4k Blu Ray Movies Dolby Vision

  1. Mer om
4k Blu Ray Movies Dolby Vision

4k Blu Ray Movies Dolby Vision PositivOppdag Ultra HD Blu-ray™-spilleren UBP-X700 med Dolby® Vision og 4K-HDR-kompatibilitet. Spill av Blu-ray Disc™-plater og DVD-er, og strøm underholdning i Bli kjent med Sony UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray-spiller. 4K HDR-bilde kombinert med ekte kinolyd fra Dolby Atmos og DTS:X High-Resolution Audio Mediatype, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD-ROM, BD-R, BD-RE, BD-ROM, Blu-ray Disc, CD-DA. BD-profiler, Profile 2.0 (BD-Live), BD Profile Sony UBP-X800M2 4K Blu-ray spiller - Wi-Fi, 4K HDR, Dolby Vision® og Atmos®, Netflix og Youtube. La deg oppsluke av enhver film og TV-serie Du får oppleve 4K med støtte for flere format av HDR som også aktivt justerer farge og 4K UltraHD Blu-ray-spiller med HDR10+ og Dolby Vision-støtte

https://lndc.us/lberg-camping.php

Konklusjon Sonys første 4K Blu-ray spiller fremstår som en solid og velbygget kinomaskinist. Sony-spilleren er rask og komfortabel i bruk, og serverer favorittfilmene våre med glitrende bildekvalitet.

Har du lest dette? Stingray båt

Skrevet av Audun Hage f. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk.

Alt innen TV, audio og hjemmeunderholdning finner du hos LG Norge

Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Vis kommentarer Har du noe å tilføye? Vi vil gjerne vite hva du mener. Når en blodig innskrift på veggen forkynner at "mysteriekammeret er åpnet", blir det for alvor farlig.

Sirius Svart er ute etter den unge trollmannen, sjeleslukende desperanter kretser truende over skolen, mens en tilhenger av den avskyelige Han-du-vet lurer innenfor slottets murer. Og Harry vil bli tvunget til å konfrontere dem alle.

Harry Potter Og Ildbegeret: Når Harrys navn trekkes fra ildbegeret, må han delta i en tøff kamp om ære mellom tre trollmannsskoler.

Best pris på Sony UBPX

Men siden han aldri meldte seg på turneringen selv, hvem var det da som gjorde det? Gjennomgang Bradley og Gaga, en ny AV-stjerne ble født. Den er solid, og den generelle bildekvaliteten er utmerket. Så hvorfor flytter spilleren til tredjeplass på listen vår? Men hvis du leter etter noe som bare fokuserer på å se på film, er det bedre eller billigere alternativer. DMP-UB900 vil gi deg tillit til fysiske medier.

VIDEOMAGASINET

Ultra HD Blu-ray bringer 4K digital kinoopplevelse inn i hjemmet, og belønner den med strålende fargekvalitet, dyp kontrast og nesten tredimensjonal klarhet. Oppskalering av UHD? Når det gjelder ytelse og verdi, kan sistnevnte betraktes som en av de beste UHD Blu-ray-spillerne for pengene.

Du kan også få streaming-video i toppkvalitet til projektor-hjemmekinoen din. Med den innebygde Bluetooth-senderen kan du sende lyden trådløst til en Bluetooth-hodetelefon hvis du vil se på noe uten å forstyrre andre.

Og den ekstra HDMI-utgangen til lyd gir deg ekstra fleksible tilkoblingsmuligheter.

Ultra HD Blu

Denne universelle flaggskip diskspilleren er beviset for Pioneers betydelige ekspertise samlet i løpet av årene gjennom utvikling av suksessive optiske plate spillere. Meget robust mekanisk konstruksjon Med ankomsten av UHD Blu-ray Disc, må spillerne nå kunne håndtere høyhastighets rotasjonshastigheter på opptil 5000 rpm.

UDP-LX800 gir en svært stabil høyhastighetsrotasjon av plater på grunn av sin bemerkelsesverdig stive konstruksjon, samt et lavere tyngdepunkt.

Furst kontakt

4K BLU RAY MOVIES DOLBY VISION Relaterte emner

Selvfølgelig, hvis du vil ha Dolby Vision fra en fysisk plate, er det bare noen få 4K Blu-ray-spillere som for øyeblikket støtter Dolby Vision, som de nå utgåtte dataene Oppo UDP-203 og Oppo 205, men flere modeller fra LG og Sony burde være med på å fylle tomrommet. Hvis du er heldig nok til å allerede ha en passende settkombinasjon, stol på oss: du vil kjøpe så mange Dolby Vision Blu-rays som mulig. Du må se innvirkningen av Dolby Vision på bildene til begge filmene for å bli trodd. De beste 4K Blu-ray-spillerne du kan kjøpe akkurat nå Dolby Vision: En ny verden av farger La oss ta farge for eksempel. Dette hjelper bilder umiddelbart å bli mer detaljerte og raffinerte, til tross for at Dolby Vision ikke kan legge til flere piksler til 4K-kildebilder. Dolby Vision-overføring representerer ikke bare mer subtile farger enn HDR10-overføring heller.

4k Blu Ray Movies Dolby Vision
4K BLU RAY MOVIES DOLBY VISION Kommentarer:
Forfatter om 4k blu ray movies dolby vision
Hvidsten fra Vadsø
Jeg har lyst utforske norske bøker fritt. Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Jai Alai.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net