekisten, er et menneske med svakheter og styrker som alle andre. Derfor forstår hun, kanskje mer enn mange andre krimforfattere, hvorfor noen av oss er i stand til å gjøre det fatale.

Rivertonprisen til Unni Lindell

Kunsten hennes er å gjøre drivende god krim ut av det. Den har særegne språklige kvaliteter, den har skikkelser med avvikende og farlige særegenheter, den tar oss dypt ned i Marian Dahles kamp med demoner både utenfor og inne i henne selv.

Årets vinnerbok er ifølge forfatteren et eventyr for voksne som samtidig er en kriminalroman, eller, slik juryen ser det, den beste kriminalromanen i 2018 i et sterkt tetfelt av gode romaner. Informasjon om forfatteren Unni Lindell, født 1957, er en av Norges mestselgende forfattere.

LINDELL CATO ISAKSEN Relaterte emner

Det er klart for to nye serier basert på Unni Lindells bestselgere om Cato Isaksen. Cato Isaksen sliter med å finne løsningen i 'Sørgekåpen'. Hver serie er på tre episoder og Reidar Sørensen spiller fortsatt hovedrollen som Cato Isaksen, en dyktig politietterforsker og rotløs familiemann. Umiddelbar suksess Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere, og allerede i 1996 kom den første boken i serien om kriminaletterforsker Isaksen. Unni Lindell planlegger allerede bok nummer syv om Cato Isaksen. Bestevenninnen Esther Synnøve Lønn er funnet drept med strupen skåret over. Noen dager senere forsvinner også Esthers sønn.

LINDELL CATO ISAKSEN Kommentarer:
Redaktør på Lindell cato isaksen
Mathisen fra Ålesund
Jeg nyter lese tegneserier søtt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bewegung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net