Citycon

  1. Mer om
Citycon

Citycon PionerContent [hide]

Citycon er en ledende eier, forvalter og utvikler av multifunksjonelle sentre for et byliv med handel, service, kontorer og boliger. Vi har eiendommer i Norden Citycon Oyj eier, utvikler og forvalter kjøpesentre og andre butikker i Finland, Norge, Sverige, Litauen, Estland og Danmark. Selskapet leier først og fremst eiendommene sine til detaljister. Citycon eier mer enn 50 kjøpesentre og 2 andre Senteroversikt · Buskerud Storsenter · Down Town · Herkules · Kilden · Kolbotn torg · Kongssenteret · Kremmertorget · Liertoppen Leder for utviklingsavdelingen i Citycon Norway som er ansvarlig for all prosjektutvikling og prosjektgjennomføring i den norske porteføljen Citycon | 6 506 følgere på LinkedIn. A leading owner, manager and developer of mixed-use centres for urban living including retail, office space and housing

Du er vant til å bruke analyseverktøy i ditt arbeid, og du jobber systematisk.

Last ned også: Frederik mygind

Du har høy arbeidskapasitet, evner å håndtere flere oppgaver samtidig og utfører disse punktlig. Du er resultat- og løsningsorientert og har god beslutningsevne. Prosjektledelse og — oppfølging av leietakertilpasninger og vedlikeholdsprosjekter.

https://odertal.info/camilla-laeckberg-film-rekkeflge.php

Teknisk bistand og — oppfølging av utviklingsprosjekter. Faglig oppfølging for Driftspersonale i egen eiendomsportefølje.

Se gratis dplay

Siden etableringen i 2003 har selskapet levert 1 200 butikklokaler landet over, de fleste ferdig innredet til varer i hyllene og oppkoblede systemer i tråd med kundenes konseptuelle kravspesifikasjoner. Ledende aktør Nå har Norskand signert en treårig rammeavtale med det børsnoterte selskapet Citycon, som er en ledende aktør innen drift og utvikling av kjøpesentre i Norden og Baltikum.

I Norge eier og håndterer selskapet rundt 30 sentre.

https://lndc.us/5712-1.php

Rammeavtalen gjelder alle de norske senterne og omhandler tilpasninger av butikklokaler. Da er det viktig at alle tar i et tak og et tap. De må ta sitt tap, alle vi leietakerne taper også på dette.

Det skal ikke være forskjell på huseier og leietaker her, sier Aarflot. Han håper mange i lokalmiljøet benytter seg av tilbudene, som de lokale spisestedene, når de får lov å åpne igjen — Det er kjempetøft.

Vi gjør alt vi kan for de ansatte, og alle er med på at dette skal vi få til.

Skyss båt

Vi anbefaler også at du leser personvernreglene. En cookie er en liten fil som opprettes av nettstedet og plasseres på enheten din.

CITYCON Relaterte emner

E-magasin Rom — Denne avtalen gir forutsigbarhet og trygghet for selskapet, og er et viktig kvalitetsstempel for oss. Det sier en svært fornøyd Pål Lien, daglig leder i Norskand Prosjekt AS, som har spesialisert seg på å prosjektgjennomføring for detaljhandel. Siden etableringen i 2003 har selskapet levert 1 200 butikklokaler landet over, de fleste ferdig innredet til varer i hyllene og oppkoblede systemer i tråd med kundenes konseptuelle kravspesifikasjoner. Ledende aktør Nå har Norskand signert en treårig rammeavtale med det børsnoterte selskapet Citycon, som er en ledende aktør innen drift og utvikling av kjøpesentre i Norden og Baltikum. I Norge eier og håndterer selskapet rundt 30 sentre.

Citycon
CITYCON Kommentarer:
Forfatter om Citycon
Ekeberg fra Rørvik
Jeg nyter studere dokumenter naturlig. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Schmuckherstellung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net