Cmore

  1. Mer om
Cmore

Cmore Klart brannUnderholdning for hele familien. De største kinosuksessene, filmperler, storserier fra Hollywood og skandinaviske originalserier C More Entertainment er et nordisk medieselskap som eies av Bonnier. Selskapet driver fjernsynskanaler under merkenavnene Canal+ og C More Film, men fra 4. september 2012 bærer alle kanalene navnet C More idet navnet Canal+ hang igjen fra Her finner du en oversikt over filmer og serier på C More. Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populære Skrekk · The Rental · C More: Black Christmas · A Quiet Place · You Should Have Left · Villmark Du får de nyeste storfilmene og seriene uten reklameavbrudd på hele 5 filmkanaler. Bredt utvalg av underholdning for både store og

Se fullstendig oversikt inne hos C More.

C More rabattkoder

Populære serier hos C More Det fine med serier er at du har noe å se på i lang tid, og mange serier strekker seg over mange sesonger og avsnitt. Det kan være utrolig spennende å følge med på en serie da det er mye som skjer, og mange skuespillere som er med i en serie. Innenfor serier kan du se komiserier, thrillerserier, nordisk krim, dramaserier og annet. Kunne godt hatt mer innhold fra andre aktører som ComedyCentral. Har ennå ikke apper til alle dingser.

Konklusjon: En relativt fersk tjeneste, som sikkert vil bli sterkere og mer innholdsfylt fremover - men allerede er det mye godt innhold tilgjengelig på nett, for deg som ikke plages av reklame.

Last ned også: Viaplay cmore

Har nesten alltid premiere dagen etter USA. Minus: Har tidvis slitt med barnesykdommer på teknisk side, men kommer seg. Har lenge vært utilgjengelig på mange viktige plattformer, men er nå tilgjengelig til PlayStation, Chromecast og den nye Apple TV.

I tillegg til Game of Thrones, har den nye favoritten Westworld med vår egen Ingrid Bolsø Berdal blitt en god grunn til å abonnere på HBO Nordic - men tjenesten har også mange andre svært gode serier. Konklusjon: HBO Nordic er fantastiske på innhold, men må jobbe videre med stabilitet og tilgjengelighet. Koster 89 kroner per måned.

Stavanger Aftenblad

Er en stabil og trygg tjeneste, som er tilgjengelig på mange plattformer, inkludert Apple TV. Gjør det mulig å se live-tv via internett. Minus: Koster flesk - spesielt om du også vil se fotball. Har ikke et like stort tilbud av filmer og andre TV-serier som de øvrige konkurrentene.

https://odertal.info/kjttdeig-oppblst.php

Plejmo Nytt eller billig Varierende priser gjør at man både kan finne de siste filmrullene og eldre filmer til salgspris. Har de siste filmene for den som ikke orker å vente.

Sult knut hamsun analyse

Praktisk å kunne finne eldre uvanlige filmer til en god pris, eller til og med gratis. Blir raskt dyrt å leie de siste filmene hver helg. Færre plattformer enn konkurrentene.

C More Entertainment Norge

Når vi for eksempel hadde klikket oss gjennom C More-appen på en Samsung-TV for å lese omtalen av en film og deretter trykket på tilbake-knappen på fjernkontrollen, hoppet appen konsekvent helt til toppen av startskjermen igjen, slik at vi måtte begynne å søke etter noe vi ville se på, på nytt. Så Smart TV-appen fremstår som litt klossete. De vil i større grad ha svenske reportere på plass på turnering, og med svensk studio i de største turneringene. Brændeland sier det kan bli svenske innslag også på de norske sendingene, men at dette er for tidlig i prosessen til å si noe om.

Det er noe vi må få klarhet i tiden fremover. Det er alltid kostnader tilknyttet slik produksjoner, sier han til Norsk Golf.

CMORE Relaterte emner

Ved siden av film og TV-serier kan man også se direktesendt TV samt abonnere på det rikelige tilbudet av sport. Det finnes også pakkepriser. Fra og med i fjor er en betydelig større del av tilbudet i HD-oppløsing, men lyden er i stereo. Men fremfor alt kan man se på flere plattformer, inkludert Chromecast og med Xbox One rundt hjørnet. Innholdet er oppdelt i filmer, TV-serier, sport, barn og TV-kanaler.

Cmore
CMORE Kommentarer:
Forfatter på Cmore
Amundsen fra Harstad
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på Formel Student. Jeg nyter lese om Norge tomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net